4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 13, 2013 0:35 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

kinia098 pisze:7ksiezyc- jeszcze raz bardzo dziękuję za tymczas dla kociaków ! Dzięki Tobie mają wspaniałe, kochające domki ! :1luvu:

cała przyjemnosc po mojej stronie :mrgreen: :kotek:

teraz troszkę musze odetchnac od DT, ale potem nie widze problemu by jakby byla taka potrzeba a ja bede miala mozliwosci by kogos do siebie brac od Ciebie na Dt, ale to pewnie od okolic wiosny - bo teraz czas by na kociaki w DT zarabiac ;)
7ksiezyc

Post » Nie sty 13, 2013 10:58 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Basiu popytaj o domek dla dwupaczku od Piano :( Ty masz taka reke do adopcji :( nawet jakby dom buyl na Pomorzu to transport się przeciez ogarnie :(
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pon sty 14, 2013 18:08 Re: 4 cudne, kolorowe kociaki - maja DT - szukaja DS :)

Jakoś mi się wydaje że one znajdą fajny domek tylko muszę poczekać :D. Niedługo zaczynam kampanię papierową ogłoszeniową. Jakieś telefony są tylko że te osoby się nie nadają na przyszłych właścicieli np kot na prezent, dla starszej osoby, dla dzieci do zabawy, wypuszczany, złe jedzenie, ludzie z przeświadczeniem że kot nie wypadnie z okna itp.

7księzyc życzę zdrowia, satysfakcji z pracy, żeby się też za bardzo nie przemęczała. I oczywiście bardzo dziękuję jak moja poprzedniczka. Dziekuję też Goyce i wszystkim którzy pomagają :D.
Buziaczki
Wszystkiego dobrego wszystkim maluszkom w ich domkach.

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

[poprzednia]