Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 19, 2013 0:25 Re: DT im.Smartinka9 ...słodki bengalek Gucio w DS !! :-)

no właśnie-z kotami byłby pewnien kłopot :roll:

idę karmić stado-kolorowych snów :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sty 19, 2013 0:26 Re: DT im.Smartinka9 ...słodki bengalek Gucio w DS !! :-)

dobranocka :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon sty 21, 2013 14:19 Re: DT im.Smartinka9 ...słodki bengalek Gucio w DS !! :-)

u naszej wetki w malutkiej ktaleczce siedzi od pażdziernika uratowany przez nią ze studzienki kanalizacyjnej niespełna półroczny czarnuszek :kotek: .

znalazłam dla Carnuszka dom we Wrocławiu-w czwartek zaprzyjażnione dziewczyny robią wizytę PA :D .

Poszukuję teraz transportu, ze względu na mrozy, autem do Wrocławia-gdyby ktoś coś słyszał to bardzo prosze o info :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt sty 25, 2013 23:39 Re: DT im.Smartinka9 ...słodki bengalek Gucio w DS !! :-)

wizyta JaEwka dla czarnuszka udała się świetnie :ok:
Słodziak już zabrany z klatki-teraz grzeje doopcię u mnie i czeka na transport :roll:
jest piękny, miły, udeptywacz i buczuś-chociaż po takich przejściach jakie zły los mu zafundował ma jeszcze ślady na futerku.\Za miesiąc ,jak tylko dostanie trochę domowego ciepełka, będzie z niego mega przystojniak :ok:
Już czeka na niego drapak, cosma thai i ciepła podusia w łóżku Dużej :D :kotek: :ok: :ok: :ok:

Transporcie znajdż się , no :!: :!: :!: :!: :ok:

Dziś na sterylkę wiozłam Myszkę która poszła do DS przed świętami-kiciunia wyrosła, wypiękniała, wybieliła się...jak nic prali w wizirze :mrgreen: :ryk:

smarti

Post » Sob sty 26, 2013 0:04 Re: DT im.Smartinka9 ...słodki bengalek Gucio w DS !! :-)

smarti pisze:Poszukuję teraz transportu, ze względu na mrozy, autem do Wrocławia-gdyby ktoś coś słyszał to bardzo prosze o info :D [/color][/size]

ruru pisze:a koleżanka moja, właśnie się dowiedziałam,
jutro na ferie jedzie z warszawy do wrocławia
może... :ok: :ok: :ok:

ruru pisze:Koleżanka go weźmie :ok: :ok: :ok:

z tego wątku:
viewtopic.php?f=13&t=150195&start=30

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob sty 26, 2013 15:46 Re: DT im.Smartinka9 ...słodki bengalek Gucio w DS !! :-)

:oops: ...no więc...
okazało się że kotek nie jest wcale w tak idealnym stanie jak mi mówiono :roll:

troszkę ropieją mu oczka ale na tyle że bez zakraplania się nie obejdzie i jeszcze nie jestem pewna jaki żwirek mu pasuje :oops: , dlatego też zanim będę mogła odpowiedzialnie i uczciwie wysłać go do pani Moniki do Wrocka muszę to ogarnąć-a więc to jeszcze kilka dni potrwa-nijak się z tą koleżanką nie wybierze , ale dzięki wielkie za pomysł :1luvu:

za to dziś przyjechała kuzynka pani Moniki 8) - wybrała Pusię :ok:
... i jeszcze jedna pani- p.Magda po Armaniego - i oooczywiście - wybrała Kocyka w dwupaczku z Jacko :lol: :ryk:

Obie rodziny fantastyczne - jak słowo daję, nie chcę zapeszać więc już nic więcej nie napiszę...

coś czuję że los Armaniego powoli się przesądza....cwaniaczek - On wiedział od dawna tylko ja guuupia dopiero teraz zaczynam rozumieć że Armani absolutnie nie ma zamiaru być miły dla nikogo kto przychodzi stąd wybrać sobie kota a już zwłaszcza dla nikogo kto przychodzi tutaj wybrać sobie kota Armaniego :evil: :!: :!: :ryk: bo on uważa że już w swoim DS jest- "tylko ta Duża jakaś taka niedomyślna i przez pomyłkę zapewne trzyma go w pokoju tymczasków" :ryk:

nie wiem jak ja mam to zrobić chociaż kombinujemy od dawna - chyba jedyna jego szansa to jeśli zaprzyjażniłby się jakimś cudem z Belką 8O :ok:
..no ale jak mozna mieć 9 8O własnych kotów-toż to trąci o świrostwo :mrgreen:
Ostatnio edytowano Sob sty 26, 2013 15:55 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Sob sty 26, 2013 17:58 Re: DT im.Smartinka9 ...słodki bengalek Gucio w DS !! :-)

smarti pisze:Już czeka na niego drapak, cosma thai i ciepła podusia w łóżku Dużej :D :kotek: :ok: :ok: :ok:

Tym mnie Pani Monika zszokowała :ryk: wysłałam jej linki po 8 a o 11 piszę do mnie, że już kupiła to to to i tamto :lol:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Sob sty 26, 2013 19:01 Re: DT im.Smartinka9 ...słodki bengalek Gucio w DS !! :-)

Właśnie..

bardzo bardzo dziękuję JaEwka za ekspresową wizytę PA :1luvu:

oraz

bardzo bardzo i niezmiennie dziękuję Szalonemu Kotu za prowadzenie FB :1luvu:

Oczywiście wrzucę wkrótce foty-
Pusia to kotka z działek na Waszyngtona gdzie "karmi" Alareipan feat Kociulek :lol: , kotusia która po sterylce okazała się zbyt miziasta aby ją z powrotem wypuścić,
natomiast Jacko to czarny kotuś z miotu podrzuconego wetowi Kamilowi w maju, jak już się od nas wyprowadzał, do nowego wspaniałego życia, zresztą zupełnie tak samo jak nasz każdy inny tymczasek :ryk:

apropoś :D -oto DS wet.Kamila :lol: http://www.lilivet.pl/o-gabinecie.html :ok:

smarti

Post » Sob sty 26, 2013 20:00 Re: DT im.Smartinka9 ...słodki bengalek Gucio w DS !! :-)

Wiesz, ja to najlepiej prowadzę, jak są nowości, jakieś adopcje, jakieś koty nowe 8) a tu tylko awarie cieplne i gazowe :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sty 27, 2013 19:37 Re: DT im.Smartinka9 ...słodki bengalek Gucio w DS !! :-)

zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=150307
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Pon sty 28, 2013 14:22 Re: DT im.Smartinka9 ...słodki bengalek Gucio w DS !! :-)

Bumiś pisze:zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=150307

Bumiś :1luvu:

bardzo fajne rzeczy na bazarku na rzecz kotów dokarmianych przez Cypiska :ok:

zapraszamy do zakupów :ok: :ok: :ok:

natomiast chciała poinformować że właśnie Puśka ,na wieść o tym że ma iść do Domku oczywiście...zagluciła :evil:

a czarnuszkowi szykuje się transport już w tym tygodniu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D

smarti

Post » Pon sty 28, 2013 15:09 Re: DT im.Smartinka9 ...słodki bengalek Gucio w DS !! :-)

już, już :oops:

smarti

Post » Śro sty 30, 2013 14:05 Re: DT im.Smartinka9 ...słodki bengalek Gucio w DS !! :-)

Bumiś pisze:zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=150307

smarti pisze:
Bumiś pisze:Staniki - duża miska na koty cypiska !!!

:ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok: :kotek:

smarti

[poprzednia][następna]