I odliczanie kochanieńka, odliczanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:Co ja tu widzę. Basiu, nie daj się namawiać do złego, bo kot potem paczki do więzienia będzie słał i kto kotami się zajmie
EVA2406 pisze:Czy ktoś mi wytłumaczy co znaczy tytuł wątku.......tylko 36 dni?
puszatek pisze:jutro jak wstanę wypuszczam Tulinkę, to dzika koteczka...poradzi sobie, Warkotka zawożę z powrotem na Szczęśliwice...ktoś go wyrzucił ale przecież lepiej będzie mu na wolności niż w przekoconym domu, Belfaścik jest ze schronu ale tam na pewno będzie miał lepsze warunki niż u zbieraczki, Meliska to też dzikuska wróci do Otwocka
Pchełkę w poniedziałek zaniosę na śmietnik pod bankiem z którego ją zabrałam półtora roku temu
pozbędę się 5 kotów, zostanie mi sześć to cholera jeszcze za dużo![]()
na pewno nie rozstanę się z Kisią, Kubusiem i Kropkiem, uratowaną przez kogoś Figusię i Figielka wywiozę do Zabrza, są tam schrony o świetnych warunkach![]()
mój Kubunio zachorował i zauważyłam to dopiero po kilku tygodniach, gdyby był wśród mniejszej ilości kotów na pewno wyłapałabym to szybciej...
a jeśli w przyszłości spotkam potrzebującego kota to po prostu go...ominę![]()
jak można żądać wrażliwości na kocią czy psią krzywdę jeśli wypisuje na kocim Forum, że koty u zbieraczki mają dużo gorsze warunki niż te w schronach...
mam dosyć![]()
celebrytki Forum mają maksymalnie 5 kotów i 1 psa, jeśli od tego odstajesz jesteś....zbieraczką i według celebrytek szkodzisz, nie pomagasz
![]()
![]()
puszatek pisze:jutro jak wstanę wypuszczam Tulinkę, to dzika koteczka...poradzi sobie, Warkotka zawożę z powrotem na Szczęśliwice...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości