Moja bezdomna kociarnia... zapraszam na nowy wątek :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 10, 2013 17:28 Re: Koty Darłowo- 40 zdjęć z DS'ów - strona 24 :))

kinia098 :ok: wspaniałe koteczki i w domkach :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob sty 12, 2013 23:14 Re: Koty Darłowo- 40 zdjęć z DS'ów - strona 24 :))

Nie wiem już, co robić z tym kocurkiem :( Jego siostra Kropka oswoiła się momentalnie w DT ( jutro wrzucę zdjęcia, ponieważ kicia miała dzisiaj sesję :) ):( Była bardziej proludzka, ale on też nie jest bardzo dziki :( Może ktoś dałby mu szansę i wziął go do siebie na DT ?

Obrazek

edit: fotki jednak dzisiaj ;)

Kropunia, to kochana, kontaktowa i ciekawska koteczka :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

I jeszcze ten cudowny, przekochany, rozleniwiony Misza, z którym można robić po prostu "wszystko". To młody 1,5 roczny, kastrowany, zaczepiony, zadbany kocurek. Szuka domu wychodzącego.
Obrazek

Obrazek
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie sty 13, 2013 0:28 Re: Koty Darłowo- 40 zdjęć z DS'ów - strona 24 :))

Hej

Tofik od dzis w nowym domku w Gdansku

piewsze zdjecie, dokocenie ok, zakumplował się z rezydentem Mikim (1,5 roczny kastrowany kocurek - 7 kg ciapa ale cudna)
Miki Tofikowi uszka wylizał i poszli razem spac :mrgreen:
Tofis to na maxa wyluzowany kocurek i jak go dzis zawiezlismy to wyszedł z transportera i czulsię już jak u siebie (ta sama scena jak przyjechał do nas na DT)

pierwsze zdjecie z domu Tofika
troszkę niewyrazne ale dostalam kolo 22ej mms wiec jakos z telefonu
Obrazek

Muffinek i Tosia w domku tez ok - podzielili się - Tosia jest Dużego a Muffinek Dużej :)
mam gdzies zdjecia ale musze odszukac bo ostatnio w pracy armagedon i nie ogarniam się czasowo niestety

a u nas w domu bez Tofika pustka, no ale przwzyczaimy się :kotek:
ma fajnych, ciepłych nowych Duzych i bardzo przejetych jego przyjazdem dzis (pan po moim pa 3 dni do mnie wydzwaniał co on lubi jesc, czym się bawi, jakie ma ulubione zabawki, jakie ma przyzwyczajenia .....)
a ja mam zwyczaj wydawac tymczas z zapasem suchej karmy ktra powinna wystarczyc na 3-4 =tygodnie i z ulubionymi ich zabawkami - Tofik wiec jak dojechal ze swoja wyprawka i zobaczył jakie ma nowe pileczki i myszki to zeswirowal i nie wiedział co ganiac .... miki nie był wazny, podobno zauwazył go po jakiejs godzinie ze jest inny kot ;)

Kinia mam cos z poczta na forum, juz zglosilam ze nie moge otworzyc, to dopiero bede oitwierac Twoja jakas "stara" wiadomosc
7ksiezyc

Post » Nie sty 13, 2013 0:36 Re: Koty Darłowo- 40 zdjęć z DS'ów - strona 24 :))

Świetnie, bardzo się cieszę ! :1luvu:
Tofik był u mnie tylko chwilkę, ale zdążyłam zauważyć, że to kochane stworzonko :) Nowi właściciele na pewno będą z niego zadowoleni ! :)

Jeszcze raz bardzo dziękuję Ci za tymczas !
A wiadomość pisałam w sprawie umów adopcyjnych :)
Obrazek

kinia098

Post » Nie sty 13, 2013 0:38 Re: Koty Darłowo- 40 zdjęć z DS'ów - strona 24 :))

kurzce a Kropka jaka ładna :kotek: i ma tak samo smiesznie "brudną" bródkę jak miał Tofik (tylko kolory inne)
7ksiezyc

Post » Czw sty 17, 2013 15:35 Re: Koty Darłowo- 40 zdjęć z DS'ów - strona 24 :))

Kicia została zabrana z dworu w fatalnym stanie przez Panią Anię do domu na leczenie i dzisiaj dowiedziałam się, że... zostaje u niej już na stałe :) :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Czw sty 17, 2013 16:06 Re: Koty Darłowo- 40 zdjęć z DS'ów - strona 24 :))

kinia098 pisze:Kicia została zabrana z dworu w fatalnym stanie przez Panią Anię do domu na leczenie i dzisiaj dowiedziałam się, że... zostaje u niej już na stałe :) :1luvu:
Obrazek

Lepiej być nie mogło :ok:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Nie sty 20, 2013 12:30 Re: Koty Darłowo- planujemy sterylki... proszę o kciuki !

Shar Pei Yoghi znalazł dom z ogrodem pod Koszalinem ;)

Ja dzisiaj albo na dniach będę miała króliczkę miniaturkę z okropnym świerzbowcem w uchu :( Jak to powiedział mój kolega " jak chcesz to ją bierz, bo i tak co jakiś czas tylko ktoś jej coś rzuci " :( Królisia śpi na swoich odchodach, a klatkę ma na dworze, więc wiatr jej tam hula na wszystkie strony :cry: Wczoraj nie mogłam jej zabrać, bałam się reakcji rodziców. Ale mówiłam dzisiaj o niej mamie i sama powiedziała, żebym ją zabierała :(

Na środę planuję sterylki 4 kotek. Trzymajcie kciuki, żeby udało się wszystko dograć.

Mam też 2/3 szczeniaczki do adopcji. Także gdyby ktoś chciał, to proszę o info. Psiaki będą nieduże.
Obrazek

kinia098

Post » Nie sty 20, 2013 18:00 Re: Koty Darłowo- planujemy sterylki... proszę o kciuki !

Może ktoś jeszcze szuka dla siebie lub dla kogoś ciekawego kalendarza? Zapraszam! viewtopic.php?f=20&t=150086&p=9557953#p9557953
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 20, 2013 22:12 Re: Koty Darłowo- planujemy sterylki... proszę o kciuki !

kinia098 pisze:Shar Pei Yoghi znalazł dom z ogrodem pod Koszalinem ;)

Ja dzisiaj albo na dniach będę miała króliczkę miniaturkę z okropnym świerzbowcem w uchu :( Jak to powiedział mój kolega " jak chcesz to ją bierz, bo i tak co jakiś czas tylko ktoś jej coś rzuci " :( Królisia śpi na swoich odchodach, a klatkę ma na dworze, więc wiatr jej tam hula na wszystkie strony :cry: Wczoraj nie mogłam jej zabrać, bałam się reakcji rodziców. Ale mówiłam dzisiaj o niej mamie i sama powiedziała, żebym ją zabierała :(

Na środę planuję sterylki 4 kotek. Trzymajcie kciuki, żeby udało się wszystko dograć.

Mam też 2/3 szczeniaczki do adopcji. Także gdyby ktoś chciał, to proszę o info. Psiaki będą nieduże.

Kinga, załóż wątek króliczce na SPK i Caviarni , może ktoś pomoże:
http://www.kroliki.net/
http://www.swinkimorskie.eu/forum/index ... ec2f83a7c7
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Wto sty 22, 2013 22:27 Re: Koty Darłowo- planujemy sterylki... proszę o kciuki !

Królisia jest na SPK, możliwe, że będzie dla niej DT, akurat jadę prawdopodobnie za tydzień do Szczecina, więc zabrałabym ją. Byłam dzisiaj z nią u weta. W uchu to świerzb. Dostała zastrzyk na świerzba ( 15zł z kociego konta, bo nie mam inaczej jak zapłacić :( ) , który trzeba by było powtórzyć za 2 tygodnie. Do smarowania ucha wet przepisał mi Crotamiton. Jutro postaram się go wykupić. No to czeka mnie czyszczenie 8O :lol:
Obrazek

kinia098

Post » Śro sty 23, 2013 5:45 Re: Koty Darłowo- planujemy sterylki... proszę o kciuki !

Kinguś, na Poznań nic nie masz?

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro sty 23, 2013 15:00 Re: Koty Darłowo- planujemy sterylki... proszę o kciuki !

Dyktatura pisze:Kinguś, na Poznań nic nie masz?

Nie bo nie ogłaszam na Poznań własnie ze względu na to, że ciężko z transportem :(

Dzisiaj zostały wysterylizowane te 2 kotki
Obrazek

Obrazek

Bardzo dziękuję Milenie i Kamilowi za darmowy transport kotek na sterylizację. :) :1luvu:
Ciachnięta została też jeszcze trzecia kotka, bura kotka z wioski. Nie zdążyłam niestety zrobić jej zdjęcia, kicia już została odebrana przez Panią Mirkę i zostanie odwieziona do siebie.

Za 3 sterylizacje wyszło 240zł. Wieczorkiem wstawię potwierdzenie
Obrazek

kinia098

Post » Śro sty 23, 2013 18:51 Re: Koty Darłowo- planujemy sterylki... proszę o kciuki !

A szkoda bo jutro jade to bym zabrała ze sobą w zamian za miłe towarzystwo w podróży. :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro sty 23, 2013 19:58 Re: Koty Darłowo- planujemy sterylki... proszę o kciuki !

Na nadzielę potrzebuję kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Gdańsku !
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]