Villentretenmerth pisze:Poszła pomoc do Ciebie, przepraszam ale dziś pewnie nie dojdzie, bo późno a banki są leniwe. Myślę że po Nowym Roku. Czekaj spokojnie, dojdzie.
A jak dziadzie ..
Moderator: Estraven
Villentretenmerth pisze:Poszła pomoc do Ciebie, przepraszam ale dziś pewnie nie dojdzie, bo późno a banki są leniwe. Myślę że po Nowym Roku. Czekaj spokojnie, dojdzie.
2tf9ak8 pisze:Doszly dzis obrozki zaplacilam za nie 129 zl.Zalozylam chlopakom,Franiowi sie to nie bardzo spodobalo a Marcel spoko.Moze przespie ta dzisiejsza noc bez przerw,bo wczoraj znow bylo ostro trzeba bylo Marcela ratowac az sie biedny posikal ze strachu,zobaczymy czy feromony zadzialaja.

lidka02 pisze:Ja wiem ze lepiej Franek teraz ciągle śpi

alab108 pisze:Lidka wywal ten banerek z Twojego podpisu, przecież te koty maja swój dom
2tf9ak8 pisze:Witam pozdrowienia od Franka i Marcela chlopaki czuja sie dobrze szczegolnie Franiutek widac ze byl kotem domowym jest bardzo czysty nigdzy nie zdarzylo mu sie gdziekolwiek nabrudzic zawsze korzysta z kuwety a i humorek mu dopisuje bawi sie z innymi kociakami jakby byl malym kotkiem,chcialabym abyscie zobaczyli co wyprawia na widok gotowanego kurczaczka jeszcze czegos takiego nie widzialam dostaje takich wibracji a zaczyna od ogona i az po czubek glowy cala skora mu faluje i taki jest zadowolony ze normalnie szok a Marcel to niezly gagatek malo ze sika gdzie mu pasuje to jeszczezalatwia sie na podlodze w kuchni nie moge go przekonac ze od tych spraw jest kuweta,dobrze ze robi to w tylko 1 pomieszczeniu bo latwiej ogarnac.Obrozki zdaja egzamin juz Franek go tak nie przesladuje,miloscia sie tez nie daza ale schodza sobie z drogi.Tylko szkoda ze to tylko m-c ma dzialanie i takie okropnie drogie,no ale jak mus to beda nosic az sie nie uspokoja.Skora na Marcelu tez sie powoli goi siersc zarasta tam gdzie byly wylysienia takze idzie ku lepszemu.Wazne ze nie musza sie tulac gdzies na mrozie![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 75 gości