PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 20, 2013 22:55 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

agula76 pisze:od puriny zaczynałam :( tego to juz wogóle nie chca :)...i dlatego myslałam ze nie lubia suchego ..

Royala lubia ...ubuswiaja

Acane kupiłam bo czytałam ze naturalna..a.le dla nich chyba za bardzo ...jakies owoce suszone zioła i moze dlatego ...

ale purina ha ? moje puriny też nie tykają, a tą jak opętane, ona droga nie jest, mówię Ci spróbuj :) albo jak chcesz mogę Ci podesłać ze 100 gram i sprawdzisz ;)
jo.anna

Post » Nie sty 20, 2013 22:59 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

wariatka :) to przyslij juz ze 200 gram :ryk: :ryk: :ryk:

zartuje ...purine ha dawałam ...nie da rady ...

przeciez Royal jest lepszy to po co mam w su ie zmieniac..

myslałam o jakijs mniej zbozowej...i naturalnej...Orijen,Acana - tego to juz wogóle nie ruszja ,chyba im te zioła i owoce zajeżdzają:(...choc jak patrze na sklad ...b\ajeczka...z 20 lat by pożyły:)
agula76

Post » Nie sty 20, 2013 23:05 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

orijen mam rybny, całą wielką pakę, na którą moje koty robią ( ^&^&^) mogę podesłać, może Twoje akurat ;) hehe
jo.anna

Post » Nie sty 20, 2013 23:08 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

jo.anna pisze:orijen mam rybny, całą wielką pakę, na którą moje koty robią ( ^&^&^) mogę podesłać, może Twoje akurat ;) hehe

własnie dzis ta Acane kupiłam rybną ...aOrijen to w sumie to samo ...mam nadziej ze skubna w koncu:)...ryby lubią...a tu sie modlą:)

ide lulu:)

nie wyspałam sie dzis przez Ciebie Andzia :ryk: mój mąz sie pyta z kim ja w nocy o 24 pisze smsy:) ...jaki podejrzliwy :mrgreen:
agula76

Post » Nie sty 20, 2013 23:13 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

agula76 pisze:
jo.anna pisze:orijen mam rybny, całą wielką pakę, na którą moje koty robią ( ^&^&^) mogę podesłać, może Twoje akurat ;) hehe

własnie dzis ta Acane kupiłam rybną ...aOrijen to w sumie to samo ...mam nadziej ze skubna w koncu:)...ryby lubią...a tu sie modlą:)

ide lulu:)

nie wyspałam sie dzis przez Ciebie Andzia :ryk: mój mąz sie pyta z kim ja w nocy o 24 pisze smsy:) ...jaki podejrzliwy :mrgreen:

:oops: :oops: :oops: ajm sory :1luvu:
jo.anna

Post » Pon sty 21, 2013 11:30 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Witam :1luvu: drogie cioteczki Karmelka. Wieści są takie: karmel w nocy zjadł garść chrupek whiskasa, zrobił normalną kupę, ale w nocy zwymiotowal, dziś została pobrana krew, dostał też kroplówkę i leki przeciw wymiotom. Wyniki będą dziś, ale na tarczycowe czekamy do jutra do godz 18. Karmel w lecznicy był tylko z moim mężem i podczas zastrzyków wpadł w szał i go ugryzł w palec cyt: więcej nigdzie sam z nim nie jadę,hehe. Niestety, myślalam, że sama dam radę finansowo, :( ale do zapłaty jest już kolejny rachunek 200 zł, razem jest grubo ponad 500, dzis podam nr konta na pw osobom zdeklarowanym,ale naprawdę każda zł się przyda. Rozliczenie wkleje wieczorem jak będę w domu.
jo.anna

Post » Pon sty 21, 2013 11:44 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Pomożecie :?: :?: :?: Pomożemy :!: :!: :!:
I oczywiscie kciuki za dobre wyniki :ok: :ok: :ok:
Znudziło Ci się być królem w swoim domu?
Spraw sobie kota

mone4ka

Od: Wto cze 29, 2010 17:18

Post » Pon sty 21, 2013 15:06 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

No a jak tu pomóc, jak się numeru konta nie dostaje, no jak?
I :ok: :ok: za jedzenie Karmela. I za wyniki :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 21, 2013 18:43 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

mam wyniki Karmelka, nie znam się, ale chyba nie jest dobrze, do weta nie mam jak dziś podjechać :(

mam je w pdf, nie wiem jak tu wkleić, już wiem

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
jo.anna

Post » Pon sty 21, 2013 18:53 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
jo.anna

Post » Pon sty 21, 2013 18:56 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

nie martw sie na zapas,a co powiedzial wet na te wyniki,czy jeszcze ich nie konsultowalaś? :?:
ja tez sie nie znam,ale mysle ze trzeba poczekac na opis.
Znudziło Ci się być królem w swoim domu?
Spraw sobie kota

mone4ka

Od: Wto cze 29, 2010 17:18

Post » Pon sty 21, 2013 18:58 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

nie mam możliwości podjechać dziś do weta, wyć mi się chce, bo en mocznik przeklęty jest wyższy niż poprzednio :crying:
jo.anna

Post » Pon sty 21, 2013 19:00 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Przy takim moczniku to chyba nic dziwnego że haftuje :( . Trzeba by go chyba mocniej płukać - ale tu się muszą wet i nerkowcy wypowiedzieć :? .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 21, 2013 19:01 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

wkleiłam pierwsze badania Karmela na wątek nerkowców, ale że tak powiem zostałam " olana"
jo.anna

Post » Pon sty 21, 2013 19:03 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

nr konta podam wieczorem jak mąż wróci z pracy, bo on ma w swoim portfelu paragony, a wolę najpierw je wrzucić...
jo.anna

[poprzednia][następna]