Cudne masz kociszcza, a jakie Tigra ma fajne puchate tupty

Mam taki sam tunel ten biało-zielony, jest rewelacyjny, najlepiej wrzucić tam jakąś zabawkę to koty będą miały uciechę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
[quote="zabers"][quote="ManfredkotTusi"]zabers pisze:ManfredkotTusi pisze:W pewnym momencie mówię do niej идите сюда -
Spokojne możesz mówić do niej: иди сюда (no, chyba, że jeszcze jesteście przed bruderszaftem)
Tunel szeleszczący (ten zwykły) - fajna rzecz. I można "w razie wilka wyprać" w pralce
Monika53 pisze:Witamy w niedziele ,tez sie napaliłam na ten szeleszczący tunel ,co prawda mam taki duz nie szeleszczacy ( dwa złaczone kosze na bieliznę ,kupione w biedronce) uwielbiały go ale juz druty sie wylamaly i trzeba go wyrzucić , a tor to był szał na poczatku teraz go schowałam zeby im sie nie znudził , bo nie stety ale zabawki im sie nudza .zabers pisze:ManfredkotTusi pisze:W pewnym momencie mówię do niej идите сюда -
Spokojne możesz mówić do niej: иди сюда (no, chyba, że jeszcze jesteście przed bruderszaftem)
Tunel szeleszczący (ten zwykły) - fajna rzecz. I można "w razie wilka wyprać" w pralcezabers pisze:ManfredkotTusi pisze: A co znaczy,,w razie wilka wyprac w pralce,,![]()
GreenEvil pisze:Witaj Tusiu, przylecialam za wiadomoscia z papierosow w poszukiwaniu info o Twojej krolewniePiekna jest
ManfredkotTusi pisze:Jutro jedziemy na przegląd i testy do lecznicy. Oby wszystko dobrze było.
ManfredkotTusi pisze:Jak weci obcinają pazurki kotom? Mają jakieś specjalne metody?
Chciałam jej teraz ciachnąć ale wiewiór jeden już nie chce współpracować.
Zanim ja je wydobędę z tego futra to się niecierpliwi, moim łatwiej
Monika53 pisze:A ja wcale nie obcinam kotom pazurów ,i hodowczyni od której je mam tez tego nie robila . Jak zacznie sie obcinać to trzeba to robić regularnie , moje pazury scieraja o drapak !!!!! W zabawie chowaja pazurki ,nie drapią![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Silverblue, Talka i 21 gości