tutaj próbujemy zebrać dane o psach do adopcji i ich zdjęcia
http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... ASZA%C4%86
sylwia1982 pisze:issey32 będziesz montowała teksty do ogłoszeń dla psów u pinokio?
issey32 pisze:sylwia1982 pisze:issey32 będziesz montowała teksty do ogłoszeń dla psów u pinokio?
Tak, tylko czekałam na wątek, ale widzę, że Patmol podrzuciła. Rozeznam się w nim co i jak. Czy teksty wstawiać tutaj, czy przesyłąć na prw?
Randa pisze:Mam jeszcze zdjęcia Randameneza, Maty, Fredzi, Niuńka, Grabci.
Gargamel , Mimi i Skarpeta uciekają
Randa pisze:Niuniek jak najbardziej jest do adopcji, tylko nie wiem jak napisać w ogłoszeniach, bo z jednego oka ciągle ma przezroczysty wysięk - i to chyba wynik uszkodzonego kanaliku łzowego, nie wiem czy coś się z tym robi
sylwia1982 pisze:issey32 pisze:sylwia1982 pisze:issey32 będziesz montowała teksty do ogłoszeń dla psów u pinokio?
Tak, tylko czekałam na wątek, ale widzę, że Patmol podrzuciła. Rozeznam się w nim co i jak. Czy teksty wstawiać tutaj, czy przesyłąć na prw?
A bezpośrednio na watek psów pinokio_ na dogo możesz wrzucać teksty? tak chyba będzie wygodniej
najlepiej bezpośrednio tamsylwia1982 pisze:Randa pisze:Niuniek jak najbardziej jest do adopcji, tylko nie wiem jak napisać w ogłoszeniach, bo z jednego oka ciągle ma przezroczysty wysięk - i to chyba wynik uszkodzonego kanaliku łzowego, nie wiem czy coś się z tym robi
issey32 zmontuj tekst dla Niuńka tak by było napisane, że ma problem z okiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości