Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Ten ale jak dzwoniłam mówili że mają sprzęt specjalistyczny do badania oczów..I dostałam adres od weta z Inowrocławia.
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Ten ale jak dzwoniłam mówili że mają sprzęt specjalistyczny do badania oczów..I dostałam adres od weta z Inowrocławia.
Lidka,gdyby każdy był specjalista od oczu to DRGarncarz nie jeździł by po Polsce i nie diagnozował kotów w miastach gdzie jest dobra okulistyka.Dla mnie to świadczy o tym,ze jest najlepszy...Wiele osób jeździ własnie do tych miast,gdy dowiaduja się,że on bedzie przyjmował.Dla mnie to o czyms świadczy
No ,ale to Ty podejmujesz decyzję ,a opinie czytasz i robisz z tym co uznasz...
agula76 pisze:dlatego od poczatku pisze zebysmy wszyscy Lidce w miare mozliwosci pomogli......sama sobie nie poradzi....to sa olbrzymie koszty kazda wizyta dojazd ..leczenie
do Torunia do dr Garsteckiego??? tylko tyle wiem ze ma certyfikat ..ale to juz cos
Kubus![]()
![]()
ruda32 pisze:agula76 pisze:dlatego od poczatku pisze zebysmy wszyscy Lidce w miare mozliwosci pomogli......sama sobie nie poradzi....to sa olbrzymie koszty kazda wizyta dojazd ..leczenie
do Torunia do dr Garsteckiego??? tylko tyle wiem ze ma certyfikat ..ale to juz cos
Kubus![]()
![]()
w Poznaniu ktoś zaoferował pomoc i nocleg
ja w warszawie pomogę ile mogę ale auta nie mam
Hikiko pisze:Jak by co, służymy autem w Wawie;]
Jeśli się okaże,że ten toruński okulista jednak nie za bardzo godny zaufania i trzeba będzie kombinować z wizytą u Garncarza, to chętnie dołączę do kombinatorów![]()
Gdyby wet przypisał Difadol, to mogę przesłać, bo mam całe, nienaruszone opakowanie.
alab108 pisze:Ja też będę z Wami myślami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 145 gości