A z tą mychą, klasa!

Monia, A dzie Yoko???

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maneki pisze:tutajm Lunek, a dziękować, dziękować, wiedziałem, że siem na mię poznajom, ta Durza to okularów na nosie powinna nosić, a nie. A ja mam i cętki, bom tygrrrys straszliwy!*
to znowum ja, Durza mi podpowiada, żem tygry majom pregim, no to ja lamparrt jestem no![]()
Monika_Krk pisze:Yoko jezd tu Kalair
I cytam wsysko, tyko Monika mie psesuwa bo ciongle coś pise dla innych kotków .
Mówi ze ja jus mam dom i mam sie isc bawić z Puchatom Baryłom a nie majstrować psy tym skiełku z obrazkami
Monika_Krk pisze::mrgreen:
Następny kot udaje węża boa , bo pierwsza była Sisi , no ale ten... jakby go na metry licytować... to by miał cenę
Monika_Krk pisze:U nas w domu dziś zapanowała kolejna cisza, po jednej burzy i chyba przed kolejną burzą.
Po tych wszystkich swawolach i zabawach w ostatnich dniach, koty dziś przeszły do bitki
nie na pazuro - poważnieco prawda...
No ale... była długa wymiana łapkami gdzie bądź , bez pazurów, tylko: pac, bęc, pac, bach, fiu , sru... w mordkę, w doopkę,
znów w mordkę itd. itp.
Tak stałam i się nie wtrącałam, ale gdzieś po 5 minutach je rozgoniłam.
No i się śmiertelniepóki co "poobrażały" na siebie, rozeszły dumnie
i śpią w "przeciwpałożnych" kątach.
I tak od sukcesu do porażki![]()
W tym związku nie będzie nudy.
Monika_Krk pisze:Dziewczyny![]()
Właśnie wróciłam do domu.
Nie wiem co one robiły jak mnie nie było, ale w tej chwili jest wielka serdeczność, włącznie z symboliczną wymianą misek w połowie jedzenia.
Notak jak mówię , w tym związku nudy nie będzie .
Ekspresja latynoska albo co najmniej jak z włoskiej telenoweli.
Jak zaczną tańczyć tango to się wcale nie zdziwię tylko zapiszę ich do jakiejś 1001 edycji Tańca z Kotami.
"Gwiazdy na tańczą lodzie" im daruje, bo to jednak mi się kojarzy z zostawieniem kogoś na lodzie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości