Moderator: Moderatorzy
sheridan pisze:Mamrot -------->
piotr2422 pisze:napisze wyniki od poczatku podawania mokrej karmy wiec
pre 5-30 hi jedzonko 50 gr miamor saszetki
ins 0,25
9pre 5-30 439 jedzonko 50 gr
6-
piotr2422 pisze:zapis od niedzieli 13 od 5-30 rano wczesniej od 11 byl kurczak surowy i wyniki byly bardzo wysokie hi glownie
piotr2422 pisze:teraz czekam do 17- 30 na pomiar jedzenie caly czas animonda 1 dziennie 1 tabletka hepatiale na watrobe mam tez ipakitine ale niewiem czy sypac na mokre w skladzie karmy brak fosforu troszke to chaotyczne
piotr2422 pisze:karme podaje przed insulina okolo 6 rano potem co 3 godziny o 9 i o 12 lacznie na 12 godzin 3 porcje po 50 gr czyli porcje powinny byc mniejsze jedna od drugiej ? badania krwi wykazaly problemy nerek oraz watroby dlatego dostalem te tabletki oraz ipakitine levemir od 11,01 wczesniej canisulina jakos 4 dni
piotr2422 pisze: badania krwi wykazaly problemy nerek oraz watroby dlatego dostalem te tabletki oraz ipakitine
piotr2422 pisze:dzieki wielkie tak myslalem ze cos nie tak z posilkami jest ze nie powinny byc jednakowe tylko jak moj kiciek wytrzyma 7h bez szamy?wlasnie czekam na 14 kg zarcia z zooplusa bo karma mi sie konczy
piotr2422 pisze:dzieki wielkie tak myslalem ze cos nie tak z posilkami jest ze nie powinny byc jednakowe tylko jak moj kiciek wytrzyma 7h bez szamy?wlasnie czekam na 14 kg zarcia z zooplusa bo karma mi sie konczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 42 gości