ewar pisze:iwona66 pisze:A bardzo będzie Ci przykro jak powiem ,że nie chcę
Nie bardzo.
Ewar, ja Ci bardzo dziękuję

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:iwona66 pisze:A bardzo będzie Ci przykro jak powiem ,że nie chcę
Nie bardzo.
ASK@ pisze:Edytko, zła karma i robale wywołują biegunkę -co zresztą wszyscy wiemy.A jak z niego leciało, wręcz strzelało to odbyt wypadł. Teraz trzeba pilnować by nie zatkał sie i by znów nie ruszyła biegunka.Pierwsze zrobić może przetokę ,drugie znów odbyt wywali. Dobrze się trzeba zapytać jaka karma dobra.Może dziecinna Baby Cat RC. Łatwo się przyswaja i dobrze wydala.Intenstinal przy Żuku powodował zapracia. Może trzeba mu podawać Duphalac lub parafinę (olej), tak profilaktycznie by kupal nie zatrzymywał się i był "luźniejszy".
Podpytaj weta.A tak na prawdę to dopiero jak u Iwony będzie to wszystko wiadome będzie.
iwona66 pisze:ASK@ pisze:Edytko, zła karma i robale wywołują biegunkę -co zresztą wszyscy wiemy.A jak z niego leciało, wręcz strzelało to odbyt wypadł. Teraz trzeba pilnować by nie zatkał sie i by znów nie ruszyła biegunka.Pierwsze zrobić może przetokę ,drugie znów odbyt wywali. Dobrze się trzeba zapytać jaka karma dobra.Może dziecinna Baby Cat RC. Łatwo się przyswaja i dobrze wydala.Intenstinal przy Żuku powodował zapracia. Może trzeba mu podawać Duphalac lub parafinę (olej), tak profilaktycznie by kupal nie zatrzymywał się i był "luźniejszy".
Podpytaj weta.A tak na prawdę to dopiero jak u Iwony będzie to wszystko wiadome będzie.
Ty mnie Asiu nie płosz![]()
![]()
![]()
Edytka pisała że zdrowieje i tego się trzymajmy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości