PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sty 17, 2013 11:42 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Kamere zainstaluj,bo na bank wylezie jak nikogo nie bedzie,a ty sie o tym nie dowiesz bo zanim nacisniesz klamke on znowu pod wanne czmychnie :lol:
Znudziło Ci się być królem w swoim domu?
Spraw sobie kota

mone4ka

Od: Wto cze 29, 2010 17:18

Post » Czw sty 17, 2013 11:45 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

hehe, żebym tylko miała... :mrgreen: ale przynajmniej wiem, że zjadł i nie głoduje :ok:
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 13:36 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

rozwaliłam wejście pod wannę, podstawiłam miskę z parującą, pachnącą wołowinką, wyszedł kawałek, chciałam złapać to się wycofał :( dałam mu spodek do środka, jaki rozmruczany 8O , podjadł trochę, ale dalej nie dał się wyjąć, do miski dalej od wanny nie podszedł. Trudno, będę koczowała, dał się pomiziać. Aha, o kupkę się już nie martwię...
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 13:40 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

:mrgreen: No fajnie .
To mamy persa partyzanta zadeklarowanego członka podziemia.
O przepraszam podwannia.

Wyjdzie, wyjdzie :ok: już się wysuwa, jeszcze trochę i pęknie .
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw sty 17, 2013 14:28 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

A kupka do kuwetki czy pod wanną? A jak pod wanną to na tyle blisko by sprzątnąć czy też się aromacić będziesz :lol: ? To chyba zemsta Karmela za aromaterapię z Twojej strony :ryk: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw sty 17, 2013 14:45 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

ładna zemsta. Kupa już taka sucha, dam radę wyjąć. Ten kot jest niesamowity. Oaza spokoju, ja rękę wkładam z kocimiętką, a ten najnormalniej w świecie śpi, z desperacji odkręcam wodę, nic ! zamknięte gały. Nie dam mu już spokoju, nie ma na to czasu. Dałam mu na patyku trochę papki, ożywił się i teraz siedzi i myśli, czy warto się trochę ruszyć ( wtedy biorę go siłą ) o !
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 14:49 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

:ryk: :ryk: :ryk: a może on tak czeka aż go sama wyjmiesz bo panisko taki z niego żę sę myslę niech mnie bierze już bo mi sie tu nudzi :ok:
Znudziło Ci się być królem w swoim domu?
Spraw sobie kota

mone4ka

Od: Wto cze 29, 2010 17:18

Post » Czw sty 17, 2013 15:04 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

chciałam, miałam rękawicę z kocimiętką, ale on siły nie lubi i obsyczał mnie :lol:
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 15:07 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Bo on się po prostu zastanawia, wyjść czy nie wyjść, a Ty mu przeszkadzasz w kontenplacji :mrgreen:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw sty 17, 2013 15:11 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

żeby nie kroplówka to niech i on mieszka pod tą wanną.

To już jest wojna :strach: mój kolejny asortyment to odkurzacz, wiem, że to brutalne, ale jak to na wojnie--wszystkie chwyty dozwolone
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 15:12 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Może suszarka do włosów?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw sty 17, 2013 15:15 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

Weź kawałek tektury, albo płaskie tekturowe denko od jakiegoś pudła, zrób 1 lub 2 dziurki, przywiąż sznurek, wsuń tekturę pod wannę. Możesz na nią wyłożyc jakieś jedzonko. Sznurek zostaw na zewnątrz. Jak kot usiądzie czy położy się na tekturce to pociagniesz za sznurek i go wysuniesz spod wanny. Tylko pociągnij szybko, żeby nie zdążył zejść.
Nie wiem czy zadziała ale spróbować warto. Przypomniałam sobie jak mój wujek kiedyś ściągał kociaka z drzewa - tyle że nie przy pomocy tektury tylko koszyka, a raz im kotka się okociła pod wanną, za głęboko żeby wyjąć maluchy (pod wanną była dziura i bali się że tam wpadną) to delikatnie przesunęli kociaki jakimś kijkiem na tekturkę i wysunęli spod wanny.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw sty 17, 2013 15:17 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

nie da rady z kartonem bo szpara jest za wąska żeby go wyjąć ot tak o :)
jo.anna

Post » Czw sty 17, 2013 15:22 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

A spróbuj jeszcze na walerianę :ok:

MonikaSt

Od: Pt kwi 30, 2010 13:46

Post » Czw sty 17, 2013 15:45 Re: WARSZAWA PORZUCONY biszkoptowy pers Karmel szuka domu

cała łazienka jedzie walerianą :? odkurzacza też się nie boi,tylko pAAAAAAtrzy. Ręce mi opadły, i skończył się pomysły. Pozostaje głodówka
jo.anna

[poprzednia][następna]