RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 09, 2013 16:28 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

:ryk:
ŚWIETNE :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sty 09, 2013 16:30 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Ale co z Rudzikiem? Chodzi mi o powtórzenie testów, były już robione? Kotek szuka DS, czy zostaje w DT? Zosia, meksykanka pisała o chętnych na niego.Coś z tego wyszło?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob sty 12, 2013 22:41 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

ewar pisze:Ale co z Rudzikiem? Chodzi mi o powtórzenie testów, były już robione? Kotek szuka DS, czy zostaje w DT? Zosia, meksykanka pisała o chętnych na niego.Coś z tego wyszło?

Testy jeszcze nie są powtórzone ,czekamy aż wszystko będzie z nim ok,. a jeszcze leczymy uszy.
Dziś znów byłam u rudego ,oczywiście razem z Ewą .
Zabrałyśmy się we trzy baby z jednym kotem do weta ,na sprawdzenie czy jest ten świerzb czy już go nie ma .
Elwet nam był najbliżej ,nie lubię tej lecznicy ,ale co tam..z uchamy :wink: wszystko ok. chociaż jeszcze profilaktycznie parę dni ma mieć zapuszczany Oridermyl..za wizytę z maścią zapłaciła Ewa 120 zł ,straszne :twisted:

a rudy kwitnie ,widać jak się zmienia ,ma już taki cwany wyraz pysia ,widać i słychać jak kocha Gosię ,patrzyłam na nich i serce się radowało.

domek od meksykanki chyba nie wypalił ,w między czasie i do mnie dzwoniono ,ale wszystkich odstrasza choroba która moze być ale nie musi.

Kocio Szalał z laserkiem ,fotki później,.
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sty 12, 2013 23:19 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

dorcia44 pisze:(...)
a rudy kwitnie ,widać jak się zmienia ,ma już taki cwany wyraz pysia ,widać i słychać jak kocha Gosię ,patrzyłam na nich i serce się radowało.
.

Cwany wyraz pysia to jest coś takiego :
Obrazek

czy raczej :
Obrazek

:mrgreen:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob sty 12, 2013 23:46 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

:ryk:
on już pan pełną gębą :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie sty 13, 2013 6:25 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Znajdą się i tacy, których potencjalna choroba nie odstraszy.Często tak bywa, że chore, ułomne koty znajdują świetne domki, bo decyzja o wzięciu takiego jest przemyślana, domek świadomy..itd.Oby jednak okazało się, że kotek jest absolutnie zdrowy :ok: :ok: :ok: On ma cudowny DT, to jest ważne, ma gdzie czekać na TEN domek.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie sty 13, 2013 10:23 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

ewar pisze:Znajdą się i tacy, których potencjalna choroba nie odstraszy.Często tak bywa, że chore, ułomne koty znajdują świetne domki, bo decyzja o wzięciu takiego jest przemyślana, domek świadomy..itd.Oby jednak okazało się, że kotek jest absolutnie zdrowy :ok: :ok: :ok: On ma cudowny DT, to jest ważne, ma gdzie czekać na TEN domek.

dokładnie tak ,ma super dt,my też jesteśmy na każde zawołanie ,rozpieszczany jest bardzo i czekamy .
Gosia miała wyjechać na ferie ,problem z kotem ,ale wczoraj powiedziała coś co mnie uskrzydliło .. dziewczyny ,najwyżej nie wyjadę :idea:
no normalnie kocham ją .
za samego kota oczywiście ,pomijam fakt pysznej naleweczki 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 15, 2013 19:51 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Obrazek

Patrzę i patrzę i muszę przyznać, że z wykładziną to Rudolf komponuje się idealnie.
Tylko nie mogę odgadnąć czy on jest prążkowany klasycznie ? Bo wygląda na takiego- tylko niektóre pręgi
to są wręcz jak pas autostrady szerokie .
A jakie mu się poliki zrobiły, no Kaiser Rudolf z bokobrodami .
Tylko nie wiem czy to włosy czy jednak tłuszczyk i pućki ?
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Wto sty 15, 2013 20:09 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

oj pućki się robią jak u brytka :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 17, 2013 20:29 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

obiecane fotki Rubina :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 17, 2013 20:32 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Rudzik :1luvu:
agula76

Post » Czw sty 17, 2013 21:54 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

dorcia44 pisze:(...)

Obrazek

Chytry wyraz pyszczka, nareszcie mam jakieś mniemanie jak to wygląda.
Rudolf jest teraz pulardą :mrgreen: okrąglutką. Kolor i te cieniowane rudości pięknie się układają
na okrągłościach.

No a tu:
Obrazek
to widać kawał kotka do kochania , piramida siedząca :mrgreen:

Monika_Krk

Post » Pt sty 18, 2013 12:32 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

ten kot ma niesamowity charakter ,z jednej strony dostojny ,dumny z drugiej jak zobaczył laserek to szalał :lol:
ale generalnie nigdzie nie włazi ,pułki go nie interesują nic nie zwala ,ukochał przedpokój nie wiedzieć czemu :roll: no i kuchnie bo tam micha stoi a młócić to on lubi :mrgreen:
śpi jak na porządnego faceta przystało w sypialni z damą swojego serca :1luvu:
Oboje świetnie się rozumieją i fantastycznie porozumiewają :kotek:

niestety telefony które dzwonią w sprawie kota milkną po usłyszeniu informacji FIP. i nic nie pomaga mówienie że testy zostaną powtórzone , możliwe że jest zdrów...
jeden tylko domek stwierdził że tak bierze ,ale to domek wychodzący. :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 18, 2013 13:54 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Ja nie tracę nadziei .

Rudolf jest piękny. Znajdzie się osoba chętna na kociego jedynaka i świadoma, że FIV+ ma np. tą zaletę...
że partner nie wmusi drugiego kota tak łatwo :!:

Ekhm :mrgreen: zawsze można szukać drugiego kocta z FIV+ ale o tym małżonek nie musi od razu wiedzieć...

Monika_Krk

Post » Sob sty 19, 2013 18:53 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

dziewczyny, a to nie ten ? umaszczenie bardzo podobne :oops: :oops:

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z448824658
jo.anna

[poprzednia][następna]