CZERWIENIAMI MALOWANE - posty archiwalne

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 18, 2013 22:00 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Obrazek
:!: Radomsko domek szuka rudzielca wątek tutaj :
viewtopic.php?f=13&t=149700
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob sty 19, 2013 21:09 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Czy stacjonuje tutaj ktoś ze Schroniska Dla Zwierząt Ostróda??

Chodzi mi o Czwartka, tego kociaka konkretnie:

Obrazek

Chciałabym wiedzieć, czy przebywa jeszcze w schronie, jakie są szanse na adopcje.
Zakochałam się to moja miłość jest.

Proszę o wieści!!
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Wto sty 22, 2013 14:31 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Najlepiej dzwoń do schronu, pisz ze zdjęciem. To najszybsze.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Śro sty 23, 2013 7:55 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Ruda mloda (max 3 lata) oswojona koteczka marznie dokarmiana na dzialkach pod Zamosciem. Wysterylizowana, foty z lecznicy, gdzie sie czula sie zupelnie swobodnie. Biega za ludzmi, chetna do domku :( Transport zapewnimy.

Obrazek Obrazek

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Pt lut 01, 2013 14:06 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Witam, chętnie przygarnę rudego kocurka :)
Gdyby jakiś rudzielec szukał domku proszę o kontakt :)
pozdrawiam

tatigt

Od: Pt lut 01, 2013 13:57

Post » Sob lut 02, 2013 3:07 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Ja wkrotce bede szukala domu dla 5 miesiecznego jasnego biszkopcika, ale raczej z domu z drugim przyjaznym kociakiem, bo kocio jest towarzyski i lubi zabawy z innym kotem. Troche mi go szkoda na jedynaka ;)

Obrazek Obrazek

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Sob lut 02, 2013 9:17 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

edit: nieaktualne
Ostatnio edytowano Nie mar 03, 2013 15:20 przez Nowa_Sztno, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon lut 18, 2013 21:43 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Arcana pisze:Ja wkrotce bede szukala domu dla 5 miesiecznego jasnego biszkopcika, ale raczej z domu z drugim przyjaznym kociakiem, bo kocio jest towarzyski i lubi zabawy z innym kotem. Troche mi go szkoda na jedynaka ;)

Obrazek Obrazek

to u mnie tylko jedynak wchodzi w grę... mam namiar na urodzonego jedynaka w Warszawie i sprawdzę osobiście, czy może mnie polubić, czy w ogóle zauwazy moja osobę. troche sie martwię, bo kot po przejsciach i nie wiem, czy zaakceptuje kolejną zmianę. jeśli nie znajde transportu dla Tygrysa z Elbląga, a ten kocio po przejsciach mnie zignoruje, będzie mi bardzo przykro.
nikt nie zastąpi Miauczura, ale dom bez kota jest taki pusty.
Kot w dom, Bóg w dom.

foksal

Od: Śro cze 02, 2010 9:44

Post » Wto lut 19, 2013 9:23 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Antek -urodzony w sierpniu 2013 , super towarzyski i troszkę rozbrykany szuka nadal domu -najlepiej z innym kotem...
Obrazek
Obrazek
Po uzgodnieniu zapewniamy transport.
Warunki adopcji na stronie www.fundacjakot.pl
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw lut 21, 2013 21:50 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

becia_73 pisze:Antek -urodzony w sierpniu 2013 , super towarzyski i troszkę rozbrykany szuka nadal domu -najlepiej z innym kotem...

Śliczny ten Antek. :1luvu: Tylko trochę za młody ( znaczy... jeszcze się nie urodził :lol: )
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt lut 22, 2013 8:41 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Arcana pisze:Ruda mloda (max 3 lata) oswojona koteczka marznie dokarmiana na dzialkach pod Zamosciem. Wysterylizowana, foty z lecznicy, gdzie sie czula sie zupelnie swobodnie. Biega za ludzmi, chetna do domku :( Transport zapewnimy.

Obrazek Obrazek

czy dla tego kota tez jest wymagana siatka w oknie?
Kot w dom, Bóg w dom.

foksal

Od: Śro cze 02, 2010 9:44

Post » Pt lut 22, 2013 11:58 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

foksal pisze:czy dla tego kota tez jest wymagana siatka w oknie?

tu na forum dla każdego kota wymagana jest siatka w oknie, kot to kot, każdy bez wyjątku może sobie zrobić krzywdę w oknie
Obrazek

ewciak

Od: Pt lis 09, 2012 8:47

Post » Nie mar 03, 2013 15:22 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Rudy z okolic Pisza szuka domu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

I kilka słów od opiekunki:

Piękny, okazały ok.2-3 letni rudy kot wykastrowany, odrobaczony, korzystający z kuwety. Pojawił się u mnie wycieńczony ze sznurkiem, którym ktoś przywiązał go w lesie i larwami much w ranach od uciskającej obroży. Został wyleczony, po ranach nie ma śladu.
Łagodny i ufny wobec ludzi, jednak nie toleruje innych kotów i przepędza je z podwórka. Pragnie od ludzi miłości oraz terytorium na wyłączność. Potrafi się odwdzięczyć: lubi być w pobliżu opiekuna, głośno mruczy, wskakuje na kolana i pozwala na pieszczoty.
Poza domem wykazuje się dużą energią i zwinnością - szybko biega i skacze na drzewa. Oprócz miłości i ciepła potrzebuje więc terenu, ponieważ jest częścią i uosobieniem piękna natury.
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto mar 05, 2013 18:16 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

Kraków. Nieaktualne - kot ma dom

Przecudnej urody rudzielec (6 latek)
W krakowskim schronisku od niedawna.
Miły,miziakowy, kuwetkowy, "z domu" - był niewychodzący.

Zwie się Dżinks :

Obrazek

Więcej zdjęć i info o kocie tutaj :
viewtopic.php?f=13&t=150935
oraz na stronie schroniska w Krakowie :
http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje ... ZINKS.html

Tutaj telefon do schroniska : http://www.schronisko.krakow.pl/Kontakt_-_Lokalizacja/
Ostatnio edytowano Śro mar 06, 2013 21:37 przez Monika_Krk, łącznie edytowano 1 raz
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro mar 06, 2013 21:12 Re: CZERWIENIAMI MALOWANE, czyli wątek rudzielców;]

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cuuuuuudny :kotek:
ObrazekObrazek

Obrazek

danutkotka

Od: Pon paź 01, 2012 13:02

[poprzednia][następna]