Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty II

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 23, 2013 23:37 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

Stopka Megi od spodu - ten cudak ma połowę czarną a połowę rudą :D

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Czw sty 24, 2013 0:27 przez iwoo1, łącznie edytowano 1 raz

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Śro sty 23, 2013 23:44 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

lubimy ugniatać kocie łapki---stopy :wink:
jo.anna

Post » Czw sty 24, 2013 0:30 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

Oj, tak :) te delikatne milusie poduszeczki na stopkach.

iwoo1

Post » Czw sty 24, 2013 0:33 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

ja lubię wkładać palec między paluchy Kuleczki, on tak wtedy ją rozczapierza i bosko mruczy :1luvu: :1luvu:
jo.anna

Post » Czw sty 24, 2013 8:53 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

jo.anna pisze:ja lubię wkładać palec między paluchy Kuleczki, on tak wtedy ją rozczapierza i bosko mruczy :1luvu: :1luvu:

Ania masz to samo co ja:):)

ja jeszcze całuje podusie ale to juz podobno niehigieniczne :mrgreen: :mrgreen:

niezłe umaszczenie stopecek ma Megunia :1luvu:
agula76

Post » Czw sty 24, 2013 10:35 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

jo.anna pisze:ja lubię wkładać palec między paluchy Kuleczki, on tak wtedy ją rozczapierza i bosko mruczy :1luvu: :1luvu:

o tak... to cudowne, ja wołam do moich dziewczynek: "daj mamusia popieści stópki śmierdziuszki :wink: "
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Czw sty 24, 2013 12:46 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

ale my jestesmy nawiedzone :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
agula76

Post » Czw sty 24, 2013 13:29 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

Kota należy całować i przytulać się i rozpieszczać niech wie, że się go kocha :1luvu:
Tylko ja mam potem kłopot, bo w kącikach ust robią mi się tzw zajady, kiedy całuję w mokry nosek :)

iwoo1

Post » Czw sty 24, 2013 13:37 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

agula76 pisze:ale my jestesmy nawiedzone :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mój tż jest dopiero maniakiem :D bawi się paluchami kuleczki nawet przez sen :ryk:
jo.anna

Post » Czw sty 24, 2013 15:25 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

A nawet powiedziałabym " zboczone " :ryk:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw sty 24, 2013 16:34 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

A obnażacie się w łazience biorąc prysznic przed waszym kotem? Bo ja tak :) To jestem chyba ekshibicjonistką :roll:
Niedługo zostanę oskarżona o demoralizację młodzieży, ale co mam zrobić, jeżeli przynajmniej ze 3 koty włażą mi do łazienki kiedy idę się kąpać?
Kiedy zacznę je wyganiać, znowu mogę być posądzona o złe traktowanie zwierząt. I jak tu z takimi postępować?

iwoo1

Post » Czw sty 24, 2013 16:52 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

A ja zapomniałam podesłać kiedyś viewtopic.php?f=1&t=148152&p=9569054#p9569054
Po tej akcji wiem że jak się chce to można wszystko :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sty 24, 2013 18:47 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

iwoo1 pisze:A obnażacie się w łazience biorąc prysznic przed waszym kotem? Bo ja tak :) To jestem chyba ekshibicjonistką :roll:
Niedługo zostanę oskarżona o demoralizację młodzieży, ale co mam zrobić, jeżeli przynajmniej ze 3 koty włażą mi do łazienki kiedy idę się kąpać?
Kiedy zacznę je wyganiać, znowu mogę być posądzona o złe traktowanie zwierząt. I jak tu z takimi postępować?

u mnie tylko jeden włazi do łazienki jak się kąpię, ale wyganiam go brutalnie, bo włazi do wanny i mnie liże :oops: :oops: :oops: znaczy wodę ze mnie zlizuje, a jak się np napuszczę wodę i chcę się zrelaksować to do wody włazi, i potem pełno kłaków w wodzie i kot do suszenia :ryk:
jo.anna

Post » Czw sty 24, 2013 19:04 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

iwoo1 pisze:A obnażacie się w łazience biorąc prysznic przed waszym kotem? Bo ja tak :) To jestem chyba ekshibicjonistką :roll:

Ja jak biorę prysznic to Titunia siedzi przed kabiną i się patrzy,
wiecie na początku nawet mnie to krępowało, ale teraz już nie :oops:
Eh... wieje tu demoralizacją :wink:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Czw sty 24, 2013 19:11 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty I

jo.anna pisze:

u mnie tylko jeden włazi do łazienki jak się kąpię, ale wyganiam go brutalnie, bo włazi do wanny i mnie liże :oops: :oops: :oops: znaczy wodę ze mnie zlizuje, a jak się np napuszczę wodę i chcę się zrelaksować to do wody włazi, i potem pełno kłaków w wodzie i kot do suszenia :ryk:

to juz zboczenie ...alab masz racje ....Iwona się obnaża , kot Andzi ja liże :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kita się kąpie przy dziewczynce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a ja oczywiscie przy Cekinie .... a Łatka wpuszczm pod kołderkę .... :ryk: :ryk: :ryk:
agula76

[poprzednia][następna]