Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inecka, Ty wies w co wcoraj duza sie ze mną bawiła. Wyobraź sobie ze biegałam za punkciem, ile ja sie z tym pukcikiem nabiegałam az sie zziajałamNo i nie złapałam
O co chodzi z tym pukcikiem, Inka wies? Cy ja go kiedys złąpie?
Nie mam pojęcia, ja nie mam takiego punkcika... Ale dostałam myszkę od takiej Cioci Sylwii, która jest Doctorri od zwierzątków, ale mnie nigdy nie skujała, tylko mi amciu przysyła czasami.
A to fajna to ciocia Sylwia![]()
A to Twoja doktorka jest?
Bo ja mam pana doktora
Caragh pisze:MaryLux pisze:Tym razem nie. Wściekła byłam, bo ktoś miał przyjść o 20, czekałam jak durna - i oczywiście gucio.
No to faktycznie, mogł ten ktoś chociaż dać znać...
Inusiu, fajnie, że już jesteś na miau![]()
Caragh pisze:Dzień dobry Pięknotko![]()
![]()
kiche_wilczyca pisze:Ineczko raaaaatuuuuujj!!! Othalan mnie molestuje!! A przecież jest kocurkiem!
MaryLux pisze:Caragh pisze:MaryLux pisze:Tym razem nie. Wściekła byłam, bo ktoś miał przyjść o 20, czekałam jak durna - i oczywiście gucio.
Ano mógł. Ale ten typ tak ma, że przychodzi lub nie - więcej się z nim nie umówię.
Kociama pisze:MaryLux pisze:Caragh pisze:MaryLux pisze:Tym razem nie. Wściekła byłam, bo ktoś miał przyjść o 20, czekałam jak durna - i oczywiście gucio.
Ano mógł. Ale ten typ tak ma, że przychodzi lub nie - więcej się z nim nie umówię.
Następnym razem albo mu otwórz drzwi albo nie może zrozumie![]()
Ineczko zimnica okropna u nas
Kocham Cię Ty wiesz![]()
MIA
MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:Ineczko raaaaatuuuuujj!!! Othalan mnie molestuje!! A przecież jest kocurkiem!
Przyślij go do mnie! Już ja go wytresuję!
Inka
kiche_wilczyca pisze:MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:Ineczko raaaaatuuuuujj!!! Othalan mnie molestuje!! A przecież jest kocurkiem!
Przyślij go do mnie! Już ja go wytresuję!
Inka
Ale on się interesuje tylko burasami, czarne w ogóle go nie pociągają
Bazyliszkowa pisze:Cześć Inko. A mnie Duża zawiozła w środę na szczepienie, podobno po to, żebym nie chorowała, a ja się przez cały dzień potem tak źle czułam, jakbym była chora. Ale teraz już jest dobrze.
Bajka
agusialublin pisze:Ceść Inecka![]()
Ty wies co u nas sie dzieje![]()
Pysion pogłupiał i gania RyśkeZe niby chce sie z niom bawić ale Ryśka fucy na iego i ucieka gdzie pieps rośnie.Cyli za lodówke. O co mu chodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości