Witaj Monia

Cioteczki kochane później wstawię fotki z rozpakowywania paczki, Panowie pomagali. Kubuś jak zobaczył puszki to tak łasił się do kartonu, że nie mogłam mu odmówić i wszamali z Tofisiem całego kurczaka z dynią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miraclle pisze:Kotina pisze:Co za dostojeństwo bije od tych kocurków![]()
![]()
czarodziejskie oczyska![]()
Jeszcze gdyby dostojnie zachowywali się
Kotina pisze:
Co "dwa grzybki w barszcz" ?![]()
![]()
AnnAArczyK pisze:Dobrze Ciocia, że nie musiałaś robić zwrotów, pewnie by Ci któregoś kociambera zabrakło
Kotina pisze:Dobrze, ze kocurki czujne i przeliczyły czy wszystko w paczce jest wg zamówienia - ale to wyczerpująca praca, odpoczynek słusznie się należy![]()
MonikaMroz pisze:Nie dziw się że od razu chciały papu jak im pańcia takie pyszności zamówiła
W zooplusie kupowałaś ??
Witaj w czwartek![]()
A fotki cudne. Super chłopaki na zdjęciach wychodzą
MonikaMroz pisze:Ja nie mam rabatów w zooplusie bo biorę zawsze za pobraniem. Jak wpłacasz na konto to jet jakiś rabat. Ale jakieś punkty zbieram choć nie wiem na co mi one
Applaws jest drogi. Almo nie wiem, nie orientowałam się. Ja ostatnio kupowałam Cosme i moje panny były zadowolone, szczególnie smakiem z tuńczykiem. A teraz zastanawiam sie na Miamor-skład bardzo dobry.
A jaką suchą im dajesz![]()
Bo ja muszę chyba coś Mili zmienić bo tak średnio ostatnio Brit zjada. A Amy je RC na razie.
MonikaMroz pisze:Ja nie mam rabatów w zooplusie bo biorę zawsze za pobraniem. Jak wpłacasz na konto to jet jakiś rabat. Ale jakieś punkty zbieram choć nie wiem na co mi one
Applaws jest drogi. Almo nie wiem, nie orientowałam się. Ja ostatnio kupowałam Cosme i moje panny były zadowolone, szczególnie smakiem z tuńczykiem. A teraz zastanawiam sie na Miamor-skład bardzo dobry.
A jaką suchą im dajesz![]()
Bo ja muszę chyba coś Mili zmienić bo tak średnio ostatnio Brit zjada. A Amy je RC na razie.
MonikaMroz pisze:... A teraz zastanawiam sie na Miamor-skład bardzo dobry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości