Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maupa pisze:Przerzucam jedno zdjecie, wieczorem poprawie dostepnosc albumu:
tak witasz dame, lajzo jedna? Syczeniem?
Maupa pisze:Jeszcze zdaze
Fari en face wyglada, nie przymierzajac, jak pisklak:
Zdjecie zrobione w trakcie podrozy - moze w lazience nabierze bardziej wyjsciowego wygladu
Dzyśka pisze:To która teraz zakłada wąt?
Siedzę i piszę esej z etyki biznesu i mózg mnie boli. Co prawda boli bardziej od zatok, niż od myślenia, ale w pisaniu to nie pomaga. I głodna chyba jestem, ale nie jestem pewna, bo może to od tego bólu mózgu mam takie wrażenie. W tle lecieli Avengersi, ale się właśnie skończyli, więc odrywam się na chwilę od machlojek Kammela, żeby podjąć niezwykle trudną decyzję - co teraz włączyć???
AniHili pisze:Dzyśka pisze:To która teraz zakłada wąt?
Siedzę i piszę esej z etyki biznesu i mózg mnie boli. Co prawda boli bardziej od zatok, niż od myślenia, ale w pisaniu to nie pomaga. I głodna chyba jestem, ale nie jestem pewna, bo może to od tego bólu mózgu mam takie wrażenie. W tle lecieli Avengersi, ale się właśnie skończyli, więc odrywam się na chwilę od machlojek Kammela, żeby podjąć niezwykle trudną decyzję - co teraz włączyć???
Zapodaj sobie "Dom w głębi lasu" - głupowaty horror, w którym koleś wymachuje wielkim bongo, rozkładanym z kubka termicznegoOdmóżdży Cię na tyle, że biznes wyda się etyczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Google [Bot], misiulka i 645 gości