PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sty 17, 2013 15:48 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Hmmm...
Twardziel :cat3:

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Czw sty 17, 2013 15:56 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

a moze wes kijek od szczotki albo cos i dlelikatnie go przysuwaj w swoja strone i kiciaj do niego :ok: tylko nie glodowka,bo moze mu sie pogorszyc.A jak dla mnie to powinnas w rekawicach go zabrac raz raz,i "juz koniec "jak to mowi moj syn. o ile masz dostep zeby go dosiegnąc :mrgreen:
Znudziło Ci się być królem w swoim domu?
Spraw sobie kota

mone4ka

Od: Wto cze 29, 2010 17:18

Post » Czw sty 17, 2013 16:04 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

jedną stronę, ta dalszą mu ręcznikami zatkałam, wszedł w inną, nie sięgnę go, ale widzę- -teraz śpi. Próbowałam z zabawkami na wędce, jedna z piórem--piórko trochę pogryzł, ale ani centymetr się nie ruszył, twarda sztuka ! Głodówka mam na myśli to, że późnym wieczorem postawię mu na środku podłogi ( a nie pod wanną praktycznie) pachnące papu, musi wyjść !
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 16:17 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

:1luvu: :mrgreen: niezły Karmelek...Ania wyobrażam sobie Ciebie non stop na niego polującą :mrgreen:
agula76

Post » Czw sty 17, 2013 16:20 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Aga, tyle czasu na podłodze w łazience przy klozecie chyba jeszcze nigdy nie spędziłam...no ale nie mogę czekać aż sam wyjdzie, bo to może trwać, tym bardziej, że nie przeszkadza mu załatwianie się pod wanną
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 17:32 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

ja się głowię i gimnastykuję a on co ? śpi i ma wszystko w poważaniu !

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 17:53 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Śliczny kot. Jest bardzo podobny do wychodzącego persa na podwórku niedaleko mnie. Wręcz identyczny :D trzymam kciuki :)
mamuśka

Post » Czw sty 17, 2013 17:55 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

a czy ten kot dalej wychodzi ? może jakimś cudem to ten sam ?
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 17:57 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

jeżeli to pers to wyjdzie kiedy będzie miał ochotę ,do niczego nie zmusisz go :ryk:
też mam taką rudą plaskatą znajdę ,Rysiek sam decyduje
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw sty 17, 2013 18:02 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Nie widziałam go od jakiegoś czasu. A pani gdzie go znalazła?
mamuśka

Post » Czw sty 17, 2013 18:05 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

on jest wzięty z klatki chodowej na ursynowie, ale nie wiadomo czy ktoś kto go porzucił tam mieszka czy jak, może kot został skradziony lub się zgubił, czy jest możliwość żeby sąsiadów zapytać o kota ??
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 18:06 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

ojojoj,a jak sie znajdzie wlasciciel to co donosimy ? w sumie takie potraktowanie to nie powinno płazem isc nikomu-nie uwłaczając płazom hi hi :mrgreen:
Znudziło Ci się być królem w swoim domu?
Spraw sobie kota

mone4ka

Od: Wto cze 29, 2010 17:18

Post » Czw sty 17, 2013 18:06 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

To ten kot u mnie jest na żoliborzu. Jutro jak będę szła w tamtą stronę to się rozejrzę i zapukam.
mamuśka

Post » Czw sty 17, 2013 18:08 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

mone4ka pisze:ojojoj,a jak sie znajdzie wlasciciel to co donosimy ? w sumie takie potraktowanie to nie powinno płazem isc nikomu-nie uwłaczając płazom hi hi :mrgreen:

wolę wersję, że ktoś go ukradł :oops: jest bardziej optymistyczna, i bez tego za dużo syfu jest na tym świecie
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 18:11 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

mamuśka pisze:To ten kot u mnie jest na żoliborzu. Jutro jak będę szła w tamtą stronę to się rozejrzę i zapukam.

będę wdzięczna, ludzie koty przewożą, może ktoś go zawinął a potem kot za dużo problemów sprawiał i "humanitarnie" został wystawiony na klatkę
jo.anna

[poprzednia][następna]