Kubuś-

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 21, 2013 22:43 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

agula76 pisze:4 miesiace??? i najgorsze to ze wczsniej partacz go nieleczył ani na kk ani oczek ..od razu operacja ..przed swietami wiadomo -kasa potzrebna :evil: :evil: :evil: :evil:

No to rzeczywiście. Garncarz mówił, że nawet nie ma sensu do niego przyjeżdżać póki Jasiek jest taki malutki (miał z 6 tygodni), tylko najpierw trzeba wyleczyć stan zapalny oczu (ostre zapalenie spojówek) i wykurować Jaśka. I żeby najpierw urósł. Nie pamiętam już dokładnie co mówił, ale chodziło o to, że ponieważ nie było tu zagrożenia życia ze strony oczek, to nie było się z czym spieszyć.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon sty 21, 2013 22:45 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

Jakby co, to z Garncarzem można się skonsultować zdalnie - wysyła się maila ze zdjęciami i opisem, a potem się do niego dzwoni.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon sty 21, 2013 22:46 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

kamari pisze:Jakby co, to z Garncarzem można się skonsultować zdalnie - wysyła się maila ze zdjęciami i opisem, a potem się do niego dzwoni.

Lidka wysyłała
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pon sty 21, 2013 22:47 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

ruda32 pisze:
kamari pisze:Jakby co, to z Garncarzem można się skonsultować zdalnie - wysyła się maila ze zdjęciami i opisem, a potem się do niego dzwoni.

Lidka wysyłała

I co powiedział?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon sty 21, 2013 22:48 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

my tez- tylko osobiscie w naszym przypadku, ale trafilismy do Stefanowicza polecanego przez Garncarza
agula76

Post » Pon sty 21, 2013 22:50 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

kamari pisze:
ruda32 pisze:

Lidka wysyłała

I co powiedział?

Lidka napisała :Doktor Garncarz odpisał że bez konsultacji nie jest w stanie nic powiedzieć i że te krople co mały ma to są dobre..
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pon sty 21, 2013 22:54 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

ruda32 pisze:
kamari pisze:
ruda32 pisze:

Lidka wysyłała

I co powiedział?

Lidka napisała :Doktor Garncarz odpisał że bez konsultacji nie jest w stanie nic powiedzieć i że te krople co mały ma to są dobre..

Nie doczytałam. Kubusia śledziłam w głównym wątku Lidki.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon sty 21, 2013 22:58 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

kamari pisze:
ruda32 pisze:
kamari pisze:
ruda32 pisze:

Lidka wysyłała

I co powiedział?

Nie doczytałam. Kubusia śledziłam w głównym wątku Lidki.

ja przeszukałam watek bo już nie pamiętałam gdzie pisała
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Pon sty 21, 2013 23:03 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

:ok:

A tak swoją drogą, Kubuś jest przepiękny. A zdjęcia z psem po prostu powalają :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sty 22, 2013 6:36 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

Wyświetliło mi że Garncarz to wczoraj przeczytał ale nic nie odpowiedział , pewnie myśli że mu dupe zawracam .Opisałam mu co i jak , on nie chce wtykać się w opinie innych lekarzy....Tak mi odpisał p;ierwszy raz..
Dzien dobry,
zdjecia faktycznie mało czytelne...
Azyter to dobry antybiotyk na kocie problemy, ale nie można go stosowac zbyt długo (max tydzień) potem powinno się go zmienić na np. floxal lub tobrex.
Ogólnie jeśli kot ma objawy kk to warto podać antybiotyk ogóonoustrojowo i jakieś leki immunostymulujące (lysina, scanomune itd)
Pozdrawiam
Jacek Garncarz

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto sty 22, 2013 6:44 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

a spróbuj się z nim skontaktować teraz po wizycie i zapytać, czy godzić się na operacje czy nie, wytłumacz mu, że masz łatwiej do Poznania dojechać, bo tak byś już dawno u niego była, chyba konsultacji może Ci udzielić

To teraz zbiórka na operacje :!: :!: :!:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto sty 22, 2013 7:00 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

Karolek(ona) pisze:a spróbuj się z nim skontaktować teraz po wizycie i zapytać, czy godzić się na operacje czy nie, wytłumacz mu, że masz łatwiej do Poznania dojechać, bo tak byś już dawno u niego była, chyba konsultacji może Ci udzielić

To teraz zbiórka na operacje :!: :!: :!:

Właśnie mu napisałam wszystko tak jak mówisz ale już nie odpisał :?

lidka02

Post » Wto sty 22, 2013 7:04 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

Lidko nie wyciągaj pochopnych wniosków :) Lekarz może być zajęty, zdążył zerknąć na maila i ktoś przyszedł. Złościć się zacznij jeśli do wieczora nie odpisze. Wiem, że ciasno z czasem, ale niestety trzeba trochę zrozumienia okazać :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Hebi

Od: Wto cze 26, 2012 14:47

Post » Wto sty 22, 2013 7:05 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

On ci nie odpisze, trzeba do niego zadzwonić :ok: Tak to działa :D
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Wto sty 22, 2013 7:13 Re: Bo życie jest okrutne -Kubuś ..

Hebi pisze:Lidko nie wyciągaj pochopnych wniosków :) Lekarz może być zajęty, zdążył zerknąć na maila i ktoś przyszedł. Złościć się zacznij jeśli do wieczora nie odpisze. Wiem, że ciasno z czasem, ale niestety trzeba trochę zrozumienia okazać :)

Ja się nie złoszczę wiem że jeżeli ktoś ciągle zawraca głowe to on może być zły , bo tak na odległość co on moze ...Co ma napisać jak ten w Poznaniu okulista z certyfikatem i powiedział że tak i tak.......

lidka02

[poprzednia][następna]