Moderator: Moderatorzy
Boo pisze:Nie, no ja mu jestem dozgonnie wdzięczna, że TYLKO do brodzika a nie nigdzie indziej. Ale jak wracam po południu do domu a on tak ze dwa razy już sikał to śmierdoli
Megana pisze:Boo pisze:Nie, no ja mu jestem dozgonnie wdzięczna, że TYLKO do brodzika a nie nigdzie indziej. Ale jak wracam po południu do domu a on tak ze dwa razy już sikał to śmierdoli
Nie grymaś, kobieto. Spłukujesz i po sprawie. Masz pojęcie, jak długo (i w zasadzie bezskutecznie) trzeba szorować zaszczane betonowe schody, albo zrypaną, drewnianą podłogę? Albo ile jest kłopotu z wielkim leonowym, zaszczanym posłaniem...?
Jakby mi cholery szczały do brodzika - a nawet zgadzam się i na zlew - to bym wznosiła modły dziękczynne do wszystkich znanych mi bóstw.
Megana pisze:Nie grymaś, kobieto. Spłukujesz i po sprawie. Masz pojęcie, jak długo (i w zasadzie bezskutecznie) trzeba szorować zaszczane betonowe schody, albo zrypaną, drewnianą podłogę? Albo ile jest kłopotu z wielkim leonowym, zaszczanym posłaniem...?
Jakby mi cholery szczały do brodzika - a nawet zgadzam się i na zlew - to bym wznosiła modły dziękczynne do wszystkich znanych mi bóstw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości