X część z życia Kociej Przystani :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 16, 2013 21:35 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Tuptuś Obrazek
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Śro sty 16, 2013 21:57 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

aange pisze:
na szczęście na bazarkach nie ma na wielkoludy ubrań
no chyba żeby taki stylowy swterek do połowy brzucha :ryk: i będe wtedy pozowac do sesji "wolontariat jest fajny- kociarze to nie świry" :ryk:

angie teraz to ja oplułam monitor :ryk:
plucie na monitor 1:1

vaylei

Od: Pt wrz 21, 2012 9:49

Post » Śro sty 16, 2013 22:25 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Gadżety-tak, właśnie tak!!
MIKUŚ

Post » Czw sty 17, 2013 12:19 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Vaylei, Angie - ja już dwa razy przez was naprychałam w monitor :ryk:
A co do torby - jest świetna ;D ale też bym wolała w jakimś kolorku, co by mi się nie umorusała od razu :P

Brunhilda

Od: Pon paź 08, 2012 7:34

Post » Czw sty 17, 2013 14:56 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Pomóżmy naszemu schronisku w głosowaniu! :)
Filomen pisze:Ruszyła kolejna edycja akcji TESCO - "Pomóżmy zwierzętom przetrwać zimę" .
Akcja trwa od 17 do 30 stycznia.
Tak jak w poprzednim roku głosujemy na wybrane schronisko. 10 placówek, które otrzymają najwięcej głosów zdobędą karmę dla swoich podopiecznych.

W minionym roku dzięki Waszej pomocy udało nam się wygrać karmę oraz ok. 10 tys złotych , za które wybudowaliśmy dodatkowe 9 boksów pojedynczych, dla psiaków, które tego potrzebowały ! :)

Bardzo prosimy o głosy, wsparcie naszej placówki -naszych psiaków i kotów. Głosy można oddawać tutaj raz dziennie :
http://zwierzaki.tesco.pl
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Czw sty 17, 2013 18:39 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Byłam dziś na kociarni porobiłam troche fotek ,ale powiem wam że na maxa jestesmy zagracone .Angee ma podejśc jutro (chyba)i trochę to ogarnąć.Alinko twój Tuptuś nie posiada klejnotów :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sty 17, 2013 19:21 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

mar_tika pisze:Byłam dziś na kociarni porobiłam troche fotek ,ale powiem wam że na maxa jestesmy zagracone .Angee ma podejśc jutro (chyba)i trochę to ogarnąć.Alinko twój Tuptuś nie posiada klejnotów :)

No już wiem :oops: :oops: Czyli jest niespotykaną ruda damą. A ja już sobie pooglądałam czym sie odróżnia u kociąt i wg mnie to nie do poznania :D Więc miałam prawo się pomylić, heh.

vaylei

Od: Pt wrz 21, 2012 9:49

Post » Czw sty 17, 2013 19:44 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

mar_tika pisze:Byłam dziś na kociarni porobiłam troche fotek ,ale powiem wam że na maxa jestesmy zagracone .Angee ma podejśc jutro (chyba)i trochę to ogarnąć.Alinko twój Tuptuś nie posiada klejnotów :)

Na przedsionku puste półki, można by tam umieścić co nieco. I w pion może tę klatkę szylkretkową... czy jak by to nazwać. Przydało by się też popatrzeć na to co mamy na półkach ze szmatami.

LadyStardust

Post » Czw sty 17, 2013 22:33 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Ale co się stało?
Obrazek

Co mówisz?
Obrazek

No dobra, niech będzie...
Obrazek

Pozdrawiamy
Obrazek

Ostrzegam moja cierpliwość dobiega końca
Obrazek
MIKUŚ

Post » Czw sty 17, 2013 22:45 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

vaylei pisze:No już wiem :oops: :oops: Czyli jest niespotykaną ruda damą. A ja już sobie pooglądałam czym sie odróżnia u kociąt i wg mnie to nie do poznania :D Więc miałam prawo się pomylić, heh.

Ja zawsze poznaję tak płeć ;)

Obrazek
MIKUŚ

Post » Pt sty 18, 2013 9:09 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

LadyStardust pisze:

Na przedsionku puste półki, można by tam umieścić co nieco. I w pion może tę klatkę szylkretkową... czy jak by to nazwać. Przydało by się też popatrzeć na to co mamy na półkach ze szmatami.

Na górnej półce z ręcznikami robiłam porządek jakieś półtora tyg temu, dziś zabieram kenel i maluchy, jeśli nadal jest pusty karton po puszkach to też go wezmę (moim się przyda nowa zabawka :P ) Pewnie też od razu dyżur zrobię i posprzątam trochu :)
Jak myślicie, czy nie byłoby dobrze wsadzić Mati na miejsce dziczków na wolierę aby się w klacie przyzwyczajała do kocich ogonków? w szczególności że na wolierze i tak pustkami zieje

Brunhilda

Od: Pon paź 08, 2012 7:34

Post » Pt sty 18, 2013 9:29 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

Brunhilda pisze:
LadyStardust pisze:

Na górnej półce z ręcznikami robiłam porządek jakieś półtora tyg temu, dziś zabieram kenel i maluchy, jeśli nadal jest pusty karton po puszkach to też go wezmę (moim się przyda nowa zabawka :P ) Pewnie też od razu dyżur zrobię i posprzątam trochu :)
Jak myślicie, czy nie byłoby dobrze wsadzić Mati na miejsce dziczków na wolierę aby się w klacie przyzwyczajała do kocich ogonków? w szczególności że na wolierze i tak pustkami zieje

Nom fajnie by było, choć w jej wypadku to nie pomoże dużo myślę... biedny strachulec :(
Mikołaj przejdzie do kenela na pokoje niedługo, więc będzie przenoszona tak czy inaczej.

LadyStardust

Post » Pt sty 18, 2013 9:48 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

aange pisze:Mati będzie na pokojach z Rudim
koniec klatki dla niej

Czemu? znów się będzie chować bida, i suche Rudiego jej damy? Wiem, że to sytuacja bez wyjścia, ale jak siedzi za żwirem to nawet ją trudno pogłaskać.. trzeba by pozatykać wszystkie wolne dziury, by się gdzie nie powciskała, bo się wyalienuje jeszcze od ludzi w dodatku :cry: A taki kochany z niej stworek...

LadyStardust

Post » Pt sty 18, 2013 10:29 Re: X część z życia Kociej Przystani :)

pozatykać dziury i nie pozwolić jej się chować a najwyżej Rudemu podje lepszej karmy
ona w klatce nie łapie kontaktu z ludźmi więc musimy ją oswajać bardziej nachalnie

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

[poprzednia][następna]