Kociama pisze:Na pierwszej focie taka mała popierdułka z kropkowanym brzusiem
a potem co fotka co sie rozrastała Dziewuszka
niesamowite aż się gęba smieje
Hehe,mam gdzieś fotę ,jak na tym samym fotelu,na tym samym legowisku miała fotę jakiś czas potem,tylko mam ją na drugim kompie.Zapewne w łikent będę "skazana" na ten drugi komp,więc zapodamy Wam te fote
Szkoda,że te kropki się po sterylce rozmyły,ale coś tam z nich jeszcze zostało
juana pisze:Fotki Mysiowe no cudnościowe

. Kooofany brzucholec

ten jęzorek
zaraz będą następne
kussad pisze:"Danie dnia" najlepsze

Kociara82 pisze:wtedy mozna bylo, tak jak kiedys bez elektrycznosci, bez kolorowego telewizora... Ja jeszcze pamietam telewizor lampowy, jak sie dluuuuuuugo nagrzewal nim sie wlaczyl

Mysiu, ja Cie kiedys dopadne w swoje lapki i schrupie!

Slodziaku niemozliwy
Sis, te zdjecia wymiataja, idealnie nadaja sie do konkursu prowadzonego przez KITA - RZESZOW

ona kontynuuje konkursy na miss i mistera miau, w tym m-cu temat przewodni "kocham spac"...
o, tu ja znajdziesz
viewtopic.php?f=20&t=149691Zglos Myche

edit:

sis, mam powod do swietowania

wreszcie dzis zakonczyla sie ostatecznie moja udreka z badziewnym fonem i walka z siecia i sprzedawca

poszlo wreszcie po mojej mysli, choc po ostatnim "wyskoku" znow konieczna byla interwencja rzecznika praw konsumenta, ale tym razem bez problemu, od reki wszystko zostalo zalatwione jak trza

Z leksza troszke konsultantke w salonie, ktora nas obslugiwala zdziwilo, jak powiedzialam, ze kategorycznie ZADNEGO DOTYKOWEGO NIE CHCE!!! Mam uraz po tamtym i sie boje, a znajac moje "szczescie" do fonow...

Walczylam o to ok.8-9 m-cy liczac od momentu trzeciej awarii.
Uff....!!!

My nawet jeszcze mamy taki telewizor gdzieś w piwnicy ,hehe
Hehe,zapraszamy do chrupania
Widziałam Sis ten wątek,superowo,że dalej bazarek idzie.Myślałam o tym,żeby i Misiaka dołączyć,ale początek roku trochę nasz wypłukał i tak średnio na jeża stoimy z funduszami.Jeszcze ostatnio trzeba było dokupić pamięć do tamtego kompa,bo nie szło ujechać na tym co było.
Teraz nie ma co porównywać nawet,no w końcu 512 mb a 2gb pamięci to je różnica nie?
WIęc w styczniu chyba Misię odpuścimy w konkursie
Wreszcie nareszcie z tym fonem,śmiem rzec,lepiej późno niż wcale
WItamy Najukochańśze Bulbisie

z Najukochańszym Kasiaczkiem
Powiem CI MOniś,że ja często wracam do wcześniejszych fot
Ło,tych albumów to my mamy od...... i ciut ciut
kalair pisze:Prawda, że zupełnie inne klimaty to sa.. Ale wygodniejsze!
Hejka Mysiu z resztą!

Hej Miśki
No w sumie jo

Karolek(ona) pisze:
Dobry dzień 
Caragh pisze: Tak, skan jednej foty 10zł

Wczoraj robiłam u fotografa

yyy,dychę za fotę ? ocipieli ?