Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 21, 2013 19:46 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

AnnAArczyK pisze:Wczoraj było małe kąpanko z okazji urodzin:)
Żuczuś się bardzo starał, wycierał się do sucha, żeby dzisiaj ładnie wyglądać:)
Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek
Bo dzisiaj ma 1/2 urodzinek, czyli pół roku żywota na tym świecie...
Wszelkie życzenia mile widziane....niech się chłopak cieszy.... :wink:

:ryk: :ryk:
Mój Fituś robi dokładnie tak samo :D po kąpieli, już wytarty przez pancię musi po swojemu wytargać sie na podłodze na ręczniku :ryk:

najlepsze życzenia dla Żuczka z okazji urodzin :P :P

ObrazekObrazekObrazek
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Pon sty 21, 2013 19:51 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Bardzo dziekuje za wpłate 100zł na Kubusia , wróciliśmy od weta opis na wątku Kuby .30 stycznia operacja .Dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pon sty 21, 2013 21:30 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

lidka02 pisze:Bardzo dziekuje za wpłate 100zł na Kubusia , wróciliśmy od weta opis na wątku Kuby .30 stycznia operacja .Dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Na zdrówko :ok:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pon sty 21, 2013 21:32 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Urodzinki się udały!
Dzień Babci również :wink:

Żuczuś bardzo dziękuje wszystkim Ciociom za piękne życzenia półurodzinkowe :1luvu:

Żuczuś miał bardzo dobry humor, bo było dużo gości....
Oto oni, pełna chata, a kto się nie zmieścił, siedział na zewnątrz :ryk:
Obrazek
Solenizant szalał, pozwoliliśmy mu na wszystko, łącznie z włażeniem z łapami na stolik, a co tam...niech się cieszy..jutro już takich atrakcji nie doświadczy :mrgreen:
Mogę z łapami? A to nowość!
Obrazek
O! Jeszcze mam parę okruszynek ...
Obrazek

Proszę, jaki robi nam się długaśny chłopak...
Obrazek

Obrazek
Mam fajny przysmak...
Obrazek

Tylko Pan Pers nie miał humoru...
Rano się tak starannie czesał, choć tego nie cierpi... chciał też ładnie wyglądać, niestety nikt na niego nie zwracał uwagi, a on taki ładny ....
Obrazek
Nawet brzusio dał sobie wyczesać
Obrazek
i nic....więc Panu Persowi pozostał tylko FOCH...
Obrazek
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon sty 21, 2013 21:39 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Kacperku jakiś Ty puchaty po czesaniu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Żuczek rośnie jak na drożdżach :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon sty 21, 2013 21:56 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Miraclle pisze:Kacperku jakiś Ty puchaty po czesaniu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Żuczek rośnie jak na drożdżach :mrgreen:

Dziękuję Ciociu, jesteś pierwsza, która zauważyła, że jestem taki ładny, bo puchaty to znaczy ładny, prawda?
Kacperek :wink:

Żuczuś faktycznie rośnie mooocnooo...aż się boję, co z niego wyrośnie :wink:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Pon sty 21, 2013 21:59 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

AnnAArczyK pisze:Dziękuję Ciociu, jesteś pierwsza, która zauważyła, że jestem taki ładny, bo puchaty to znaczy ładny, prawda?

Ładny ? Mało powiedziane, jesteś prześliczny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Do tego taki ułożony, poważny, stateczny kocur :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Wto sty 22, 2013 10:29 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Miraclle pisze:
AnnAArczyK pisze:Dziękuję Ciociu, jesteś pierwsza, która zauważyła, że jestem taki ładny, bo puchaty to znaczy ładny, prawda?

Ładny ? Mało powiedziane, jesteś prześliczny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Do tego taki ułożony, poważny, stateczny kocur :mrgreen:

Taka z niego cudna puchata maskotka, szkoda, że nie lubi się fotografować :twisted: byłby z niego prawdziwy amant :ryk:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Wto sty 22, 2013 12:51 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Amant ? :mrgreen:
Kacperkowi nie w głowie głupoty :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Najważniejsze to dobra miejscówka do spania i pełna miska :1luvu: :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

Post » Wto sty 22, 2013 12:57 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Kotina pisze:

Taka z niego cudna puchata maskotka, szkoda, że nie lubi się fotografować :twisted: byłby z niego prawdziwy amant :ryk:

To prawda, on nie lubi się czesać, fotografować, nosić na rękach, on lubi tylko jeść...duuużooo jeść :D
Ale ogólnie to bardzo kochany, spokojny, bez większych wymagań i bardzo mądry kocio, jak coś chce to potrafi przyjść i poprosić, trąca wtedy łapą i wydobywa z siebie donośne mraaaumaaamaaa :ryk: najczęściej to znaczy: otwórz drzwi kobieto, bo ja wychodzę, albo otwórz lodówkę kobieto, bo jestem głodny...to ostatnie jest na porządku dziennym :ryk:

Dzisiaj jamniś jest grzeczny, jak to po urodzinach... czas odpoczynku :wink:
za to Kropeczka odzyskuje humor, od rana łazi za mną, (co jej się rzadko zdarza), SAMA dwa razy wskoczyła mi na kolana, (to też należy do rzadkości), teraz siedzi w oknie i liczy wróble...
A tym codziennie wysypuję porcję "obiadową", ( kupuję gotową karmę energetyczną dla ptaków w takim wiaderku, są tam wszystkie ziarna i nasiona roślin oleistych, wolę to od takich gotowych kulek),
Te nasze wróble, chyba przylatują z całego miasta, bo normalnie nie mieszczą się w karmnikach...
Ale one nie takie głupie:) ...wiedzą, że u nas mogą się bezpiecznie posilać, nie boją się kotów za oknem, a ja normalnie łażę z aparatem i robię im fotki, co ich wcale nie rusza...albo są tak z nami zaprzyjażnione, :mrgreen: albo takie głodne :cry: ...
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Wto sty 22, 2013 13:04 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Miraclle pisze:Amant ? :mrgreen:
Kacperkowi nie w głowie głupoty :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Najważniejsze to dobra miejscówka do spania i pełna miska :1luvu: :mrgreen:

Na amory to chiba ciut za starszawy :wink: ale innych przyjemności to sobie chłopak nie ma serca odmówić...
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Wto sty 22, 2013 14:00 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

dobry :)
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto sty 22, 2013 22:44 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Karolek(ona) pisze:dobry :)

I z dobrego dzionka zrobił nam się dobry wieczór :wink:

Kropeczka dziś przez cały dzień była wielką przylepką, taką kochaną...taką jaka była do czasu, zanim przyjechała do nas Lunka...
Nie wiem co jej się stało, może dotarło do jej łepka, że nie warto się stawiać :wink:

Nawet udało mi się zrobić Kropce kilka w miarę normalnych fotek:) na których widać, że kicia mocno zrelaksowana:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Taką Kropencję to ja kocham:)
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Wto sty 22, 2013 23:01 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

Cudne te Twoje zwierzaczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto sty 22, 2013 23:09 Re: Dwie Dziewczyny,Trzej Chłopcy-Jamniś rośnie-Musia za TM

i jamnik cudny i wszystkie cudne
bure słodkie ,niebieskie śliczne ,czarne i duże w talerzu przesłodkie i piekne
udany komplet bardzo
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

[poprzednia][następna]