Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 22, 2013 9:11 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

A ja praktycznie NIC nie robię - a i tak Kotkins ilekroć moje koty na żywca widzi to mnie bierze na spytki - jak czesto czeszesz......co dajesz. Itp.

Czeszę dwa razy w tygodniu - a Persona wygląda jak ruchomy mop... No moze z tym ruchomy to przesada........"czasem się godnie poruszający"

Ja Cię Kotkins rozumiem - wszstkich moich debili ( z Tolą włącznie ) kocham bardzo........ale Persona to jest Persona po prostu

Ruda - tak mumifikacja........Teosia się mumifikuje w kocyku ( jeden ludz trzyma mumię ) drugi se wyciąga pożądaną cześc zmumifikowanego kota i czesze. Nie wymyśliłam jak dotąd niczego co mogłoby pełnić funkcje knebla......ale pracuję nad tym
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto sty 22, 2013 11:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

cairo pisze:I jeszcze mam pytanie odnośnie obróżek z feromonami. Jakie są najlepsze?
Znalazłam takie:
- GOODBEHAVIOR http://allegro.pl/feromonowa-kojaca-obr ... 89979.html
- Vetscription Settledown http://allegro.pl/vetscription-settledo ... 18050.html

To jest to samo, w innym opakowaniu.
Z tego co się zorientowałam najtaniej jest w animalia
http://animalia.pl/produkt,18991,sergea ... 38-cm.html
Obrazek

Basiag

Od: Sob maja 27, 2006 19:57

Post » Wto sty 22, 2013 11:32 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Ja właśnie kupiłam tutaj: http://allegro.pl/goodbehavior-obroza-z ... ?source=oo
za 39,90 :)
Ostatnio edytowano Wto sty 22, 2013 11:46 przez cairo, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Wto sty 22, 2013 11:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Wojna? Bez nas? Mirmiłowo wystawia swoje chorągwie:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I tu tylko kawałek, ale dalszą cześć można sobie wyobrazić ;)

Obrazek

MB&Ofelia pisze:Nazira, poczytaj sobie wątek Mirmiłków. Aniada ma takiego kota (Jożika) który za młodu wyglądał "jakby piorun trzasnął w szczypiorek". Można go było czesać godzinami i dalej był rozczochrany. Krzyżówka persa z dachowcem, a wygląda jak jakiś mainecoon czy inny norweski leśny. Ofutrowany niesamowicie. No i piękny oczywiście.

Oooo, dziękuję! Doczytuję wąt i natykam się na taki komplement. Jożik (ten szczypiorek co weń piorun trzasnął) jest właśnie na pierwszym i drugim zdjęciu. Oczywiście już nie dziecięciem będąc. ;)
Aniada

Post » Wto sty 22, 2013 11:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Hola, hola drogie panie! Ładnie tak konkursy robić, ale kto będzie w żyri, coby czuwać nad wynikami? Wszak założycielka nie może sama wybierać najładniejszego ogona! :twisted: Bo później lament, krzyki, że wynik ustawiony 8), to kto się pisze na sędziego?

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Wto sty 22, 2013 11:57 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Ja mogę być żyri, łajnot :lol:
Kiedyś, wydawało mi się, że Luna ma pokaźny ogon, ale jak adoptowaliśmy Bono, doszłam do wniosku, że Luna ma sznurówkę, nie ogon. Dlatego z konursów się wypisuję, chyba, że uda mi się sfotografować Bonisiową kitę, ale wtedy nie byłabym obiektywna w ocenach, to może sobie odpuszczę.
Łapówki dla żyri mile widziane :mrgreen:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Wto sty 22, 2013 12:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

A ja tesz mam piąknego ogona i niech mi nikt nie podskoczy bo będę drapaczyć i gryzać
Ofelja

http://www.iv.pl/images/23784542480504700255.jpg
Obrazek

I co z tego że nie perski? :mrgreen:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto sty 22, 2013 12:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Kotkins, proszszsz:

Obrazek

A tu ciocia Ania zrobiła coś na mojom prośbe.
Amka.

Obrazek
Aniada

Post » Wto sty 22, 2013 12:11 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

MB&Ofelia pisze:A ja tesz mam piąknego ogona i niech mi nikt nie podskoczy bo będę drapaczyć i gryzać
Ofelja

Obrazek

O rany, rany, wiesz, że ja Ofelię pierwszy raz w życiu widzę? :o Piękna, marmurkowa (czy niedowidzę?), czemu nie stawiasz więcej jej fotek?! :twisted: Śliczniuchna!

maneki

Post » Wto sty 22, 2013 12:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Ano Ofelia marmurkowa :mrgreen: . Fotek mało bo Książniczka nie ma swojego wąteczku. A na innych wątkach wstawiam okazjonalnie, żeby mnie nie pogonili :oops:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 22, 2013 12:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

MB&Ofelia pisze:Ano Ofelia marmurkowa :mrgreen: . Fotek mało bo Książniczka nie ma swojego wąteczku. A na innych wątkach wstawiam okazjonalnie, żeby mnie nie pogonili :oops:

Te, Ty już się nie kryguj, wszak w wątasku małej Czarnej możesz, przy okazji możesz też i zamienić tytuł na "dwie kotecki i basta" 8)

maneki

Post » Wto sty 22, 2013 12:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

maneki pisze:
MB&Ofelia pisze:Ano Ofelia marmurkowa :mrgreen: . Fotek mało bo Książniczka nie ma swojego wąteczku. A na innych wątkach wstawiam okazjonalnie, żeby mnie nie pogonili :oops:

Te, Ty już się nie kryguj, wszak w wątasku małej Czarnej możesz, przy okazji możesz też i zamienić tytuł na "dwie kotecki i basta" 8)

Hmmm, przemyślę sprawę :wink:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 22, 2013 16:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Konkurs na ogony? No to prosz.... ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto sty 22, 2013 18:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- persy widzę...persy..

kotkins pisze:Powiem jedno- ogon ładny,ale przy Ameczki-cienias! :mrgreen:

Że co .. :?: Że my "cienias" ... :evil: :evil: To my was "serią" załatwimy ... :twisted: Bo takich dwóch, jak nas trzech to nie ma ani jednego ... :wink: .... noooo ... jedna to baba jezd ... :mrgreen:

Obrazek

... Jakbym wiedział, że bedom ogony porównywać, to bym se Dużej kazał ogona napuszyć ... :? a teraz se nie napusze ... bo se futro wymieniam, i Duża powiedziała, żem goopek ... że w zimie siem wyłysiałem ... 8)
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto sty 22, 2013 19:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

MB&Ofelia pisze:A ja tesz mam piąknego ogona i niech mi nikt nie podskoczy bo będę drapaczyć i gryzać
Ofelja

Obrazek

Ale piękna, w pierwszej chwili myślałam , że bengal 8O
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

[poprzednia][następna]