Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maueczarne pisze:Vipku zdrowia! Ja od 2 tygodni nie mogę wyleczyć się. Dostałam tak silny antybiotyk, że mnie po nim skręca, a poprawa niewielka. I jeszcze krtań siadła a ja głosem pracuję.
Jestem zmarzluchem wielkim, bo mam kłopoty z krążeniem. I wiecie co mi najbardziej pomaga jak wracam zmarznięta do domu? Biorę ciepły prysznic, opatulam się warstwowo, popijam herbatę z sokiem malinowym i trochę lepiej zawsze. A w nocy śpię pod kołdrą, kocem i kotem
vip pisze:maueczarne pisze:Vipku zdrowia! Ja od 2 tygodni nie mogę wyleczyć się. Dostałam tak silny antybiotyk, że mnie po nim skręca, a poprawa niewielka. I jeszcze krtań siadła a ja głosem pracuję.
Jestem zmarzluchem wielkim, bo mam kłopoty z krążeniem. I wiecie co mi najbardziej pomaga jak wracam zmarznięta do domu? Biorę ciepły prysznic, opatulam się warstwowo, popijam herbatę z sokiem malinowym i trochę lepiej zawsze. A w nocy śpię pod kołdrą, kocem i kotem
Kasiu, ja mam krążenie dobre, tylko ciała niewiele.
Też zdrówka życzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości