Pakt Czarownic XXXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 14, 2013 19:34 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Maupa....ale bidulka,wygląda niczym kłębuszek z dłuugim i chudym ogonkiem.Trzymam kciuki!

Jasdor...oby udało się chuchraczka wyciągnąć z tego zapalenia płuc! O niebieską się nie boję, zdrowo wygląda i w sumie ona bardziej w typie brytka jest niż ruska.

Dzyska...a koszulkę w Housie czy Cropie z Avangersami se zanabyłaś? Jesienią były a sklepy mylę bo mam je w obu galeriach obok siebie i czasem tylko po muzie głośnej skapuję się że wdepłam do Cropa...

Ja założę wąta dopiero jutro...dziś operuję z telefonu...Chyb ze ktoś ma czas dziś mnie wyręczyć :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pon sty 14, 2013 19:51 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon sty 14, 2013 19:43 Re: Pakt Czarownic XXXIII

edit: Villentre, no toś popłynął chłopaku :ryk: :ryk: :ryk:[/quote]

Ojtam, ojtam... :wink: Jak nie zechcecie, to się nie obrażę przecież...
Ostatnio edytowano Pon sty 14, 2013 19:46 przez Villentretenmerth, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pon sty 14, 2013 19:43 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Asia_Siunia pisze:Maupa....ale bidulka,wygląda niczym kłębuszek z dłuugim i chudym ogonkiem.Trzymam kciuki!
Jasdor...oby udało się chuchraczka wyciągnąć z tego zapalenia płuc! O niebieską się nie boję, zdrowo wygląda i w sumie ona bardziej w typie brytka jest niż ruska.

Takiego potwierdzenia było potrzeba :) To się moja koleżanka ucieszy :)
Ale ona też chora, choć tego nie widać. Zdrowo wygląda, ale w środku "popsuta" :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sty 14, 2013 19:46 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Villen nie chcę wyjść na wredną maupę (no pun intended :mrgreen: ), ale zwyczajowo wąt zakłada któraś z czarownic dowodzących. Choćby dlatego, że wątek czarownic musi mieć kilka wiadomości na początku zapisane, więc tak jak Ty założyłeś to nie wydoli. Musisz pouzupełniać pierwsze posty przynajmniej :lol:

Edit: Asia_Siunia koszulki z Avengersami??? AAA, idę wypłakać sobie oczy i popełnić seppuku! Nie wiedziałam, że są! Nie chodzę do tych sklepów :crying: :crying: :crying:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pon sty 14, 2013 19:52 Re: Pakt Czarownic XXXIII

jasdor pisze:
Asia_Siunia pisze:Maupa....ale bidulka,wygląda niczym kłębuszek z dłuugim i chudym ogonkiem.Trzymam kciuki!

Takiego potwierdzenia było potrzeba :) To się moja koleżanka ucieszy :)
Ale ona też chora, choć tego nie widać. Zdrowo wygląda, ale w środku "popsuta" :(

:?: a co niebieskiej jest?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon sty 14, 2013 20:08 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Dzysiu, Czarowne, jeśli to problem - daleko mi do upierania się, zobaczyłem liczbę 100 na wątku i zadziałałem odruchem - nie znając Waszych obyczajow i pewnie głupio. Sądzę że jest wśród Was Moderatorka forum i posprząta ten bałagan.

A gdyby mogło tak zostać, to co mam zrobić? "uzupełnić posty" Czyli co? Przekopiować? Nie kumam. Może jednak prościej będzie wymazać ten przedorkiestrowy pomysł.
Ostatnio edytowano Wto sty 15, 2013 8:42 przez Villentretenmerth, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Pon sty 14, 2013 20:29 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Asia_Siunia pisze: :?: a co niebieskiej jest?

Jest bardzo przeziębiona, rzęzi, oczka miała przekrwione z wylewami. Dziś już troszkę lepiej. Na antybiotykach itp. Mam nadzieję, że szybko minie.

jasdor

Post » Wto sty 15, 2013 8:34 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Maupo nie odpuszczaj. Nie na pierwszym płocie! Czarownej nie wypada, a Tyś Czarowna już! Daj czas kocinie i sobie i Babci... Pamiętam pierwszą reakcję mojej Mamy na drugiego kota - Odika. A po dwóch dniach go pokochała, bo to kot cudo i teraz tęskni i nie może się doczekać na nasz przyjazd...
Jeszcze nie wie o Maru... Będą jaja. :D
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Wto sty 15, 2013 16:52 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Villentretenmerth pisze:Dzysiu, Czarowne, jeśli to problem - daleko mi do upierania się, zobaczyłem liczbę 100 na wątku i zadziałałem odruchem - nie znając Waszych obyczajow i pewnie głupio. Sądzę że jest wśród Was Moderatorka forum i posprząta ten bałagan.

A gdyby mogło tak zostać, to co mam zrobić? "uzupełnić posty" Czyli co? Przekopiować? Nie kumam. Może jednak prościej będzie wymazać ten przedorkiestrowy pomysł.

Najlepiej poprosić moderatora ( np. Alix ) o przepisanie wątku na którąś z Naczelnych.

Albo możesz edytować pierwszy post i wkleić tam link do starego wątku oraz cały post organizacyjny.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto sty 15, 2013 19:19 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Mulesia pisze:
Villentretenmerth pisze:Dzysiu, Czarowne, jeśli to problem - daleko mi do upierania się, zobaczyłem liczbę 100 na wątku i zadziałałem odruchem - nie znając Waszych obyczajow i pewnie głupio. Sądzę że jest wśród Was Moderatorka forum i posprząta ten bałagan.

Najlepiej poprosić moderatora ( np. Alix ) o przepisanie wątku na którąś z Naczelnych.

Albo możesz edytować pierwszy post i wkleić tam link do starego wątku oraz cały post organizacyjny.

A Naczelne zgodzą się? Alix -ratuj.
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Wto sty 15, 2013 19:31 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Villentretenmerth pisze:
Mulesia pisze:

A Naczelne zgodzą się? Alix -ratuj.

Jak tylko któraś z Naczelnych się zdecyduje na przejęcie wątku, napisz PW do Alix
memberlist.php?mode=viewprofile&u=26454
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto sty 15, 2013 19:35 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Tak zrobię. Czekam na zgodę.
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Pt sty 18, 2013 18:18 Re: Pakt Czarownic XXXIII

Jest gdzieś nowy wątek ?? Straciłam orientację w terenie, bo mnie za długo nie było :crying:

jasdor

Post » Pt sty 18, 2013 18:20 Re: Pakt Czarownic XXXIII

czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

[poprzednia]