Koty cmBrwinów, jest ich ponad 40.Potrzebna karma, karmiciel

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 17, 2013 12:08 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

dziękuję

może Ktoś jeszcze coś ma nie potrzebnego co można przeznaczyć na bazarek? ( zakup karmy, wzmacniaczy dla kotów)
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw sty 17, 2013 16:44 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

Zrobię dziś przegląd książek - na pewno znajdę trochę na bazarek dla kotków.
Odezwę się wieczorem na pw.

Kto jeszcze pomoże???

bluette

Od: Czw sty 10, 2013 18:59

Post » Czw sty 17, 2013 17:05 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

Mam pare drobiazgów mogę dołożyć komuś kto organizuje bazarek .Proszę o wiadomość.
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Czw sty 17, 2013 17:09 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

Rzeczy na bazarek mogę wysłać w poniedziałek proszę tylko o adres komu :1luvu:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Pt sty 18, 2013 11:49 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

Zapraszam na bazarek

viewtopic.php?f=20&t=150020

Anna Rylska

Post » Nie sty 20, 2013 13:23 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

Przypomnę i zapraszam serdecznie do pomocy. 4 dni temu skończyła mi się już karma.

Anna Rylska pisze:Zapraszam na bazarek

viewtopic.php?f=20&t=150020

Anna Rylska

Post » Nie sty 20, 2013 16:30 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

Witam serdecznie,chciałabym pomóc.Proszę o kontakt na adres:agnieszka.drazewska(małpa)gmail.com
Pozdrawiam serdecznie.

agnieszka59

Od: Nie sty 20, 2013 16:17

Post » Pon sty 21, 2013 0:57 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

Anna Rylska pisze:dziękuję

może Ktoś jeszcze coś ma nie potrzebnego co można przeznaczyć na bazarek? ( zakup karmy, wzmacniaczy dla kotów)

Ja mam parę rzeczy. Komu wysłać?
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pon sty 21, 2013 15:41 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

Kilkadziesiąt bezdomnych kotków w Grodzisku i drugie tyle w Brwinowie, chore Tymczasy i tylko jedna osoba, by do nich dojeżdżać, by je karmić i leczyć... Ani skończyła się już karma, nie ma za co karmić i leczyć kociaków. A zimowa aura niestety nie pomaga. Te kotki tam marzną, ale może ktoś jeszcze może wesprzeć, by przynajmniej miały co zjeść...

bluette

Od: Czw sty 10, 2013 18:59

Post » Pon sty 21, 2013 19:21 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

bluette pisze:Kilkadziesiąt bezdomnych kotków w Grodzisku i drugie tyle w Brwinowie, chore Tymczasy i tylko jedna osoba, by do nich dojeżdżać, by je karmić i leczyć... Ani skończyła się już karma, nie ma za co karmić i leczyć kociaków. A zimowa aura niestety nie pomaga. Te kotki tam marzną, ale może ktoś jeszcze może wesprzeć, by przynajmniej miały co zjeść...

:(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon sty 21, 2013 21:52 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

Kotom z Brwinowa pomoc jest naprawdę bardzo, bardzo potrzebna. Pomimo ocieplanych budek, które Ania z takim poświęceniem zrobiła, kilka kotów jest przeziębionych, charczą, kichają, mają ataki kaszlu. Wszystkie są głodne, walczą, krzyczą, gonią się od misek, a niektóre jak już dopadną mokrego jedzą tak, jakby miały się zaraz udławić.
W takie temperatury porządna, kaloryczna karma to dla nich być albo nie być... Prosimy o pomoc dla tych biedaków :(

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Wto sty 22, 2013 16:50 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

Lemoniada pisze:Kotom z Brwinowa pomoc jest naprawdę bardzo, bardzo potrzebna. Pomimo ocieplanych budek, które Ania z takim poświęceniem zrobiła, kilka kotów jest przeziębionych, charczą, kichają, mają ataki kaszlu. Wszystkie są głodne, walczą, krzyczą, gonią się od misek, a niektóre jak już dopadną mokrego jedzą tak, jakby miały się zaraz udławić.
W takie temperatury porządna, kaloryczna karma to dla nich być albo nie być... Prosimy o pomoc dla tych biedaków :(

:!: :!: :!:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Wto sty 22, 2013 18:01 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

witam,
przepraszam, nie czytałam całego wątku, chciałabym zapytać jakie są teraz potrzeby, czy potrzebna jest pomoc finansowa? jeżeli tak, proszę o przesłanie nr konta na które mogłabym coś przelać. wydaje mi się, że trzeba stale 'reklamować' wątek, bo ucieka na dalsze pozycje i niewiele osób do niego dociera, a może więcej osób mogłoby pomóc.
pozdrawiam

.Mia.

Od: Wto sty 15, 2013 19:03

Post » Wto sty 22, 2013 20:32 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

mam jeszcze pytanie, czy ktoś Panią wspiera finansowo?

.Mia.

Od: Wto sty 15, 2013 19:03

Post » Wto sty 22, 2013 21:29 Re: Cmentarz Brwinów.Proszę o pomoc dla nich, karmę i karmic

.Mia. bardzo dziękuję. Odpisałam.
Tak, pomoc jest, czasem finansowa czy w postaci karmy lub fantów na bazarki. Za co jestem ogromnie wdzięczna.
Ten wątek jest poświęcony kotom z Brwinowa, nie z mojej okolicy, ja tam nie mieszkam, dojeżdżam pociągiem. Wszystko co się tam wydarzyło to było wielkim zrządzeniem losu - dla mnie w konsekwencji- chyba na lata - jeśli nic się nie zmieni.
Dużo czasu i pracy zajmują mi moje tymczasy i koty dokarmiane u siebie, w Grodzisku od lat.
Może nie piszę dużo już na miau, nie odzywam się i nie zdaję cały czas sprawozdań ale proszę wybaczcie, na razie tak musi być.
Moje własne koty chorują, a tymczasy też nie dają spokoju i co chwile coś się dzieje.

Bardzo potrzebna jest nadal zaufana pomoc fizyczna, choć wiem że z tym jest bardzo ciężko.

Koty muszą jeść, by walczyć z mrozem, chorują to prawda, rok temu też chodziły zakatarzone ale wtedy było odrobinę lepiej moim zdaniem.

Anna Rylska

[poprzednia][następna]