Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Pochowaliśmy dziewczynkę. Nigdy więcej uszkodzonych kotów. Nie nadaję się do tego.
Bianka, co z tym Convem? Mogę ci przysłać ile chcesz.
Zostało mi dużo pieluch po Feli, ktoś chce, czy wysyłać do Justy?
Czy ktoś mnie może odstrzelić?
Marzenia11 pisze:kamari pisze:Pochowaliśmy dziewczynkę. Nigdy więcej uszkodzonych kotów. Nie nadaję się do tego.
wyslij., Conva nigdzie nie ma, a małego trzeba dokarmiac. Bianka ma medicare, teraz to jest w lecznicach dostępne.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kamari pisze: Co się dzieje z tym Convem? U nas to jest cały czas dostępne. Może troszkę drożej niz w Wa-wie, ale jest. 13 zł za saszetkę. Mam wykupować?
kamari pisze:Marzenia11 pisze:kamari pisze:Pochowaliśmy dziewczynkę. Nigdy więcej uszkodzonych kotów. Nie nadaję się do tego.
wyslij., Conva nigdzie nie ma, a małego trzeba dokarmiac. Bianka ma medicare, teraz to jest w lecznicach dostępne.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co się dzieje z tym Convem? U nas to jest cały czas dostępne. Może troszkę drożej niz w Wa-wie, ale jest. 13 zł za saszetkę. Mam wykupować?
kamari pisze:Rozpytam się jutro o Conva (datę ważności) i w aptece o cocarboxylazę.
Bożenko, Conv jest na Brzeskiej w Animalu i Pasiak zawsze miał.
kamari pisze:Rozpytam się jutro o Conva (datę ważności) i w aptece o cocarboxylazę.
Bożenko, Conv jest na Brzeskiej w Animalu i Pasiak zawsze miał.
kamari pisze:Pochowaliśmy dziewczynkę. Nigdy więcej uszkodzonych kotów. Nie nadaję się do tego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, emeldira, puszatek, Silverblue i 38 gości