Czar-koty,bur-koty. Kleksika nie ma już z nami :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 22, 2013 18:14 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

sobie drzemiemy, z Idzim. nie przeszkadzać!

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Śro sty 23, 2013 9:56 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

Idziołku, jej siostro, już się obudziliście?? trochę już pospaliście! jak znajdę chwilkę to dodam zdjęcia. jeszcze nas Miciuś tu nie odwiedził, może sam wklei fotki Jego Groźności? dziś się bałam ściągnąc skarpetki z kaloryfer, bo mi chciał przylać ! (co tam, wzięłam inne z szuflady

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Śro sty 23, 2013 12:09 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

kurde no, wogle sobie nie przypominam drzemania :twisted:
a od rana (no, od 8.15) przy jakiejś robocie, teraz wróciłam i zanim zabiorę się do pracy muszę przeczytać wszystkie wiadomości.
Czy to możliwe, żeby Idził przyozdobił poduszkę, czy to Czarek się wkradł?

jej siostra

Post » Śro sty 23, 2013 12:47 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

robocie??? 8O

Niemożliwe
Idzi
Ja prysłem
Czarek

paw

Post » Śro sty 23, 2013 12:56 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

paw pisze:robocie??? 8O

Niemożliwe
Idzi
Ja prysłem
Czarek

ale niestety prawdziwe

Czarek, w jakim sensie "prysłeś"?

jej siostra

Post » Śro sty 23, 2013 13:07 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

paw pisze: jeszcze nas Miciuś tu nie odwiedził, może sam wklei fotki Jego Groźności? dziś się bałam ściągnąc skarpetki z kaloryfer, bo mi chciał przylać ! (co tam, wzięłam inne z szuflady

:mrgreen: Nic nie rozumiesz; on kocha nawet Twoje skarpetki, czyli osobę też! :mrgreen:

Sąsiedzi: Miciuś ze swoim pieskiem Norkiem:

Obrazek

jotpeg

Od: Śro paź 28, 2009 18:24

Post » Śro sty 23, 2013 13:10 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

Miciek majestatyczny
a Norek słodki :)

jej siostra

Post » Śro sty 23, 2013 13:19 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

jej siostra pisze:Miciek majestatyczny

Miciuś raczej nie jest słodki. Za to wie, co dla niego dobre. Tutaj zajął psie łóżko. Pies długo nie śmiał zająć miejsca obok. Wreszcie - ostrożnie - zaparkował obok GangstaMićka :mrgreen:

jotpeg

Od: Śro paź 28, 2009 18:24

Post » Śro sty 23, 2013 14:54 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

jotpeg pisze:
jej siostra pisze:Miciek majestatyczny

Miciuś raczej nie jest słodki. Za to wie, co dla niego dobre. Tutaj zajął psie łóżko. Pies długo nie śmiał zająć miejsca obok. Wreszcie - ostrożnie - zaparkował obok GangstaMićka :mrgreen:

tak to właśnie wygląda - miałem kiedyś takie fajne posłanko, mówi mina Norka :) dołącze to zdjęcie do 1-go postu, to już będzie komplet zwierzaków przewijających się przez nasze domy

paw

Post » Pt sty 25, 2013 18:11 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

Przyszły wyniki badań po Idziowej rinopatii.
Bakteriologicznie Enterobacter sp. are considered opportunistic pathogens. Its participation in mucosal inflammations, urinary tract- and wound infections is possible.,
a histopatologicznie przewlekłe-aktywne limfoplazmocytarne włóknikowe zapalenie śluzówki nosa, czyli lepiej, niż mogłoby być.
Coś tam mu się gluci lekko pod nosem, dostanie sterydy, ale prezentuje formę: słodkie 4,10 (półtora tygodnia temu było 3,80, co prawda przed śniadaniem), dzikie gonitwy za sznurówką, Czarkiem albo Kleksonem. Jedno z tej trójki zostawiło Idziemu mały strupek za uchem, ciekawam kto :mrgreen:

jej siostra

Post » Pt sty 25, 2013 22:45 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

jej siostra pisze:Przyszły wyniki badań po Idziowej rinopatii.
Bakteriologicznie Enterobacter sp. are considered opportunistic pathogens. Its participation in mucosal inflammations, urinary tract- and wound infections is possible.,
a histopatologicznie przewlekłe-aktywne limfoplazmocytarne włóknikowe zapalenie śluzówki nosa, czyli lepiej, niż mogłoby być.
Coś tam mu się gluci lekko pod nosem, dostanie sterydy, ale prezentuje formę: słodkie 4,10 (półtora tygodnia temu było 3,80, co prawda przed śniadaniem), dzikie gonitwy za sznurówką, Czarkiem albo Kleksonem. Jedno z tej trójki zostawiło Idziemu mały strupek za uchem, ciekawam kto :mrgreen:

Obstawiam Czarka.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob sty 26, 2013 14:55 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

miszelina pisze:
jej siostra pisze:Przyszły wyniki badań po Idziowej rinopatii.

Obstawiam Czarka.

Nie jestem pewna, to chyba raczej sznurówka, bo rzuca się na Idziego z taki zapałem

jej siostra

Post » Wto sty 29, 2013 18:33 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

Flip i Flap :kotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

paw

Post » Wto sty 29, 2013 18:38 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

Zaznaczam :kotek:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Wto sty 29, 2013 18:43 Re: Czar-koty,bur-koty u paw i jej siostry. Cz. II

Fajnie wyglądają!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]