To ja też sie przyłączam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Wiem! Nie błąd, że masz piesa, tylko błąd, że nie masz kota!!!
Eee nie, jednak wolę wychowane zwierzątka. Czytaj: Łóżko jest moje i tylko moje.Kanapki są moje, dywan, szafy, ogólnie meble etc. Wszystko jest moje
E tam,też kiedyś miałam psy, trzy, i wcale łóżko nie było moje, ani kanapka ani dywan i wszystko inne.![]()
Było tak samo jak z kotamiIdentycznie
agusialublin pisze:MonikaMroz pisze:Ide se na swój wątek. Sama ze sobą se pogadam bo tak to ciągle u Bożeny
Oj to zły znaktak ze sobom rozmawiać![]()
lepiej porozmawiaj z namiMy Cię wysłuchamy
MonikaMroz pisze:agusialublin pisze:MonikaMroz pisze:Ide se na swój wątek. Sama ze sobą se pogadam bo tak to ciągle u Bożeny
Oj to zły znaktak ze sobom rozmawiać![]()
No tak tylko Bożenie strony lecą i zaraz kolejny założy a mój w miejscu stoi
kalair pisze:agusialublin pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Wiem! Nie błąd, że masz piesa, tylko błąd, że nie masz kota!!!
Eee nie, jednak wolę wychowane zwierzątka. Czytaj: Łóżko jest moje i tylko moje.Kanapki są moje, dywan, szafy, ogólnie meble etc. Wszystko jest moje
E tam,też kiedyś miałam psy, trzy, i wcale łóżko nie było moje, ani kanapka ani dywan i wszystko inne.![]()
Ty miałaś dla odmiany skocone psy!
Caragh pisze:agusialublin pisze:E tam,też kiedyś miałam psy, trzy, i wcale łóżko nie było moje, ani kanapka ani dywan i wszystko inne.![]()
Wychowały sobie Ciebie odpowiednio widać![]()
![]()
agusialublin pisze: Oj to zły znaktak ze sobom rozmawiać![]()
Jaki tam zły znak. Najinteligentniejsze rozmowy prowadzę właśnie sama ze sobą![]()
![]()
Caragh pisze:MonikaMroz pisze:No tak tylko Bożenie strony lecą i zaraz kolejny założy a mój w miejscu stoi
Łooo rany, następna się pląsa![]()
![]()
MonikaMroz pisze:Caragh pisze:MonikaMroz pisze:No tak tylko Bożenie strony lecą i zaraz kolejny założy a mój w miejscu stoi
Łooo rany, następna się pląsa![]()
![]()
Jak się pląsa![]()
![]()
![]()
W tany uderzam a nie w plasy
Caragh pisze:kalair pisze:Biedny Sheri..
Tiaaa, jego jest murzynek. Inne ciasto fuj, ale murzyyynek...
agusialublin pisze:
Sorry, nie ta buźka![]()
Powinna być ta![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Nikt inny w wariactwie Ci nie dorówna..![]()
agusialublin pisze:kalair pisze:agusialublin pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Wiem! Nie błąd, że masz piesa, tylko błąd, że nie masz kota!!!
Ty miałaś dla odmiany skocone psy!
Tak mi się wydawało że z nimi jest coś nie tak![]()
Ewentualnie to możliwość jest taka że i psy i koty wchodzą mi na głowęCo poradzić,taki mus