zmieniłam imię Kluska na Mimi, bo nie jest absolutnie kluseczką tylko jest bardzo filigranowa.
Cześć,
mam na imię Mimi. Mimi, bo jestem czarną małą kruszynką z czekoladowym połyskiem. Mam ok. 8 lat, czyli kocie „wieczne naście” i mieszkam w Warszawie. Moja historia to materiał na kilka kocich żyć – umierałam w łódzkim schronisku, weterynarze nie dawali mi szans na życie, ale dzięki pomocy dobrych ludzi udało mi się pokonać raka wątroby oraz stłuszczenie tego organu i teraz z wyprężonym do góry ogonkiem nadchodzę by podbić Twoje serce. Całkiem nieźle jak na taką drobinę, prawda? Choroba to już na szczęście zamknięty rozdział mojego życia – teraz jestem zdrowa i mogę Cię uszczęśliwiać moim towarzystwem długie lata. Na początku jestem trochę maruda i nieśmiałek co paca łapką z miną „jestem groźnom kotom!” , ale jak już pokocham to na całego. Będę Cię dosłownie całować po rękach. Nie jestem łakomczuchem i lubię czasem pokręcić nosem na jedzenie, ale w końcu księżniczki tak mają. Księżniczki jedynaczki, bo na taką się zapowiadam. Chociaż psy to nawet mogą być, jeśli mnie tolerują, ale koty...Na pewno będę je pacać łapom! Uwielbiam spanie – spokojnie możesz wyjść do pracy nie martwiąc się czy zastaniesz zgliszcza po powrocie. A jak wrócisz to powitam Cię radosnym „mruuuuuuuu!”. Bo to Ty człowieku jesteś dla mnie ważny, ale nie bądź nachalny, bo …. pamiętaj pacam łapom! A jak się już wyśpię to zapraszam Cię do zabawy – wędką, piórkami, piłeczką, czymkolwiek – byle z Tobą! A po zabawie spanko – najlepiej na Tobie w Twoim/naszym łóżku. Jako czarna piękność o świetlistych dużych oczach i jedwabistym futerku mam nie tylko prezencję, ale i maniery księżniczki tzn. pięknie kuwetuję i nie chodzę po meblach. Jestem wysterylizowana, odrobaczona, odpchlona. Testy FeLV/FIV ujemne.
Do zobaczenia w naszym nowym wspólnym domu!
Opiekunka zastrzega konieczność przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej oraz podpisania umowy adopcyjnej. Pomoże również w transporcie kota na terenie Polski do nowego domu. Kicia szuka odpowiedzialnego domu niewychodzącego z zabezpieczonymi oknami oraz balkonem. Optymalnie bez innych kotów.
Kontakt: