Dwie koteczki potrzebują domu. Poszukiwania zakończone!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 18, 2013 13:44 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

Słuchajcie, pani zainteresowana naszą Iskiereczką, mieszka jakieś 50km od Krakowa, może więc podjechać po kotkę do Krakowa, lub gdzieś w inne okolice w tym promieniu. Ma duży dom przy lesie, bez dzieci, i niedawno pożegnała swoją 16letnią kotkę.

No to trzeba by jakiś transporcik organizować chyba :mrgreen:

Znalazłam na transportowym, że średnio 2 razy w miesiącu jest transport w Wwy do Krakowa. Napisałam z zapytaniem, czy to aktualne.
Czekamy i trzymamy :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pt sty 18, 2013 14:07 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

Już mam odpowiedź - ten transport już nieaktualny. Szukamy więc dalej :ok:
Może wpisać na transportowy, że szukamy z Wwy w okolice Krakowa?
Ale najpierw poczekajmy na Meksykankę, czy w ogóle "przewaliłaby" Iskierkę w Warszawie z jednego wozu w drugi (ten pierwszy, to mam na myśli Lidzię, ale na razie do Lidzi nie dzwonię, żeby głowy nie zawracać dopóki czegoś nie ustalimy).
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Pt sty 18, 2013 14:09 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

A może ktoś z W-wy zgodziłby się Iskierkę przetrzymać parę dni? Dopóki nie znajdzie się transport?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt sty 18, 2013 18:44 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

Czekamy, czekamy i cieszymy się bardzo :1luvu:
Wyobraźcie sobie, że wcześniej nie widziałam tych postów 8O Nie wiem jak to się stało, że nie wyświetlało mi się, że jest odpowiedź :twisted:
A jeszcze dziś dodawałam ogłoszenia, a Iskierka ma domek :ryk:

ISKIERKA MA DOM!!! :balony: :dance: :dance2: :dance:
Obrazek Obrazek Obrazek

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pt sty 18, 2013 18:46 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

Danusiu, spokojnie :wink:
Dom jest na drugim końcu Polski. Fajny dom. Tylko na razie transport jest potrzebny :wink:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pt sty 18, 2013 18:57 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

Napisałam na transportowym:
Szukamy transportu dla kotki Warszawa - Kraków lub Warszawa - Tarnów (lub te okolice) :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pt sty 18, 2013 19:02 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

Oj tam, spokojnie Obrazek
Nie uspokajaj mnie, bo i tak się nie uspokoję :ryk:
Jest domek i to najważniejsze! Przypomnij sobie swojego i mojego kota. Blisko nie było :mrgreen:

dana.b

Post » Pt sty 18, 2013 19:15 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

To prawda :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pt sty 18, 2013 21:21 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

Już myślałam, że oczopląsu dostałam, ale chyba jednak nie :mrgreen:
Z wątku Mokate: :P

Nowa_Sztno pisze:Oprócz nas, na transportowym, ktoś też szuka transportu z Wwy do Krakowa dla 2 szczeniaczków.
Więc może chociaż ktoś by się znalazł, żebyśmy się na transport zrzucili razem i pojechałaby cała trójka :oops:

alab108 pisze::ok: :ok: :ok:
dana2509 pisze:Dobra myśl :ok:
Ja pytałam też Agnieszkę, która przewoziła Snikersa, czy czasem nie wybiera się w podróż :roll:
Agnieszka pomaga kotom wożąc je, więc kto wie? A może akurat w niedalekiej przyszłości wybiera się w tym kierunku? :P.
Nie było jej jeszcze na forum, więc trzeba poczekać.

dana.b

Post » Pt sty 18, 2013 22:29 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

Agnieszka jedzie jutro do Krakowa, ale pociągiem.
Gdyby nawet jechała samochodem, to na jutro nie dałoby się zawieźć Iskierki do Warszawy.
Trudno. Czekamy. Może ktoś zgodzi się pojechać za zwrot kosztów.

dana.b

Post » Pt sty 18, 2013 22:35 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

:( :( :(

szukamy dalej :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon sty 21, 2013 13:21 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

Dziewczynki, jeszcze tu? 8O
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon sty 21, 2013 13:34 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

Nadal... niby dla Iskierki transport jest na sobotę, ale nie ma jej gdzie teraz przetrzymać przez te kilka dni :(
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon sty 21, 2013 17:30 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

Nowa_Sztno pisze:A jednak w środę zabiorę Iskierkę, i pojedzie do koleżanki (pod Szczytno). Koleżanka ma "dług wdzięczności" (tak twierdzi, choć ja tak nie uważam) i powiedziała, że bardzo chętnie się nią zaopiekuje :piwa:
Najpierw zabiorę ją do weta, a potem od razu ją odwiozę.
Tam będzie miała dobrą opiekę, bo koleżanka na co dzień pracuje w lecznicy :wink:

Julia, jestem pełna podziwu dla Ciebie :ok: :1luvu:

dana.b

Post » Pon sty 21, 2013 17:49 Re: Dwie koteczki ze schroniska potrzebują domu. Zajrzyj!

Danusiu... ale to nie dla mnie, naprawdę...
Naprawdę dużo osób przy tym wszystkim biega, żeby coś zorganizować. Przecież Ty też noce zarywałaś, żeby ogłoszenia robić :ok:
Tylko zespołowo można coś zdziałać. Samemu to sobie można... :wink:

Mi i tak łeb dziś już pęka. I zaczynam się gubić, w wątkach też. Więc naprawdę, ten podziw to dla wszystkich, bo ja sama nic bym nie zdziałała.
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

[poprzednia][następna]