PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sty 20, 2013 20:59 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

ewiczka pisze:sprobuj suche (ktore Ci troche zjada, tak?) dac z lyzka (wymazane w) oliwy - moja kicie tak po poradzie lekarza 'odblokowalismy'

dzięki, spróbuję. Karmel miał dziś apetyt straszny po powrocie od weta, ale to pewnie było spowodowane relanium, chociaż może nie ?

znaczy apetyt na tą jedną konkretną saszetkę
jo.anna

Post » Nie sty 20, 2013 21:01 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Albo z odrobiną dobrej oliwy z oliwek. Mój Marcel w ten sposób zaczął jeść.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie sty 20, 2013 21:07 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

mam nawet taką dobrą w domu--swojską. Jak Karmello się obudzi to spróbuję, dzięki :)
jo.anna

Post » Nie sty 20, 2013 21:17 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Recovery jest dobre.Probowałam!:)
Probuję każdej rzeczy, którą daję zwierzynie.Nie sprobowałam tylko żwaczy jamnika.Powąchajcie a zrozumiecie dlaczego...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie sty 20, 2013 21:24 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Nie wiem co jest w tym Perfect Ficie, ale generalnie smakuje kotom. Moja niejadkowa Ofelia dosyć chętnie to jadła. Carmen ze dwa razy dostała i też wcina. A to nie jest znów jakieś badziewie, średnia półka. Cena co prawda nie najniższa, ale jak kot je to niech je na zdrowie.
Acha, a surowe mięsko żadnemu kotu nie powinno zaszkodzić. No, chyba że któryś akurat na to mięsko ma uczulenie...
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie sty 20, 2013 22:01 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

zaszkodzic nie powinno...

moje sa tylko na surowym+ suche...wyniki maja doskonałe :)
agula76

Post » Nie sty 20, 2013 22:24 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

U mnie różnicę między gotowymi karmami a surowizną (barfem konkretnie) widać od razu w kuwecie. Na barfie kupale twarde że można gwoździe wbijać, a po puszkach i saszetkach konsystencja od miękkiej po półpłynną. No i na barfie kot ma taaaakie piekne futerko!
A Mała Czarna bardzo barfa lubi. Czyści swoją miskę i wyjada z Ofelkowej. Mądry kotek, wie co dobre.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie sty 20, 2013 22:31 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

MB&Ofelia pisze:U mnie różnicę między gotowymi karmami a surowizną (barfem konkretnie) widać od razu w kuwecie. Na barfie kupale twarde że można gwoździe wbijać, a po puszkach i saszetkach konsystencja od miękkiej po półpłynną. No i na barfie kot ma taaaakie piekne futerko!
A Mała Czarna bardzo barfa lubi. Czyści swoją miskę i wyjada z Ofelkowej. Mądry kotek, wie co dobre.

moje najlepszego mokrego nie chca ruszyc ...:(...powąchaja i odchodzą...

a z suchym tez miałam problem ...tylko RC toleruja...dzis kupiłam Acana suche ...nawet nie chac tknącv:(
agula76

Post » Nie sty 20, 2013 22:33 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Karmelek wyszedł ze swojej miejscówki w szafie, popatrzył przez balkon, pogadał, pomruczał, dałam mu saszetkę, to tylko pomuskał języczkiem, zjadł odrobinkę ( może z obawy, że zwróci ? ), ładnie dał sobie oczęta przemyć i poszedł z powrotem do siebie. Kupię jutro to co mi doradzałyście, zobaczymy.

A teraz ja i Karmelek prosimy o duże kciukasy za jutrzejszą morfologię :ok:
jo.anna

Post » Nie sty 20, 2013 22:34 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

no to :ok: :ok: za morfologie
agula76

Post » Nie sty 20, 2013 22:44 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

agula76 pisze:
MB&Ofelia pisze:U mnie różnicę między gotowymi karmami a surowizną (barfem konkretnie) widać od razu w kuwecie. Na barfie kupale twarde że można gwoździe wbijać, a po puszkach i saszetkach konsystencja od miękkiej po półpłynną. No i na barfie kot ma taaaakie piekne futerko!

moje najlepszego mokrego nie chca ruszyc ...:(...powąchaja i odchodzą...

a z suchym tez miałam problem ...tylko RC toleruja...dzis kupiłam Acana suche ...nawet nie chac tknącv:(

To mieszaj, mieszaj ze starą. I to nawet po parę ziarenek tylko, bo szkoda, żeby te RC jadły, jak to same wypełniacze są.

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Nie sty 20, 2013 22:48 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

:ok: :ok: za morfologię i ładne jedzenie :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie sty 20, 2013 22:49 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

hm...podobno taka dobra:(...

jakie jeszcze karmy proponujesz suche
agula76

Post » Nie sty 20, 2013 22:50 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

agula, spróbuj może purinę ha, ja nie nadążam z napełnianiem miski, co wejdę do kuchni to pusta 8O
jo.anna

Post » Nie sty 20, 2013 22:53 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

od puriny zaczynałam :( tego to juz wogóle nie chca :)...i dlatego myslałam ze nie lubia suchego ..

Royala lubia ...ubuswiaja

Acane kupiłam bo czytałam ze naturalna..a.le dla nich chyba za bardzo ...jakies owoce suszone zioła i moze dlatego ...
agula76

[poprzednia][następna]