Perska Blusia i Krystyna od kordonii u ewissko.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 16, 2013 15:59 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

ewissko pisze:Delikatnie rzecz ujmując nie pozwala ale czynimy postępy i małymi kroczkami zanim odrośnie pozwoli

Ja też nie lubię jak mnie Duża czeszę, dzisiaj mi troszkę kołdunków wycinała. Drapnęłam ją i mruczałam, a potem uciekłam. Nie lubię tego czesania i chyba dlatego robią się kołtuny. Jak Duża nie śpi w domku to nikt mnie nie czeszę, wtedy mam labę. A moja siostra nie ma kołdunków i ją nigdy nie czesze tylko do mnie mówi Duża, Pusiu daj oczka przemyjemy i poczeszemy troszkę. Ja wtedy uciekam jak to słyszę. Ale te Duże nas denerwują. :oops:
Blusiu twoja Duża też tak do ciebie mówi i denerwuje ciebie? :lol: Pusia
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pt sty 18, 2013 20:30 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

no i sie zrobił wieczór , lubiem jak jest wieczór bo duża jest w domu da smakusie i tak nazmenczam ze z pełniutkim brzuszkiem mogem spać sobie.
to jest najmnlepszejsze ze fszystkiego.

niiee lubiem jak mnije czesze, takom szczotkom dla dzieci i mmmówie ,że nie fcem ale ona udaje gupiom i ta szczotke o mnie wyciera . Dzisiaj dała mi miijensa ale spokoju mi dać nie fce , tylko mnije denerfuje.
T o jak mam jom fofać ?

Nachalna taka jak nie fiem co !!!
Kot składa się z materii ,antymaterii i fanaberii

Obrazek

nasz wątek : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=155410

ewissko

Od: Pon gru 03, 2012 21:35

Post » Pt sty 18, 2013 23:11 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

wyślemy grzebień obrotowy, który dla Blusi przysłała kiedyś Serniczek
nie pojechał z Blusią, bo go tak schowałam, żeby nie zginął :mrgreen: , że dopiero teraz znalazłam

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Sob sty 19, 2013 8:51 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

Dzięki ale przyda się innym ja mam zestaw jak u groomera , przecież miałam persa Psikusa i dwa shih tzu to zaopatrzona jestem we wszystko .
Nie miałam tylko szczotki dla niemowląt.

Ale Blusię i tak "zabiję" jeszcze trzy dni antybiotyk próbowałam jest gorzki i ta mała Gadzina wszędzie go wyczuje.

Wyglądam jakbym na pełen etat przesadzała kaktusy u nas w Palmiarni

Obrazek

ewissko

Post » Sob sty 19, 2013 21:44 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

Asia podsłyszała kiedyś o podawaniu leków w kapsułce takiej żelowej .
Wysypuje sie np jakiś probiotyk z takiej kapsułki, obcina jej większą część na jak najmniejszą , wkłada tabletkę i zamyka..
tylko jeśli tabletka jest gorzka to najlepiej uważać,aby nie pobrudzić tej osłonki na zewnątrz .
wtedy mozna spróbować zamaskować w czymś (np okleić pasztetem czy czymś co lubi)...
Wiem,że Blusia się nie nabiera na takie tanie sztuczki ale może jednak :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Nie sty 20, 2013 9:13 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

Dzisiaj jakoś poszło z tabletkami jeszcze jutro i potem zapraszam spawacza aby sprawdził czy aby Kociątko wyzdrowiało.

I tak kochana jest , wesoła , gania piłeczki i myszę, przychodzi traktorkować ale nie mnie tylko prosi o smakołyki do brzuszka .

Spodziewałam się dużych kłopotów a tu proszę pani Kota na pokaz.
Jeszcze będą z niej ludzie tylko ofutrzone jak mówi Kotkins.

Obrazek

ewissko

Post » Nie sty 20, 2013 9:18 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

ewissko :1luvu: Bardzo się cieszę, że tak się dobrze z Blusią dogadujecie :D .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie sty 20, 2013 9:24 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

Cześć tu Blusia

teraz jak mnie duża zaadopawyfała to ja się nazyfam Blusia Szymańska i na naszym pientrze tesz mieszkają Szymańscy i oni przecież też są moi nie ?
I wiecie co oni majom - świnię majom tylko ,że morskom ale nie chcom mne do mojej świnki puszczać a to taka duża mysza to bym fciała sprawdzić czy łofna jestem.

Tak jeij pilnujom jakby jakiś skarb mieli a może ta świnia łowna jest ?

Pomyśle co oni myślom.

I prszem ładnie pofieccie tej dużej że miijjenso ma być w mim brzusiu a nie zamkniente f
lodófce.

Obrazek

ewissko

Post » Nie sty 20, 2013 14:58 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

Witaj Blusiu czytam, że masz tam dużą rodzinkę. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Pusia
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Nie sty 20, 2013 15:30 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

Blusia znam Tfuj problem.Mje nie dajom mjensa bo mufiom że zez śfinjuf kot nje może.Ty weś te śfinje se upoluj i se zjec bo one, te durze to fogule nje wjedzom co siem je!
Ja czensto kotujem zez mojom durzom i Ci Blusia pofjem ,że dobre som jeszcze jogurciki zez cukrem(bez som fastrentne!), ciasto drożmdżowe surowe i rypy.Mje Amelja muwjała,że ona se kjedyś rypem upolowała.Amelja to dopjero łownmnom kotom jezd!
Ja kjedyś upoloałem se pajonka i tesz go zjadłem.Fakt że najpjerw go upolował Feligz ten rudy co zez mnom mjeszka u buabciuff ale ja jego zjadłem tego pajonka wjenc siem liczy że to ja go upolowałem!Feligz siem go chyba bszydził a taki dobry ten pajonk był.
Idem se pośpić na mojem nowem drpaku, siem śfjetnie śpi na njem!
Leoś (rozczochraniec)

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie sty 20, 2013 16:31 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

super i pozdrowienia :1luvu:

gabi4611

Od: Pon gru 03, 2012 15:17

Post » Nie sty 20, 2013 17:42 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

no tak się dogadujemy,
że kociątko znalazło sobie nową kuwetę - wielką i białą a qupal normalnie w miejsu niedostępnym międz nową kuwetą a ścianą.

Blusik bardzo pomysłowom Kotom jest !
A teraz śpi sobie niebożątko zmęczone o objedzone miijjensem , które wypuściłam wreszcie z lodówki .

Idę sobie żyły otworzyć pa ! no i posprzątać łazienkę

Obrazek

ewissko

Post » Pon sty 21, 2013 16:27 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

eeee... żyły mogą Ci się jeszcze przydać :wink: (bez podtekstów narkomańskich mi tu, bo dziwnie zabrzmiało :p). Miłego sprzątania (o ile to w ogóle może byc miłe).
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon sty 21, 2013 16:34 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

ewissko pisze:no tak się dogadujemy,
że kociątko znalazło sobie nową kuwetę - wielką i białą a qupal normalnie w miejsu niedostępnym międz nową kuwetą a ścianą.

Blusik bardzo pomysłowom Kotom jest !
A teraz śpi sobie niebożątko zmęczone o objedzone miijjensem , które wypuściłam wreszcie z lodówki .

Idę sobie żyły otworzyć pa ! no i posprzątać łazienkę

Pewnie czytała o tym jak Karmel się pod wanną u jo.anna okopał, kupala zrobił i mnóstwo ciotek się podniecało, to spróbowała czy z samej kupy też będzie taka jazda :wink: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon sty 21, 2013 18:26 Re: Perska Blusia u ewissko. Nie miała baba kłopotu...

Znaczy Boże znaczy cierpliwości .......... jak zwykł mawiać Znaczy Kapitan Mamert
Stankiewicz.

Bo Blusidło gra w loteryjkę raz sik do wanny raz do kuwety na kogo wypadnie na tego bęc.

Boję się użyć jakiegoś a kyszka bo kuweta za blisko wanny CO ZROBIĆ Z "TOM GADZINOM"
a inne miejsce nie wchodzi w rachubę.

Obrazek

ewissko

[poprzednia][następna]