MonikaMroz pisze:Ja przepraszam ale czy Ty masz cos swojego w tym domu ???
NIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odkąd masz koty to wszystko jest ich
Niemożliwe stało się możliwe
Zołza naiwnie myśli, że jest inaczej
Moderator: Estraven
MonikaMroz pisze:Ja przepraszam ale czy Ty masz cos swojego w tym domu ???
NIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Caragh pisze:kalair pisze:Dlaczego żartuję? Nie wiem, jak jest. A co pisze na opakowaniach Joanny?
Co Ty kobieto bredzisz.... Przeczytaj najpierw pierwsze posty z tamtego wąta, a potem się wypowiadaj.
To co pisze na opakowaniach i tak jest g**no warte. I wizażanki to wiedzą
kalair pisze:Delia wymieniona jako ta, co nie testuje, ale..

MonikaMroz pisze:kalair pisze:MonikaMroz pisze:kalair pisze:Caragh pisze:
Safolku, by Duża ino pomyślała Cie ruszać![]()
![]()
Słodziaku kochany![]()
![]()
No co, swój kocyk se mogę zabrać chyba?
Ja przepraszam ale czy Ty masz cos swojego w tym domu ???
NIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No aż mnie zatkało z leksza.
Jak zatkało
Ja też nie ma nic swojegoŁóżko kotów, dywan kotów, moja szafa kotów, moje kanapki też kotów
![]()
![]()
bo zawsze się tak zakręcą ze albo masło poliżą albo serek albo cos tam jeszcze. Odkąd mam koty to wszystko podporządkowane kotom
![]()
![]()
No oczywiste, że koty jakby rządzą. MonikaMroz pisze:Jak zatkało
Ja też nie ma nic swojegoŁóżko kotów, dywan kotów, moja szafa kotów, moje kanapki też kotów
![]()
![]()
bo zawsze się tak zakręcą ze albo masło poliżą albo serek albo cos tam jeszcze. Odkąd mam koty to wszystko podporządkowane kotom
![]()
![]()

Caragh pisze:MonikaMroz pisze:Ja przepraszam ale czy Ty masz cos swojego w tym domu ???
NIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niemożliwe stało się możliweMasz zupełną rację!
![]()
Caragh pisze:MonikaMroz pisze:Ja przepraszam ale czy Ty masz cos swojego w tym domu ???
NIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Mam Ci Twoje słowa przypomnieć, jak pisłam o karmach testowanych na zwirzętach? No. Napisać można wszystko.

Caragh pisze:kalair pisze:Delia wymieniona jako ta, co nie testuje, ale..
Ale co? Uważasz, że testuje? To daj im znać. To tak dobrze działa, właśnie dlatego, że współpracują, i wciąż aktualizują listę.
kalair pisze:Ja nic nie uważam. Po prostu ją tam wymieniono.

Caragh pisze:kalair pisze:Mam Ci Twoje słowa przypomnieć, jak pisłam o karmach testowanych na zwirzętach? No. Napisać można wszystko.
Moje?No nie żartuj. Wolę być w przekonaniu (choćby mylnym) że coś testuje na zwierzętach i nie używać, niż używać testowanych, myśląc, że nie testują.
agusialublin pisze:Caragh pisze:MonikaMroz pisze:Ja przepraszam ale czy Ty masz cos swojego w tym domu ???
NIE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Święte słowa![]()
Nie ma już moje, jest nasze czyli moje i kotówW przeważającej mierze ich
Jestem osaczona!Caragh pisze:MonikaMroz pisze:Jak zatkało
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na szczęście ja mam psa
kocurzyca41 pisze:Pozwolę sobie przykleić z innego wątku.
Dziewczyny, niestety muszę Was zmartwić... to, że konkretne produkty nie były testowane na zwierzętach (chodzi mi o kosmetyki) nie znaczy, że poszczególne składniki nie były testowane... niestety były... inaczej nie zostałyby dopuszczone do użycia przez ludzi Dowiedziałam się o tym niedawno od pani doktor wykładającej u nas na uczelni "Podstawy etyki ochrony zwierząt". Osoba ta jest też członkiem komisji etyki, która wydaje zgodę na konkretne doświadczenia na zwierzętach.
I tak to wygląda...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 17 gości