KOTY PANA STANISŁAWA - WSZYSTKIE ZWIERZAKI U SIEBIE:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 10, 2013 18:50 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

daj pw z kontem. cos tam, nieduzo, ale przelac moge. tyle ze dopiero w piatek wieczor badz sobote rano moge to zrobic :oops:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Czw sty 10, 2013 19:25 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Szalony Kot pisze:W sobotę wizyta przedadopcyjna - przyjeżdżam i zobaczymy. Prawdopodobnie wizyta będzie z Joanną i Bronkiem, jeśli Julia (behawiorystka) potwierdzi, że to dobry pomysł.
Państwo są lekko poddenerwowani, że tyle to trwa - boją się, że psa nie dostaną :oops: u Bronka w sumie byli dwa razy, mają nagrane i filmy i zdjęć sporo, ja z każdym mailem też dostaję materiały...

Mamy trochę wątpliwości i właśnie wizyta ma spowodować, że zostaną rozwiane - Państwo są bardzo entuzjastyczni i często Bronka tulą, na ogól pies reaguje entuzjazmem, ale Joanna raz czy dwa wychwyciła sygnały, że miał już dość takiej atencji.
Chcemy Państwu pokazać, że dorosły pies niekoniecznie już musi tak lubić mizianki i chociaż rozumiemy ich entuzjazm, to Bronek nie zawsze musi - i takie tam. To na pewno będą trudne rozmowy, ale liczę, że się zrozumiemy. Bo to w końcu nie o nas chodzi, tylko o psa...

Za to jest inna sprawa :roll: Joannie dwa miesiące temu weterynarz przestał wystawiać faktury za pobyt psów, więc jego pobyt za listopad i grudzień (no i styczeń) jest nieopłacony. Powiedziałam Joannie, żeby brała faktury np. za żarcie czy paliwo, dogadam z Jolą jakiś choćby niewielki zwrot za to, ale wiadomo, że nie na wszystko da się wziąć fakturę bez działalności gospodarczej.
Sama w lutym przeleję Joannie za miesięczny pobyt, pewnie wystawię też jakiś bazarek, ale mam prośbę na szybko - czy ktoś może wesprzeć choćby groszem tę wyprawę sobotnią? :oops:
U Joanny nie jest różowo, u mnie styczeń jest zawsze najcięższym miesiącem, mam do tego rtg+szczepienia+kastrację Elmera, muszę mieć coś w zapasie, a nie mam :oops:
Do zastanowienia, co z tym dalej robimy, ja będę kombinować.

Cholerka... Szalony, a dlaczego tak się stało?

Kurczę, u mnie też niedobrze, ale daj konto, dyszkę wyślę.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw sty 10, 2013 22:01 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Martyna dziękuję, że pilotujesz sprawę adopcji Bronka. Niech to będzie robione z rozwagą bardzo proszę, po zastanowieniu wszystkich.
Ale jeśli chodzi o zapłatę za jego hotelik, to Jola z Joanną są dogadane z tego co wiem (rozmawiałam z Jolą) więc nie ma powodu na hotelowanie zbierać pieniędzy. Na wyprawę insza inszość, daj nr konta, podeślę coś.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pt sty 11, 2013 15:26 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

A ja własnie rozmawiałam z Natalią ;) faktycznie zostało dogadane (widocznie świeża sprawa) - Joanna dostanie karmę, dla niej to też super rozwiązanie :)

Także tutaj uf uf uf, narobiłam paniki, ale na szczęście nic się nie stało.
Ustalenia co do tego, jak wyglądać będzie weekend jeszcze trwają - Pan w sobotę ma ograniczoną ilość czasu, a ja, jak już jadę, chciałabym załatwić i przedadopcyjną, i pobyt u Bronka, więc jeszcze dogadujemy.

Dlatego też nie przesłałam nikomu mojego numeru konta, jeśli mam zapłacić tylko za bilet, to z tym dam radę - już się bałam, że będą jakieś dodatkowe wydatki, ale chyba na szczęście nie.

Państwo są już bardzo zniecierpliwieni, ja uspokajam, że to tylko dla Bronka, żeby mu się lepiej mieszkało, ale i ja, i oni już byśmy chcieli, żeby pies był u siebie :oops: w końcu.... :oops:
Ale gdzie się człowiek spieszy, tam się człowiek cieszy, dajemy sobie czas.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt sty 11, 2013 18:31 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Szalony Kot pisze:A ja własnie rozmawiałam z Natalią ;) faktycznie zostało dogadane (widocznie świeża sprawa) - Joanna dostanie karmę, dla niej to też super rozwiązanie :)

Także tutaj uf uf uf, narobiłam paniki, ale na szczęście nic się nie stało.
Ustalenia co do tego, jak wyglądać będzie weekend jeszcze trwają - Pan w sobotę ma ograniczoną ilość czasu, a ja, jak już jadę, chciałabym załatwić i przedadopcyjną, i pobyt u Bronka, więc jeszcze dogadujemy.

Dlatego też nie przesłałam nikomu mojego numeru konta, jeśli mam zapłacić tylko za bilet, to z tym dam radę - już się bałam, że będą jakieś dodatkowe wydatki, ale chyba na szczęście nie.

Państwo są już bardzo zniecierpliwieni, ja uspokajam, że to tylko dla Bronka, żeby mu się lepiej mieszkało, ale i ja, i oni już byśmy chcieli, żeby pies był u siebie :oops: w końcu.... :oops:
Ale gdzie się człowiek spieszy, tam się człowiek cieszy, dajemy sobie czas.

Lepiej narobić rabanu niż siedzieć cicho i zostać bez pomocy :ok:
Broniu, oby Ci się wreszcie udało :1luvu:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pt sty 25, 2013 14:46 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Już tydzień Bronek jest u siebie - nie mówiłam wcześniej, żeby nie zapeszać :oops:
Ale dostałam takie zdjęcia ostatnio i już teraz wiem, że musi być dobrze :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cudnie, prawda? :oops:
Ostatnio edytowano Pon sty 28, 2013 14:40 przez Szalony Kot, łącznie edytowano 2 razy

Szalony Kot

Post » Pt sty 25, 2013 20:26 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

suuper :ok: Myslalam ze pies bedzie na zewnatrz :oops: a on ci w domku siedzi :mrgreen:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pt sty 25, 2013 20:33 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

jakie cudne zdjęcia :) jaki zadowolony zwierz :1luvu:
wspaniała akcja :piwa:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt sty 25, 2013 20:38 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

W domku, domku. Na zewnątrz psiak póki co wychodzi tylko na lince, bo chociaż posesja duża i mógłby biegać, Pan boi się, że przeskoczy przez płot (chociaż w mojej ocenie jest już na to za wysoki). Ale Pan ostrożny ;)

Jeszcze Klusek został :ok:

Szalony Kot

Post » Pt sty 25, 2013 20:51 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

brawo!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob sty 26, 2013 20:41 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

aż strach się cieszyć... :mrgreen:

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Sob sty 26, 2013 20:43 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

Z maili wynika, że wszystko jest w najlepszym porządku. Jeszcze Natalia z Jolą mają dzwonić do nich w weekend, czyli albo dziś, albo jutro :ok: ale nie ma się czego bać, na szczęście :mrgreen:

Szalony Kot

Post » Sob sty 26, 2013 21:00 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-PILNIE DOM DLA BRONIA!

czyli pora na zmianę tytułu :)
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob sty 26, 2013 21:31 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-DOM DLA KLUSIA POSZUKIWANY!

Zmienione ;)

Martyna, jeszcze raz wielkie dzięki!
To teraz wiesz co - jeszcze Kluś został :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob sty 26, 2013 21:55 Re: KOTY PANA STANISŁWA part III-DOM DLA KLUSIA POSZUKIWANY!

Wiem wiem - umówiłam się z Natalią na nowe zdjęcia i opis, ale to dopiero po tym, jak zmienią stronę, bo są w trakcie i mają z tym urwanie głowy. A ogłoszenia klusek cały czas ma, tylko domów brak...

Szalony Kot

[poprzednia][następna]