Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Gosiu....![]()
![]()
ula-misia pisze::smiech3:![]()
![]()
![]()
vip pisze:Ale Wam mówię, te zastrzyki z botoksu, które sobie niektore kobitki wstrzykują, to jest pikuś przy takim walnięciu deską!
Jakbym sobie teraz przywaliła z drugiej strony, to wyglądałabym jak Melanie Griffith.
Bianka 4 pisze: No proszę: skuteczne, dostępne dla każdego i o ile zdrowsze.... przynajmniej trucizny pod skórę się nie wstrzykuje...
vip pisze:ula-misia pisze::smiech3:![]()
![]()
![]()
No wiesz co, Ulcia?![]()
Kopiesz leżącego?
![]()
Ale Wam mówię, te zastrzyki z botoksu, które sobie niektore kobitki wstrzykują, to jest pikuś przy takim walnięciu deską!
Jakbym sobie teraz przywaliła z drugiej strony, to wyglądałabym jak Melanie Griffith.
ula-misia pisze::mrgreen: to nic, na drugi rok podczas koszenia trawy potknęłam się o chodniczek i złamałam łapeczkę i co zrobiłam?skończyłam koszenie i zemdlałam
![]()
![]()
![]()
Dopiero ocknęłam się w samochodzie sąsiada-wiózł mnie do szpitala
ula-misia pisze::mrgreen: to nic, na drugi rok podczas koszenia trawy potknęłam się o chodniczek i złamałam łapeczkę i co zrobiłam?skończyłam koszenie i zemdlałam
![]()
![]()
![]()
vip pisze:ula-misia pisze::mrgreen: to nic, na drugi rok podczas koszenia trawy potknęłam się o chodniczek i złamałam łapeczkę i co zrobiłam?skończyłam koszenie i zemdlałam
![]()
![]()
![]()
Dziewczyno, to Ty jesteś jeszcze bardziej ekstremalna ode mnie!
katarzyna1207 pisze:ula-misia pisze::mrgreen: to nic, na drugi rok podczas koszenia trawy potknęłam się o chodniczek i złamałam łapeczkę i co zrobiłam?skończyłam koszenie i zemdlałam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mam nadzieję, że już nie kosisz ...
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue, Wix101 i 193 gości