MonikaMroz pisze:czyli ??? bo nie rozumiem
Na gg Ci napiszę
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:czyli ??? bo nie rozumiem
Caragh pisze:kalair pisze:Wiem! Nie błąd, że masz piesa, tylko błąd, że nie masz kota!!!
Eee nie, jednak wolę wychowane zwierzątka. Czytaj: Łóżko jest moje i tylko moje.Kanapki są moje, dywan, szafy, ogólnie meble etc. Wszystko jest moje
MonikaMroz pisze:Ide se na swój wątek. Sama ze sobą se pogadam bo tak to ciągle u Bożeny
agusialublin pisze:MonikaMroz pisze:Ide se na swój wątek. Sama ze sobą se pogadam bo tak to ciągle u Bożeny
Oj to zły znaktak ze sobom rozmawiać![]()
lepiej porozmawiaj z namiMy Cię wysłuchamy
agusialublin pisze:E tam,też kiedyś miałam psy, trzy, i wcale łóżko nie było moje, ani kanapka ani dywan i wszystko inne.![]()
Było tak samo jak z kotamiIdentycznie
agusialublin pisze: Oj to zły znaktak ze sobom rozmawiać![]()
lepiej porozmawiaj z namiMy Cię wysłuchamy
MonikaMroz pisze:No tak tylko Bożenie strony lecą i zaraz kolejny założy a mój w miejscu stoi
Caragh pisze:kalair pisze:Ale właśnie nie jesteś w stanie tego zweryfikować.
Firmy nie są aż tak głupie. W korespondencji pisemnej nie napiszą Ci kłamstw. Wolą się po prostu nie odzywać. Nie masz odpowiedzi, to już wiesz, że kręcą.
agusialublin pisze:kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Błąd!
Ależ absolutnie! Mam to co kocham najbardziej! Przeca wiesz dobrze, żem psiara![]()
Wiem! Nie błąd, że masz piesa, tylko błąd, że nie masz kota!!!
Tak bez kota![]()
No ale kot w domu musi być,mus jest taki
MonikaMroz pisze:agusialublin pisze:kalair pisze:Caragh pisze:kalair pisze:Błąd!
Ależ absolutnie! Mam to co kocham najbardziej! Przeca wiesz dobrze, żem psiara![]()
Wiem! Nie błąd, że masz piesa, tylko błąd, że nie masz kota!!!
Tak bez kota![]()
Ale Moniki pies nie tolerowałby kota że tak za nią sie wypowiem więc nie ma opcji.
Monika jest na kocim forum bo nas LUBIwięc nie musi mieć kota
Caragh pisze:kalair pisze:Wiem! Nie błąd, że masz piesa, tylko błąd, że nie masz kota!!!
Eee nie, jednak wolę wychowane zwierzątka. Czytaj: Łóżko jest moje i tylko moje.Kanapki są moje, dywan, szafy, ogólnie meble etc. Wszystko jest moje
Caragh pisze:MonikaMroz pisze:No tak tylko Bożenie strony lecą i zaraz kolejny założy a mój w miejscu stoi
Łooo rany, następna się pląsa![]()
![]()
Caragh pisze:agusialublin pisze:Tak bez kota![]()
Eeee.... na szczęście nie ma takiego 'musu'
kalair pisze:Biedny Sheri..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości