Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 23, 2013 7:11 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Persona wykazała niewiarygodne wrecz zainteresowanie odgłosami z kompa........Wniosek jest jeden - kupić kotu falistą! ale już..
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro sty 23, 2013 8:27 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Neigh, może i można kupić kotu falistą, jak kot jest persem (a no tak, persy to nie koty :wink: ). Miałam kiedyś te ptice. Nawet jeszcze przez chwilę, jak już była Ofelia. Ofelczątko było ówcześnie jeszcze malutkie, ale z wielkim instynktem łowcy ukierunkowanym na to co lata. Dlatego teraz nie mam papug. Ale i tak na Ofelkowym spacerku wszystkie nieostrozne ptaki są zagrożone.
Chyba że ktoś chce zafundować kotu naturalne żywienie. Tylko myszy są chyba tańsze od papużek.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro sty 23, 2013 9:18 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Daliowy Jokiś to taki miaukuni Forrest Gump. Uwielbiam go! :mrgreen:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Śro sty 23, 2013 10:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Monika_Krk pisze::mrgreen: Pozdrawiam i zaglądnę później odczytać hipotezy :D bo dziś padam na twarz o tak robię :
Obrazek

Jaki rozkoszniak! Z buzieńką do zacałowania! :1luvu:
Aniada

Post » Śro sty 23, 2013 18:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

kotkins pisze:Monika ,a dzie ogon????
Wstawiać mi tu!!!!

:mrgreen: Bardzo proszę ogon :

Obrazek
...ale tylko kawałek i to ujęty w dłoń , żeby nie chował podstępny rezydent.
Jak na złość luzem się nie dało "ująć" bo majtał nim cały czas mój Borys :mrgreen:
Ująć zaś zawsze można, bo mój kot jest "fiśnięty" i naprawdę lubi 8O jak się go
trzyma za ogon i czesze mu ogon. Zresztą jak na brytka ma ten ogon gruby i puchaty jak
szczotka do mycia butelek :mrgreen:

Drugi kot - a właściwie kotka ma ogonek cieeeeeniutki i dłuuuugi , ale ująć się na zdjęciu nie udaje dziś.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro sty 23, 2013 18:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Monika_Krk pisze:

Drugi kot - a właściwie kotka ma ogonek cieeeeeniutki i dłuuuugi , ale ująć się na zdjęciu nie udaje dziś.

Bo to szylkretowa "małpa" jest i tyle :mrgreen:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Śro sty 23, 2013 18:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Neigh pisze:ZARAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co za piękne imię!!!!!!!!!!!!! umarłam z zawiści - iście w moim stylu. Miałam kiedys na tymczasie jamnice, co ją ochrzciłam ZOŁZA, ale ZARAZA lepsze:-)

Dzizas.......poległam

Neigh- czuje sie zaszczycona :mrgreen: :mrgreen:

dziewczyny co do chrup i klow- ale jakie wybrac, zeby kamien sie nie tworzyl lub zapobiegal choc troche :?:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Śro sty 23, 2013 18:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Aniadu...chcesz mieć kociakuuu??? Znowuuuuu??? 8O

Monika- Ty wyraźnie ukrywasz.Ukrywaniu stanowcze NIE!!!
Pokazać ogonu!!!W całości!!!!
Posiedzisz kilka godzin, poczekasz aż rzeczony zaśnie i ogonu sfocisz.To jest proste jak ogom Melona.

Myślimy nad nagrodą: "Kot w stanie czystym" Terry'ego Pratchet'a???Czytały??A??

Aniada to wiem,że czytała, dostanie inna wskazaną przez siebie pozycję.
Jeśli wygra rzecz jasna :)
Jak kto czytał też dostanie innu książku.
O ile wygra.

Dalej, szykowac ogony.

Ogony zbieramy do piątkuuu.

Mam już swoje FAWORYTY(UUU) (wiem,że się pisze inaczej ,ale skoro OGONY to FAWORYTY...ma smaczek, prawda?)
Powiem ,że ...a nie, nie powiem.
Blusia zapowiedziała udział,tak,że będzie silna konkurencja w niebieskich.

Dlaczego nie ma normalnoogonów poza Ofelią??Fakt ,że ofelczasty jest piękny(poprosimy zbliżenie!) ,ale nie bać się brać udziałuuuu!!!

Za przykładem Leosia- ma ogon cieniutki ale ROKUJĄCY(uuuu!)

W wekend głosujemy.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro sty 23, 2013 18:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

kotkins pisze:
Monika- Ty wyraźnie ukrywasz.Ukrywaniu stanowcze NIE!!!
Pokazać ogonu!!!W całości!!!!
Posiedzisz kilka godzin, poczekasz aż rzeczony zaśnie i ogonu sfocisz.To jest proste jak ogom Melona.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chyba posiedzę kilka godzin w takim razie...
Bo rzeczony zasnął ale z ogonem pod zezwłokiem - koty " som złoślife "
Będę się czaić na ogon :ok:

Monika_Krk

Post » Śro sty 23, 2013 18:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Przydreptałam z Kacperkiem obejrzeć ogony!
PIĘKNISTE!
My takich nie posiadamy :oops:, więc zawracamy do siebie...
Kacper się popłakał, siedzi w kącie i obgryza pazurki z zazdrości...idę z płaczem dołączyć do niego...
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro sty 23, 2013 18:54 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

AnnAArczyK pisze:Przydreptałam z Kacperkiem obejrzeć ogony!
PIĘKNISTE!
Kacper się popłakał, siedzi w kącie i obgryza pazurki z zazdrości...idę z płaczem dołączyć do niego...

nie no Kacperek nie może płakać :(
Rysiek też nie ma czym pochwalić się ,pociesz Kacperka ,wygra w konkursie kot na talerzu :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro sty 23, 2013 18:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Cały dzień nie zaglądałam a tu jeszcze wyników konkursu nie ma 8O A myślałam, że już z Pyśką zwycięstwo odtrąbimy :piwa: Nagroda nam pasuje też :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro sty 23, 2013 19:18 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

ruda32 pisze:
AnnAArczyK pisze:Przydreptałam z Kacperkiem obejrzeć ogony!
PIĘKNISTE!

nie no Kacperek nie może płakać :(
Rysiek też nie ma czym pochwalić się ,pociesz Kacperka ,wygra w konkursie kot na talerzu :ryk:

Chłopaki , nie płakać ale pokazywać ongony!!!
Melon ma chudy i długi a się nie wstydzi i na nagrodę liczy (nagroda ma być jadalna koniecznie- nie mówcie mu, powiem,że i TAK dostanie...), A zaraz pokaże swój leon- się nie wstydzi, nie placze, ogon hoduje z dumą.Ogon Leosia ma w sobie tzw. siłę moralną.I niech się nikt ogona nie wstydzi.

Pokazać chłopaki, ffszyskie ogony piękne są! :D

AnnArczyk- pomóc Ci w pięknieniu ogonów???Pokazać prześliczny zadek kacperkowy!Jest kategoria dla innoogonów- pokaż co masz:)
Żuczkowa kitka napewno piekna-zachęcamy!!!
RYSIEK się nie bojaj- dawaj ogona.Ogon , ogon....!!!!!
Ostatnio edytowano Śro sty 23, 2013 19:57 przez kotkins, łącznie edytowano 1 raz

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro sty 23, 2013 19:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Neigh pisze:Persona wykazała niewiarygodne wrecz zainteresowanie odgłosami z kompa........Wniosek jest jeden - kupić kotu falistą! ale już..

Moja "damessa" również usiłowała wydłubać tę papużkę spod laptopa ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro sty 23, 2013 19:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

witam wszystkich!
mam jedną parę pytań na dzisiejszy wieczór:
- a gdzie można pooglądać już wystawione ogony?
- a czy można wystawiać ogon "puchatego inaczej"?
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

[poprzednia][następna]