Młody kocurek Lotek- już w DT :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 11, 2013 11:09 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

ewar pisze:
iwona66 pisze:A bardzo będzie Ci przykro jak powiem ,że nie chcę :roll:

Nie bardzo.

Ewar, ja Ci bardzo dziękuję :) U Iwony będzie miał wszystko, ale gdyby jechał do innego DT to taka wyprawka byłaby jak znalazł :1luvu:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Pt sty 11, 2013 11:38 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

Ależ OK, o czym mówimy?
Kocio jest cudowny, mam nadzieję na duuuużo zdjęć.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob sty 12, 2013 19:42 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

jak malutki sie czuje?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sty 13, 2013 10:38 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

Wczoraj dzwoniłam, pytałam ogólnie i o wypróżnienia. Chyba wczoraj wypróżnienia nie było albo lekarz słabo zorientowany... Ale coś mówił, że wydaje mu się, że kotek ma wąską miednicę...Ale co to znaczy? Miał dokładnie coś tam posprawdzać, będę dzis dzwonić.

Jakiś niepokój we mnie jest ...

Aha, powiedziałam, jaką dokumentację ma przygotować Lotkowi :)
Obrazek

merlok

Post » Nie sty 13, 2013 10:48 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

Wąska miednica to chyba problem natury wydalania kupy ,
za rzadko wydalanej :| co 5-7 dni jakoś tak ale chyba bardziej to po urazowe jest niż wrodzone :|
Zresztą nikt nie wie dlaczego kot znalazł się na ulicy :|
a może ktoś łaskawie mu podał taką ilość jakiegoś olejku
że nie był w stanie opanować zasranego kotka :roll:
olejek rycynowy czy parafinowy ,dla pań starszych bez różnicy
dawka jak i działanie :|
Gdybam wiem :mrgreen: ,ale czekam na Lotka :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie sty 13, 2013 10:51 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

Merloku a o karmę możesz się dopytać ,tzn co obecnie
jada chłopczyk :ok:

iwona66

Post » Nie sty 13, 2013 12:14 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

Edytko, zła karma i robale wywołują biegunkę -co zresztą wszyscy wiemy.A jak z niego leciało, wręcz strzelało to odbyt wypadł. Teraz trzeba pilnować by nie zatkał sie i by znów nie ruszyła biegunka.Pierwsze zrobić może przetokę ,drugie znów odbyt wywali. Dobrze się trzeba zapytać jaka karma dobra.Może dziecinna Baby Cat RC. Łatwo się przyswaja i dobrze wydala.Intenstinal przy Żuku powodował zapracia. Może trzeba mu podawać Duphalac lub parafinę (olej), tak profilaktycznie by kupal nie zatrzymywał się i był "luźniejszy".
Podpytaj weta.A tak na prawdę to dopiero jak u Iwony będzie to wszystko wiadome będzie.
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 13, 2013 13:17 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

ASK@ pisze:Edytko, zła karma i robale wywołują biegunkę -co zresztą wszyscy wiemy.A jak z niego leciało, wręcz strzelało to odbyt wypadł. Teraz trzeba pilnować by nie zatkał sie i by znów nie ruszyła biegunka.Pierwsze zrobić może przetokę ,drugie znów odbyt wywali. Dobrze się trzeba zapytać jaka karma dobra.Może dziecinna Baby Cat RC. Łatwo się przyswaja i dobrze wydala.Intenstinal przy Żuku powodował zapracia. Może trzeba mu podawać Duphalac lub parafinę (olej), tak profilaktycznie by kupal nie zatrzymywał się i był "luźniejszy".
Podpytaj weta.A tak na prawdę to dopiero jak u Iwony będzie to wszystko wiadome będzie.

Ty mnie Asiu nie płosz 8O 8O 8O
Edytka pisała że zdrowieje i tego się trzymajmy :1luvu: :ok:

iwona66

Post » Nie sty 13, 2013 17:02 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

iwona66 pisze:
ASK@ pisze:Edytko, zła karma i robale wywołują biegunkę -co zresztą wszyscy wiemy.A jak z niego leciało, wręcz strzelało to odbyt wypadł. Teraz trzeba pilnować by nie zatkał sie i by znów nie ruszyła biegunka.Pierwsze zrobić może przetokę ,drugie znów odbyt wywali. Dobrze się trzeba zapytać jaka karma dobra.Może dziecinna Baby Cat RC. Łatwo się przyswaja i dobrze wydala.Intenstinal przy Żuku powodował zapracia. Może trzeba mu podawać Duphalac lub parafinę (olej), tak profilaktycznie by kupal nie zatrzymywał się i był "luźniejszy".

Ty mnie Asiu nie płosz 8O 8O 8O
Edytka pisała że zdrowieje i tego się trzymajmy :1luvu: :ok:

Myślałby kto,żeś taka płochliwa 8O
Wiesz,że dobra jestem w czarnowidztwie. :mrgreen:
Oskar to mało :kotek:
Jest dobrze u Lotusia i będzie jeszcze lepiej. Tylko karma,sama wiesz, duże ma znaczenie.Edytka wyciągnie wszystkie wypisy i wsio będzie wiadomo.

Jakoś mi Iwonko,Lotuś przypomina naszego Robalka z pysia i oczek. Wiem,zero podobieństwa ale...
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 13, 2013 19:17 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

No, trzymajmy się tego, że będzie dobrze. Ludzie, musi być!

On, tzn. lekarz, nic patologicznego tam nie widział, tak powiedział - dziś znów robił zdjęcie tych rejonów.
Dzieczyny, kciuki za kupkę :ok: proszę!!
Obrazek

merlok

Post » Nie sty 13, 2013 19:27 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

:ok:
Obrazek

ASK@

Post » Nie sty 13, 2013 19:34 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

:ok: :ok: :ok: :ok: są kciuczki :1luvu:

A te zdjęcia to rtg czy takie cyfróweczki aparacikiem ,pstryk :mrgreen:

iwona66

Post » Pon sty 14, 2013 0:11 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

Tak się zapatrzyłam w Lotka, że się trochę pogubiłam w tym co kto i jak :oops:
Z kim w końcu rozmawiać w sprawie tego cuda?...
Obrazek

LadyLena

Od: Śro lut 15, 2006 14:34

Post » Pon sty 14, 2013 3:16 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

w sprawie Lotka-to do merlok..
a masz jakiś tajny plan ;) ?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pon sty 14, 2013 5:43 Re: Młody wykastrowany kocurek szuka domu- chociaż DT

A znacie karmę RC Fibre? Jest doskonała.Zawiera błonnik.Bazylemu, który miał kamienie kałowe bardzo pomogła.Daję ją moim kotom od czasu do czasu.Nie powoduje biegunek, ale kupki są ładne, miękkie.Moja Mela tego potrzebuje.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia][następna]