Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Randa pisze:No i żadna ciocia się nie odezwała, środa minęła, pani chętna na Melę się odzywa?
ewona1 pisze:Pani się odezwała, leży zagrypiona, kocur niewykastrowany, i przybłąkał się do nich szary mały kotek, i chyba zostanie, chociaż Pani woli kolorowego kota, ale na 3 nie ma warunków.
Randa pisze:ewona1 pisze:Pani się odezwała, leży zagrypiona, kocur niewykastrowany, i przybłąkał się do nich szary mały kotek, i chyba zostanie, chociaż Pani woli kolorowego kota, ale na 3 nie ma warunków.
czyli nic z tego...
wiecie co, bym poczekała z Melą i Felą do czasu sterylizacji i dopiero ogłaszała na mazowieckie
J.D. pisze:UWAGA!!! proszę pod ŻADNYM pozorem nie dawać kotów p.Ewie P.z Sokółki z ul.Zygmunta Starego nr tel.691...722 !!!!!
pani jest bardzo miła,sprawia wrażenie kociary;rozmawia o kotach z zaangażowaniem,-posesja na peryferiach,spokojne,fajne miejsce;kot ma być wychodzący ale generalnie do domu;koty są kochane,cała rodzina lubi zwierzaki itd.....
dobrze,że sąsiadka wie "co w trawie piszczy"...żaden tam dom dla kota-mieszkały na podwórku nawet w największe mrozy-a warunków do tego nie ma;jak "płakały" pod drzwiami były przeganiane kopniakami...
zwierzaki totalnie niedokarmione chociaż sąsiadka stara się ulżyć ich ciężkiemu losowi
szkoda tylko,że zastraszona przez synów owej pani Ewy boi się zeznawać w sądzie w sprawie psów,które tam pojawiają się i znikają...podesłałam policję ale cóż-zbędny trud bez świadków-skończyło się na pouczeniu...
ostatnio "koty przepadły"-w/g słów pani...szuka nowego/nowych...
kassja pisze:A cóż taka cisza na wątku?
Czyżby wszystkich śniegiem przysypało?
_ogonek_ pisze:kassja pisze:A cóż taka cisza na wątku?
Nio, troszkę![]()
Kto robił Puci (?) taką fajną fotkę z opisem i kontaktem? Jakby dało radę i tu coś takiego stworzyćto bym wstawiła na WKDT na FB.
sylwia1982 pisze:_ogonek_ pisze:kassja pisze:A cóż taka cisza na wątku?
Nio, troszkę![]()
Kto robił Puci (?) taką fajną fotkę z opisem i kontaktem? Jakby dało radę i tu coś takiego stworzyćto bym wstawiła na WKDT na FB.
to ja robiłam Puci fotkę z opisem i kontaktem, http://dymki.com/pl/portal/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 101 gości