trzymaj się maleńka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:A propos kaftanika - czy to aby nie jest kaftanik zrobiony z niemowlęcego letniego body?
KITA - RZESZÓW pisze:Megi w kaftaniku![]()
![]()
trzymaj się maleńkaciocia przesyła głaski
![]()
iwoo1 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Megi w kaftaniku![]()
![]()
![]()
Megi wycałowana i wygłaskana od cioteczki, bardzo z tego powodu szczęśliwa, bo ona jest bardzo całuśna
![]()
Cioteczko, a sparzasz listki kapusty na gołąbki? To przecież takie proste, zawijam tak jak rolady wołowe, a jakie mniamniuśne
wiiwii pisze:Od gołąbków zaczęła się moja znajomość z czarno-białym kocurkiem pod blokiem. Wracałam od cioci z imienin, a on stanął przede mną i powiedział mi oczami: "Stój! Wiem, że masz gołąbki!"
Co miałam mu nie dać. Wcinał aż miło. Zaraz idę mu obiad dać właśnie.
KITA - RZESZÓW pisze:iwoo1 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Megi w kaftaniku![]()
![]()
![]()
Megi wycałowana i wygłaskana od cioteczki, bardzo z tego powodu szczęśliwa, bo ona jest bardzo całuśna
![]()
Cioteczko, a sparzasz listki kapusty na gołąbki? To przecież takie proste, zawijam tak jak rolady wołowe, a jakie mniamniuśne
Kochana, moje lewe rączki nie potrafią
nawet nie zabieram się za toeh... może lenistwo
![]()
Jak będę w Sosnowcu to wproszę się do Ciebie
agula76 pisze:Basia to ja zapraszam do sibie na pierożki:) ...tez domowej roboty:)i pyszny serniczek
KITA - RZESZÓW pisze:agula76 pisze:Basia to ja zapraszam do sibie na pierożki:) ...tez domowej roboty:)i pyszny serniczek
eh... pewnie koło maja zagoszczę![]()
iwoo moja kochana, a może jaki cykloferon by Ci zapodać![]()
Zdrowiej mi moja babeczko, bo innej opcji nie ma
agula76 pisze:Basia to ja zapraszam do sibie na pierożki:) ...tez domowej roboty:)i pyszny serniczek
KITA - RZESZÓW pisze:Byłam dzisiaj na działce, karmić moje 4 biedy![]()
Jednego kawalera nie byłoa kocica chyba w ciąży
![]()
Dzisiaj nie miałam aparatu, ale pochwalę się gromadką na zdjęciach sprzed kilku dni![]()
wtedy jeszcze było ok, nie było śniegu i minusowej temp.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 44 gości