Pasibrzucha pisze:Zaniemówili z zachwytu![]()
Tęsknię za Malażką....![]()
oniemieli z zazdrości!!! gdzież są dziś tacy mężczyżni jak Leoś... co służą Damie całym sobą... eh....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:Zaniemówili z zachwytu![]()
Ja myślę, że Oni poszli piec chleb![]()
Też nastawiłam zakwas, ale młody on, słabiutki, rachityczny...
Pola! Powiedz Mamie, żeby nie jadła chleba na zakwasie, bo dostaniesz kolki!edit_f pisze:Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:Zaniemówili z zachwytu![]()
poczekaaaaamy
Annazoo pisze:solarie pisze:Mina Leosia na trzecim zdjęciu mówi wszystko.Nie mogę się napatrzeć na odcień sierści Dory - niby jest bura, ale takiego złocistego odcienia jeszcze nie widziałam.
Mnie się wydaje, że mają z Malagą podobny kolor i w ogóle z twarzy są jakby z jednej rodziny
To małe w środku to Malagito, pomiędzy Dorą a Leosiem![]()
Annazoo pisze:Pola! Powiedz Mamie, żeby nie jadła chleba na zakwasie, bo dostaniesz kolki!edit_f pisze:Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:Zaniemówili z zachwytu![]()
poczekaaaaamy
Annazoo pisze:Mówiąc poważnie, nie jestem pewna, czy fermentowane ciasto posłuży Maleństwu...
A mój nowy Pan Zakwas jakiś taki niekwaśny i niepachnący jest...
edit_f pisze:Annazoo pisze:Mówiąc poważnie, nie jestem pewna, czy fermentowane ciasto posłuży Maleństwu...
A mój nowy Pan Zakwas jakiś taki niekwaśny i niepachnący jest...
no dobrze.. to ja na razie odpuszczam.. to ja poczekam.. poczekam, aż już będę miała jej dosyć i odstawię do buteleczkito ja się jeszcze odezwę.. tyle przyjemności muszę zostawić na później, ehh..
jej siostra pisze:Anno, oddać Ci zakwasa? tylko część, oczywiście
Annazoo pisze:jej siostra pisze:Anno, oddać Ci zakwasa? tylko część, oczywiście
Nie, na razie nie
Kusiłby mnie, a postanowiłam sobie nie jeść węglowodanów.
I tak mnie podkusiłyście, zrobiłam nowy zakwas![]()
Annazoo pisze:A Malaga miał długą listę starających się :]
Spuściłam po brzytwie z 30 telefonujących, a kilku odesłałam po wizycie zapoznawczej.
Gdy Solarie zadzwoniła, jechałam właśnie do Ojcowa i wszyscy pasażerowie dokładnie przysłuchiwali się rozmowie. Po jej zakończeniu moja córka powiedziała:
- Mamuś, gdybym to ja była po drugiej stronie słuchawki, pomyślałabym sobie "co za koszmarna baba" i więcej bym nie zadzwoniła!
A ja jej na to, że właśnie o to chodziło. Starający się musi bardzo pragnąć Malagi, tak bardzo, by się dał przeczołgać przez procedurę
No i Malaga ma dom, gdzie jest Księciuniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości