Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 22, 2013 19:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

alab108 pisze:
MB&Ofelia pisze:A ja tesz mam piąknego ogona i niech mi nikt nie podskoczy bo będę drapaczyć i gryzać
Ofelja

http://www.iv.pl/images/23784542480504700255.jpg
Obrazek

I co z tego że nie perski? :mrgreen:

Ale piękna, w pierwszej chwili myślałam , że bengal 8O

Śliczna jest .... I fcale nie wygląda na taką zołzę, jak Duża pisała ...Nie wiem czemu, ale też inaczej ją sobie wyobrażałam :wink: ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto sty 22, 2013 19:38 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Książniczka jest piąkna bo jest Książniczką :mrgreen: . A że charakterna, to też fakt. I to wcale nie musi być widoczne :twisted:
A co do bengala - jak byłam z nią na wystawie, to całkiem sporo osób mnie pytało: "to kot bengalski, prawda?" :ryk: Nauczyłam się odpowiadać: "nie, to rasowa piwniczanka" :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto sty 22, 2013 19:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Ja mogę być żiri, bo nie mam żadnego ogona do konkursu. Kawa ma zwykły, mała szczurkowaty, a Korneliusz taki tam sobie, bez porównania.
Za to mogę wystawić małą na kolor sierści :-)

Też myślałam, że Ofelia wygląda całkiem inaczej - że długowłosa jest. Przykład persa z piekła rodem. Ale śliczna. I nie wygląda na taką wredną, jak jest pomawiana...

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto sty 22, 2013 19:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Nieźle dziewczyy , nieżle.
Macie całkiem fajne ogony!

Chyba obfotografujemy nasze.
Neigh, przyślij swoje ogony, wstawię.
Myslę,że teosiowy jest wart pokazania.

Aniado są PRZEPIĘKNE, ale ten wyczesany JOŻ!!!No jaki on wyczesany!!! 8O
A Misulek , mój zresztą zięć jest przecudny!
A portret Amelki...dziękuję.Prawda ,że z niej ksienmszniczka?

Melon nie jest pewien czy się obrazić czy iść spać... :mrgreen:

MB a Tobie damy lanie!
Takie cudo ukrywasz!
Toż Ofelka to PRAWDZIWY KOT!!!!

Ale macie piękne ogony...idę obfocić moje.
Leoś też chce wzionmść undział w komkursie, bo liczy ,że nagrody będą SPOŻYWCZE...

Zwykłe ogony też się liczą.Felek bierze udział.I nie tylko on!!!!
Jury nie ma, wszyscy oddadzą głosy byle nie na swoje ogony.
Co myślicie??
Myślę ,że Korneliusz marzy o udziale w konkursach.Wszelkich! :D

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto sty 22, 2013 20:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Powiedziałam Ofelii, że była brana za persa :lol: . Spojrzała lekko zdziwiona, później trybiki w łepku zaczęły pracować: "persa? a co to jest pers?"
Ofelkowy rozumek jest chwilowo zbyt zaangażowany w inną sprawę - jak otworzyć szufladę z chrupami, którą duża zakleiła taśmą klejącą :twisted: . A Mała Czarna śpi. Zastanawiam się, jak ja jej podam do dzioba mucosolwan...
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 22, 2013 20:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

na lyzeczce podaj :lol: albo w jedzonku?
Dziewczyny, co stosujecie na zeby u swoich? Jakies specjalne mineraly albo smaczki im dajecie? bo u Nas czas, aby podawac cos na zeby, tylko jeszcze nie wiem co. pomocy...
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Wto sty 22, 2013 20:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Na zęby podaję żołądki kurzęce. I spore kawałki mięska w Barfie. Bo moja obgryzana w czasie zabawy łapka chyba się nie liczy...
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 22, 2013 20:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

To też całkiem dobry pomysł, a osoby, co nie wystawią ogoniastych też głosuję mam nadzieje? 8)

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Wto sty 22, 2013 20:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

mieso dostaja przynajmniej dwa razy w tygodniu. rak na szczescie mi nie obgryzaja, nie daje sie 8)
kiedys podawalam jeszcze z gimpetu granulki z wyciagiem mlecznym na kosci. moze znow zamowic , albo jakies mineraly...

alma_uk

Post » Wto sty 22, 2013 20:27 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Almo czy karol i Zara biorą udział ogonkursie??
Zachęcamy!!

Głosuje każdy - a co Ty Maneki masz manxy?????
Nawet by się z nickiem zgadzało... :mrgreen:

Jesli nie to szykuj ogona!!!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto sty 22, 2013 20:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

a biora, pewnie ze biora:)) tylko musze zdjecia poszukac, po ostatnim formacie mam je gdzies na pendrivie, tylko musze go znalezc :roll: a z ogona karola ja jestem najbardziej dumna, bo byl szczurzy, a jest jak dla mnie piekny teraz 8)

A ogon Wesa[*] moglby startowacw konkurencji na najdluzszy koci ogon w swiecie.

alma_uk

Post » Wto sty 22, 2013 21:11 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

kotkins pisze:Almo czy karol i Zara biorą udział ogonkursie??
Zachęcamy!!

Głosuje każdy - a co Ty Maneki masz manxy?????
Nawet by się z nickiem zgadzało... :mrgreen:

Jesli nie to szykuj ogona!!!!

Bo ja zajęta przeprowadzką jestem, to i nie w głowie mi ogon ani zdjęcia! :twisted: Mam to po dziurki w nosie :roll:, tyle kartonów, worków i rozłożonych mebli dawno nie widziałam. A Luniasty bawi się kulkami od korali, bo się znalazły pod rozłożoną szafką :kotek:.

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Wto sty 22, 2013 21:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

maneki pisze:
MB&Ofelia pisze:A ja tesz mam piąknego ogona i niech mi nikt nie podskoczy bo będę drapaczyć i gryzać
Ofelja

Obrazek

O rany, rany, wiesz, że ja Ofelię pierwszy raz w życiu widzę? :o Piękna, marmurkowa (czy niedowidzę?), czemu nie stawiasz więcej jej fotek?! :twisted: Śliczniuchna!

No naprawdę, prześliczna panienka. I to jest ten despotyczny babsztyl???? Nie wierzę 8O 8O Toż to anioł delikatny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: /nawet się Kotkinsowi narażę dla niej/
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Wto sty 22, 2013 21:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

my ogonem nie pochwalimy się ale głosować będziemy
Ryśka ogon raczej mało konkursowy
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Wto sty 22, 2013 21:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

tosiula pisze:
maneki pisze:
Ofelja

Obrazek

O rany, rany, wiesz, że ja Ofelię pierwszy raz w życiu widzę? :o Piękna, marmurkowa (czy niedowidzę?), czemu nie stawiasz więcej jej fotek?! :twisted: Śliczniuchna!

No naprawdę, prześliczna panienka. I to jest ten despotyczny babsztyl???? Nie wierzę 8O 8O Toż to anioł delikatny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: /nawet się Kotkinsowi narażę dla niej/

Taaa, anioł :roll: . Jak była młodsza to moje ręce czasami wyglądały tak jakbym się cięła. A u weta to jest dopiero koszmar. No i tak wystraszyła kocura sąsiadów, że trzyma się biedak na dystans.
A przed chwilką o mało nie straciłam butelki wytrawnego winka (którą to butelkę postawiłam obok szafki zamiast schować od razu), bo "aniołek" wraz z Małą Czarną Carmen urządziły sobie wieczorną przebieżkę. Oczywiście, kto w trakcie galopu zwraca uwagę na takie drobnostki jak przeszkoda drogowa w postaci butelki?
Obrazek

MB&Ofelia

[poprzednia][następna]