Lidka...oszalałaś czy co masz zamknąć wątek bo ktoś go czyta ktoś Cię złośliwie oczernia, bądź ponad tym, tak jak już nieraz byłaś wiesz za co Cię podziwiam....właśnie za nieugiętą wolę niesienia pomocy kotom nie zwracasz uwagi na nic i na nikogo i trwasz na swoim posterunku u bezdomniaczków chcesz nas pozbawić Twojego wąta ani się waż, nie pacz na głupców, oni zawsze będą...pacz na tych którzy Cię kochają
idem do pracy, jak wracam to choć czytam zaprzyjaźnione wątki, nie możesz pozbawić tej przyjemności ciężko pracującego człowieka, Lidka nie rób nam tego
Wiem dziewczynki ja też was kocham ale nie chcę żeby jakaś męda samolubna ze Strzelna , siedząca 10 godzin na dupie czytała mój wątek .I mi obrabiała tyłek niech się zajmnie sobą ...Wstawie wam tylko jeszcze zdjęcia żebyście zobaczyły te dwie budki są super , tylko troche mało miejsca dla duzego kota .....Ale co tam upcha się ...
Oj, Lidka... Toż przeca piszesz po to , żeby inni czytali, nie? I jakbyś nie napisała, to ja - a pewnie i inni - bym nie widziała, że ktoś Ci coś obrabia. Tzn dalej nie wiem, bo się nie pętam po większości. I każdemy gdzieś coś ktoś obrabia, ale jakby się tym przejmować... I co ? Tak pozwolisz, żeby jedna osoba Ci niechętna , wygnała Cię z forum??
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
morelowa pisze:I co ? Tak pozwolisz, żeby jedna osoba Ci niechętna , wygnała Cię z forum??
No wiecie jak ktoś u mnie czyta to tak jakby mi po chałupie chodził a jak kogoś nie lubisz to mile łepek było by ukręcić a i może bezdomniaki by ruszyły ....byle by sie nie pochorowały...
Lidziu, jeśli zamkniesz wątek, to ja się obrażę i nie idę do szpitala i już Tak, mały szantażyk, skoro nie można prośbą........... Coś TY, niech se tamte wsadzą palec w t.... i powąchają. To tak, jakbyś czuła się czemuś winna, Ty twarda kobieto, ja bym się nie dała tak wykurzyć Przez jakiegoś głupka chcesz nas Wszystkich pozbawić przyjemności bycia z Tobą
Lidko, ja tutaj też zaglądam, chociaż się nie udzielam.... powiem Ci tak.... nie przejmuj się, w życiu tyle razy spotykamy na swojej drodze ludzi, nieżyczliwych... Takich ludzi poprostu się lekceważy... omija jak przeszkodę na drodze.... i idzie się dalej... W dodatku gdy się robi coś dobrego dla innych...a Ty robisz DUŻO dla zwierząt Więc rób swoje, dbaj o zwierzynkę i nie daj się zaszczuć...
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu... Ernest Hemingway
Widzicie te budki , koty wczoraj dostały taki gar jedzenie i 6 kg suchego a dziś mi znów wchodziły w torby takie głodne czy to normalne ...A zdjęcia miały byc tak na pa pa