Nie chcę takl bez słowa zamykać wątku więc podziękuje za wszystko osobą z którymi sie dogadywałyśmy

dziekuje za te chwile spędzone razem i życze wam wszystkiego co najlepsze dla was i waszych zwierząt .Nie moge tego watku dłużej prowadzić bo nie można tu zablokować jednej osoby z mojego miasta a nie chcę żeby ona czytała co u mnie itd ...a wiem ze czyta
tosiula
Tytuł: Re: Wspólne głosowania w KrakVecie- co dalej ?Napisane: Śr sty 23, 2013 21:12
anulka111 pisze:
tosiula pisze:
anulka111 pisze:
Podesle Tosiuli, na ktorych numerach stacji tv sa programy edukujace o zbieractwie bo tu nie ma co ciagnac tego tematu
przerobiłam tą sytuację nie tak dawno na swoim podwórku. naprawdę wiem o czym piszecie. ale jak teraz nie mogą starać się o pomoc, to przestaną zbierać kotki? nie, a koty będą bardziej głodne.
Więc dziewuszki zegnam pa...A dziś byłam z panem z Bydgoszczy w ośrodku zawieźliśmy tam dwie budki kotom , które ten pan zasponsorował i zamówił .Są super po prostu cuda

Córa wstawi zdjęcia i spadam .Niby to forum powinno służyć pomocom kotą a ziaje nieraz tak nienawiścią ..................