Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 22, 2013 12:06 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

urwiniu pisze:
caldien pisze:Gustowny bardzo gustowny, Teodor czarny zakapiór, a zielone oczy TygRysia nie do zapomnienia :D

Że też się tego dużego kudłatego nie boicie, TygRych i Teodor!
Ja bych sie bał :oops:
Mrók omijający psy

Teodor Mroku to tak się bał, że az parę razy zbił Gustownego i Gustowny teraz ma taki rispekt do nas, że hoho. jak Teodor przechodzi koło niego to ten no kamienieje, a jak mu raz Czarne Zuo do miski podeszło to odszedł od własnego jedzenia i oddał je Teodorowi 8O I duża musiała interweniować,no. Więc Mroku nie ma się czego bać to jełop :)
TygRyś

Biedny Blondyn.... Gustowny, nie daj się kurduplom! :twisted:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw sty 24, 2013 9:37 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Może ktoś z Krakowa cicho tu zagląda? Znacie prokocie fundacje z Krakowa. Potrzeba pomocy dla 3 miesiecznej kici.
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Czw sty 24, 2013 16:50 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

urwiniu pisze:Może ktoś z Krakowa cicho tu zagląda? Znacie prokocie fundacje z Krakowa. Potrzeba pomocy dla 3 miesiecznej kici.

:!:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw sty 24, 2013 17:34 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Na całe szczęście znalazła sie dobra dusza, która weźmie kicię :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Czw sty 24, 2013 18:02 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

urwiniu pisze:Na całe szczęście znalazła sie dobra dusza, która weźmie kicię :)

To super :D
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt sty 25, 2013 8:56 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Caragh pisze:
urwiniu pisze:Na całe szczęście znalazła sie dobra dusza, która weźmie kicię :)

To super :D

:D :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pt sty 25, 2013 11:09 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Hmmm, niby wróciłam na miau, ale...tak odwykłam, że zapominam nawet zajrzeć hehe. No ale i praca, spacery, opieka nad kociskami pochłaniaja duzo czasu, jakby nie było. Pozdrawiam
Duża

p.s. ogromnie sie cieszę, ze tam mała kicirajda znalzła dom a nie wyladowała w schronisku
Obrazek

urwiniu

Post » Pt sty 25, 2013 12:57 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

a jak stosungi między Teodorem i Tygryszardm się układają? już się nie nienawidzą? pozdrawiamy!

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Pt sty 25, 2013 13:47 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

pozdrawiam serdecznie paw :D
paw pisze:a jak stosungi między Teodorem i Tygryszardm się układają? już się nie nienawidzą? pozdrawiamy!

Niestety Teodor ma nadal tylko jedno w głowie ubic TygRycha niestety. Biedne Czarne Zuo nadal duzo czasu spedza w klatce :( albo sam w swoim pokoju, cierpi niewiarygodnie bo to bardzo proludzki kot. Eh, szukam mu do domu i boję sie co będzie jak do wrzesnia nie znajdę:(

Zapominając na chwilę o smutkach, to TygRyś mnie zadziwia. Tymczasowo przetrzymujemy w domu Lucjana, który mieszka w piwnicy z której pochodzi TygRyś i na dworze to jest najczęstsza ofiara TygRycha. On zwyczajnie poluje na niego, ale w domu...w domu go ignoruje, wąchną sie troszkę, wyrażą zdziwienie na swój widok i sie rozchodzą :D Tak samo TygRyś robi wobec Teodora no niestety efekt jest diametralnie różny :(
Duża
Obrazek

urwiniu

Post » Sob sty 26, 2013 19:57 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Napisałam wierszyk
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie sty 27, 2013 10:58 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Przesyłam pozdrowionka dla TygRysia, Teodorka i Gustownego psa :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Nie sty 27, 2013 22:45 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Ach tak na dobre dobranoc, moja ulubiona kołysanka (choc też i najsmutniejsza jaką znam) w dwóch wersjach bo nie potrafię zdecydować, którą wersję wolę :)

http://www.youtube.com/watch?v=lB9rsnaM ... ults_video

http://www.youtube.com/watch?v=deQYc7BV ... ults_video

Dobranoc Kotom, Psom i Duzym :)
Obrazek

urwiniu

[poprzednia][następna]