Ale skorpio dostarczy 10 saszetek to powinno styknąć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Na kwarantannie pusto się zrobiło![]()
Ala jadła w zamian za mizianko. Próbowałam jej porobic jakies fotki, ale niezbyt mi to wyszło, bo ona mocno się chowała przez aparatem. Do kiedy ona ma szwy i kubrak?
Puchatek jadł, a ten drugi przy mnie nie jadł. Troszkę sobie pobiegali. Niestety Łezek próbował się do nich dobrac jak oszalały![]()
Fisia ładnie zjadła i bardzo chętna na głaskanie. Jak jest sama w wolierze, to wychodzi z budki i zwiedza, ale jak wraca Wąsik, to dziewczyna się chowa. Amelka dała się pogłaskac, pomimo że nie ma rujki
Dorota Wojciechowska pisze:To Wiesiu pewnikiem pomoże
terenia1 pisze:Iwona11 pisze:A propos aklimatyzacji - Krówka dalej się objada i jest coraz grubszaPoza tym zajmuje wszystkie ulubione miejsca kota rezydenta, co go wkurza (zaczął znaczyć teren pomimo wykastrowania).
To super że Krówka się ma dobrzebo z niej była bieda do kwadratu.
edisza pisze:Akcja zakończona
W liceum nie pykło bo rzeczy które się uzbierały zniknęły w nieznanych okolicznościach...i pojechałam tam na darmo
Za to w gimnazjum lepiej, bo szłam z reklamówkami do domu na 2 razy, 10kg karmy dla psiaków, i koce różne rzeczy jeszcze nawet nie sprawdziłam, bo dopiero wróciłam zmarznięta do domu.
Jest tylko prośba nauczycielki, bo dyrekcja się czepia, a musi to być udokumentowane, więc ja zrobię kartkę podziękowanie, a Was tylko proszę o pieczątkę na niej, bo musi być. Zgoda? i jak przyjedziemy z rzeczami to od razu bym wzięła tą kartkę, może tak być??
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 21.01.2013 do 27.01.2013 r.
21.01. pon. rano brak wiecz. Teresa
22.01. wtorek rano brak wiecz. brak
23.01. środa rano brak wiecz. Teresa
24.01. czwartek rano brak wiecz. brak
25.01. piątek rano brak wiecz. brak
26.01.sobota rano brak wiecz. brak
27.01 niedziela rano brak wiecz. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek i 57 gości