vaylei pisze:Chce Wam coś pokazać:
Kolejną kunoichi Kociej Przystani zostaje... Bella!
Tajna misja - znaleźć whiskasa!
Ołiiiiiiii! co ty tam robisz?!
Satan mode: on
CUDOWNA KICIA

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vaylei pisze:Chce Wam coś pokazać:
Kolejną kunoichi Kociej Przystani zostaje... Bella!
Tajna misja - znaleźć whiskasa!
Ołiiiiiiii! co ty tam robisz?!
Satan mode: on
mar_tika pisze:A kto ?Przecież ty pilotowalas adopcje Dori.Poszła do rodziny wielodzietnej gdzie byl pies.Czy masz jakieś wieści/zdjęcia z jej domu?
LadyStardust pisze:O jak ja lubię te rurki i jak się kitki bawią nimiWpychają łapki i szukają kulki
To w kwestii sikania do kibelka już sikamy beż żadnych obręczy ze żwirkiem? Cykl nauczania dobiegł końca?
KITA - RZESZÓW pisze:LadyStardust pisze:O jak ja lubię te rurki i jak się kitki bawią nimiWpychają łapki i szukają kulki
To w kwestii sikania do kibelka już sikamy beż żadnych obręczy ze żwirkiem? Cykl nauczania dobiegł końca?
Sikamy z obręczą i żwirkiem, ale są już wycięte dziurki![]()
Z siurkaniem jest![]()
Niestety, moim gwiazdom nie odpowiada robienie kupki na wysokości![]()
Dori upodobała sobie brodzik![]()
Tita podłogę w łazience![]()
Nie poddajemy się, codziennie wieczorem jest lekcja wychowawcza,
oczywiście, dziewczynki pięknie przytakują, a i tak robią swoje![]()
Potrwa to jeszcze sporo, ale myślę, że się uda.
LadyStardust pisze:A ja z następnym bazarakiem... majtecki w kropecki ojo jo joj![]()
viewtopic.php?f=20&t=149972
Oraz nasz nowy blog: http://kociaprzystan.wordpress.com/
Axa76 pisze:KITA, i jak im się podoba taka zabawka? Ja bym coś takiego kupiła, ale się obawiam, że szybko się znudzi... Póki co za zabawkę podobną służy... waga w łazience, a pod wagą papierek, fasola, cokolwiek. Widać to przez szybę i można łapą grzebać i przepychać, zwłaszcza o 2 w nocy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości